Bugün için Küçükbahce bölgesinde rüzgarın balık avı için uygun olacağını met.öğrenince dün akşam hemen mekanıma geldim.Sabah kahvaltısından sonra hazırlıklarımı tamamladıktan sonra teknemin yanına buradada hazırlık tekneyi hazırlama yine öğleni yaptım.Hemen ilk mercan avlağıma bekle bekle bir kaç hanostan başka bir balık yok,oradan daha açığa başka mercan avlağına burada kupesler yemleri rahat bırakmasada mercanlarda gelmeye başladı,bi süre sonra rüzgar poyraza döndü hızınıda artırdı havayı iyice soğutmaya başladı bu kadar yeter deyip kıya yakın kalamar merasına birazda kalamar peşinde koştuktan sonra ava son verip teknemi kıyıya çıkarıken kar serpiştirmeye başladı.
Daha bolları sizlerin olması dileğimle,rastgele.
Yem :Sardalya-sülünez-kalamar kolları
Olta :klasik üçlü hırsızlı mercan takımı
Kanca :mustad 1251-C 5
Orhan abicim şu mercanları nasıl da özlemişim. Sayende gözümüz gönlümüz açıldı.
Gopezler sadece yemleri yediler galiba oltana pek yakalanmamışlar :p
Kalamar senin boğazlıklar oldu zaten, maşallah. Her türlü mezelikleri alıyorsun.
Bol ve bereketli bir yıl olsun inşallah, rastgele....
orhan abi gopez isimimi duydum ne ismi var kendileri yok ama bu mevsimde iyi cesaret ustam met. ne derse desin ama balıklarda iştah açıcı yani ben sana havalar iyi gide rastgele deyim abim gopezleri özlediiiiim ana bitane varmış göstermelik
kasap100 yazdı:Orhan abicim şu mercanları nasıl da özlemişim. Sayende gözümüz gönlümüz açıldı.
Gopezler sadece yemleri yediler galiba oltana pek yakalanmamışlar :p
Kalamar senin boğazlıklar oldu zaten, maşallah. Her türlü mezelikleri alıyorsun.
Bol ve bereketli bir yıl olsun inşallah, rastgele....
Teşşekkür ederim Bahadırbende özlemişim kırmızıları nasipse yarın akşam hatırlarını sorarımbu arada kupes olurda oltaya gelmezmi hiçonlarda ayrı tavalık oldular
Kamil ILIPINAR yazdı:orhan abi gopez isimimi duydum ne ismi var kendileri yok ama bu mevsimde iyi cesaret ustam met. ne derse desin ama balıklarda iştah açıcı yani ben sana havalar iyi gide rastgele deyim abim gopezleri özlediiiiim ana bitane varmış göstermelik
Kupesleri fotolamadım nolur nolmaz,birilerin canı çekero tek balıkta erkek mercanİzmire geldiğinde inşallah balığa beraber çıkabilirsek yeter deyinceye kadar sana kupes yakalatacağımteşekkür ederim Kamil