17-01-2012, 22:59
Kaptan tam bir eğitim öğretim. Keşke canlı canlı da verebilsen. Tek kelime ile

um. Kesinlikle arşivlik bir paylaşım. Bu arada Tahsin çok haklı ya insanın canı hemen gidesi istiyor.

Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı
|
17-01-2012, 22:59
Kaptan tam bir eğitim öğretim. Keşke canlı canlı da verebilsen. Tek kelime ile
![]() ![]() ![]() ![]()
17-01-2012, 23:01
Albatros-gr yazdı:paylasim ve degerli bilgiler icin tesekkurler Cahit abi Kardeşim teşekkürler ediyorum.Yakında tekrar Levrek avlarıma başlayacağım kısmetse.Marmara'dan ümidi kestim.Devamlı Ege sularında avlanıyorum.Size rast gelsin.
17-01-2012, 23:02
ufuktan26 yazdı:Güzel bilgiler için teşekkürler Cahit abi Teşekkürler ediyorum değerli hocam.Sevgiler.
17-01-2012, 23:06
tahsinmersin yazdı:Cahit abi bu güzel bilgileri çok güzel anlatmışsın. Sevgili Tahsin seni yakar mıyım hiç.Raporumuz biraz iştah açıcı olmuş,haklısın.Ama böylesi daha iyi sanki.Levreğe karşı daha çok bileniyorsun.Şimdiden rast gelsin kardeşim...
17-01-2012, 23:11
ALTAYLI yazdı:Kaptan tam bir eğitim öğretim. Keşke canlı canlı da verebilsen. Tek kelime ile Sevgili Ercan Istanbul'da değerli bir kardeşim bu eğitimi canlı vermemi istiyor.Bu bizim sitemizde bulunan İNCE ÇİZGİ...Yakında büyük ihtimalle başlayacağız.İnşallah katılım olur.Levreği görünce iştahın açıldı değil mi? ![]()
17-01-2012, 23:11
Cahit abi canlı yeme kancayı takma kısmını resim -foto ile gösterebilirsen çok makbule geçecek vallahi..
![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
17-01-2012, 23:15
Cahit Acun yazdı:Sevgili Ercan Istanbul'da değerli bir kardeşim bu eğitimi canlı vermemi istiyor.Bu bizim sitemizde bulunan İNCE ÇİZGİ...Yakında büyük ihtimalle başlayacağız.İnşallah katılım olur.Levreği görünce iştahın açıldı değil mi?Geçen gün Maydanozda sırtısını çektim ama henüz kış levreği gelmemiş galiba. O kadar çok özledim ki anlatamam. Senin paylaşımın tam bir kışkırtma ![]()
17-01-2012, 23:41
Cahit abi, yine sakin bir an ve keyifle okuma için bu sate bıraktım iyide yaptım
![]() yine on numara bir anlatımın içine fazlasıyla anlaşılırlık katarak Levrek popülasyonunu tehlikeye sokmuşsunuz ![]() Elleriniz dert görmesin ![]() ![]() Şu ara iş yaşamımdaki geleceğim için iç denetim uzmanlığı eğitimleri alıyorum ![]() Pisikolojik durumum ve yaşamsal şartlarım gereği yukarıdaki bahsettiğiniz şekli eğitime 1 değil yüz kere uzaktan katılmaktan büyük bir keyif almaktayım... ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
17-01-2012, 23:48
harika bir paylaşım teşekkürler
![]()
18-01-2012, 01:18
yakamoz yazdı:Çok degerli açıklamaların için teşekkürler ACUN abicim... Öncelikle özür diliyorum.Seni atlamışım.Yaşlandık galiba.Bende sana teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Kendine iyi bak.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|