Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı
Kaptan tam bir eğitim öğretim. Keşke canlı canlı da verebilsen. Tek kelime ileAlkisAlkisAlkisum. Kesinlikle arşivlik bir paylaşım. Bu arada Tahsin çok haklı ya insanın canı hemen gidesi istiyor.76
Bul
Albatros-gr yazdı:paylasim ve degerli bilgiler icin tesekkurler Cahit abiSeerf
elinizdeki pasa da cok guzel...AlkisAlkisAlkiskuzu gibi masallah
rastgele

Kardeşim teşekkürler ediyorum.Yakında tekrar Levrek avlarıma başlayacağım kısmetse.Marmara'dan ümidi kestim.Devamlı Ege sularında avlanıyorum.Size rast gelsin.
Bul
ufuktan26 yazdı:Güzel bilgiler için teşekkürler Cahit abiGulumse

Teşekkürler ediyorum değerli hocam.Sevgiler.
Bul
tahsinmersin yazdı:Cahit abi bu güzel bilgileri çok güzel anlatmışsın.
ellerine sağlık.
yalnız resimler hiç hoş olmamış.
bu karda kışta bize gaz vermenin anlamı yok.
gene yaktın bizi.Siyirdim
tam 1 hafta gelde bekle.oofff Cahit ağabey offf.

Sevgili Tahsin seni yakar mıyım hiç.Raporumuz biraz iştah açıcı olmuş,haklısın.Ama böylesi daha iyi sanki.Levreğe karşı daha çok bileniyorsun.Şimdiden rast gelsin kardeşim...
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptan tam bir eğitim öğretim. Keşke canlı canlı da verebilsen. Tek kelime ileAlkisAlkisAlkisum. Kesinlikle arşivlik bir paylaşım. Bu arada Tahsin çok haklı ya insanın canı hemen gidesi istiyor.76

Sevgili Ercan Istanbul'da değerli bir kardeşim bu eğitimi canlı vermemi istiyor.Bu bizim sitemizde bulunan İNCE ÇİZGİ...Yakında büyük ihtimalle başlayacağız.İnşallah katılım olur.Levreği görünce iştahın açıldı değil mi?HappyHepinizi uykudan uyandırdım baksana.Haydi Levreğe...
Bul
Cahit abi canlı yeme kancayı takma kısmını resim -foto ile gösterebilirsen çok makbule geçecek vallahi..GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Cahit Acun yazdı:Sevgili Ercan Istanbul'da değerli bir kardeşim bu eğitimi canlı vermemi istiyor.Bu bizim sitemizde bulunan İNCE ÇİZGİ...Yakında büyük ihtimalle başlayacağız.İnşallah katılım olur.Levreği görünce iştahın açıldı değil mi?HappyHepinizi uykudan uyandırdım baksana.Haydi Levreğe...
Geçen gün Maydanozda sırtısını çektim ama henüz kış levreği gelmemiş galiba. O kadar çok özledim ki anlatamam. Senin paylaşımın tam bir kışkırtmaSiyirdim
Bul
Cahit abi, yine sakin bir an ve keyifle okuma için bu sate bıraktım iyide yaptım Smile
yine on numara bir anlatımın içine fazlasıyla anlaşılırlık katarak Levrek popülasyonunu tehlikeye sokmuşsunuz Happy

Elleriniz dert görmesinAlkisAlkis
Şu ara iş yaşamımdaki geleceğim için iç denetim uzmanlığı eğitimleri alıyorum Rolleyes çok sıkılmaktayım ama
Pisikolojik durumum ve yaşamsal şartlarım gereği yukarıdaki bahsettiğiniz şekli eğitime 1 değil yüz kere uzaktan katılmaktan büyük bir keyif almaktayım...Seerf teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
harika bir paylaşım teşekkürler Alkis
Bul
yakamoz yazdı:Çok degerli açıklamaların için teşekkürler ACUN abicim...

Öncelikle özür diliyorum.Seni atlamışım.Yaşlandık galiba.Bende sana teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Kendine iyi bak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,581 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,795 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,421 01-10-2014, 23:29
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,361 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 19,889 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan Lüfer avı ve teknikleri Cahit Acun 44 5,520 14-02-2012, 22:01
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,695 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 8,929 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,326 26-12-2010, 23:09
  At-çek Levrek avcılığında dikkat edilmesi gereken hususlarSevgili arkadaşlarım,, Lev Cahit Acun 30 6,416 14-09-2010, 09:00

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi