geçtiğimiz pazartesi günü çok daha iyi olabilecekken hava muhalefeti sebebiyle avımızı yarıda kesmek zorunda kaldık.Benim yakalıyabildiklerim bunlar.Bu kez benim tekne ile gittiğimiz için erken kalkmak zorunda kaldık.Dip akıntı hem ters hemde güçlüydü.Yem olarak herzamanki gibi canlı kopez kullandım.Takım olarak çift iğneli tek köstek 200 g kurşunlu çapraz iğneli takımlarımdan kullandım.Av yeri batık bir gemi koordinatıydı.Hepinize bol bol nasipli avlar dilerim.
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
0.60 kalınlıkta 40 cm kol uzunluğu ve aynı kol üzerinde 5 cm ara ile 2 adet 4-5 nolu çapraz çelik iğneden oluşuyor.iğnenin birini canlı kopezin başının hemen üzerinden,birinide arka sırt yüzgecinin dibinden hayvanı öldürmeden
takıyorum.kolun alttaki kurşuna mesafesi derinliğe göre değişken olmakla birlikte genellikle 60 cm oluyor.Ana beden 70 yada 80 lik misinadan yapılıyor.
0.60 kalınlıkta 40 cm kol uzunluğu ve aynı kol üzerinde 5 cm ara ile 2 adet 4-5 nolu çapraz çelik iğneden oluşuyor.iğnenin birini canlı kopezin başının hemen üzerinden,birinide arka sırt yüzgecinin dibinden hayvanı öldürmeden
takıyorum.kolun alttaki kurşuna mesafesi derinliğe göre değişken olmakla birlikte genellikle 60 cm oluyor.Ana beden 70 yada 80 lik misinadan yapılıyor.