12-04-2012, 11:33
Merhabalar FORUM BALIKÇI ailesi 06.04.2012 cuma günü işten çıkmış evin yolunu tutmuştum baktım benim ikizler evin bahçesinde top oynuyor bende onlarla top oynamaya başladım evin balkonundan annem sesleniyor telefonun çalıyor diye ikizlerden biri hemen kaptı geldi telefonu arayan ara sıra balıga gittigimiz ÖZGÜR diye bir arkadaştı en son kendisinle balıga gittigimizde uzun zaman geçmişti ve o gittigimiz gün iyi balık almıştık bana o günden sonra başka arkadaşlarıyla gittikleri balıktan hep eli boş döndügünü benim kerndisine şanslı geldigimi söylüyordu gidelimmi diye sordu benimde hazır tarafımdı malzemeler hemen arabadaydı zaten geldi ve hemen araçla bir arkadaş daha vardı HÜSNÜ onuda alıp yola koyulduk yemlerimizi tedarik ettik bugün herzamankinden farklı bir mera deneyecektik oteller bölgesinde aradan bir sahil gözümüze kestirdik allahtan oteller sezonu tam olarak açmamıştı yoksa bizim iş suya düşecekti yinede güvenliklerle ufak bir pazarlıktan sonra sahile indik birde ne gçrelim sahilde ruslar denizdeydi biraz bekledikten sonra yavaş yavaş kimse kalmadı sahilde ve oltalarımızı nihayet denizle buluşturduk ilk balıgı ben almıştım balıgın oldugu haberleri kamışları hareketinden sonra kendini belli etti ilk aldıgım 4 balıgı mercan olduguna karar versemde tam olarak cinsini anlayamadım işin garip tarafı 4 ne olduguna karar vermekte zorlandıgımız balıklardan sadece ben yakalayabilmiştim tabiki arkadaşlarda biraz kıskançlık oldu ama yapacak bir şey yoktu beni sevmişlerdi gecenin sonunda diger arkadaşlar 5 er tane mırmırla eve dönerken ben onlara göre daha şanslıydım en kısa zamanda sezon açılmadan tekrar bu merayı ziyaret etmek istiyorum saygılar...