Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Izmir'de kar
MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi, o görselliğin hastasıyım ama o çocuk sevinci anlatılamaz bir keyif Smile.
Bir kuzenimin 3 yaşında çocuğunun ilk karı gördüğündeki halini hiç unutamam Smile gözlerinde farklı bir duygu karmaşası görmüştüm Gulumsekorku, heyecan, mutluluk hepsi bir arada.
Gerçi bizim özlemimizde Seerf çocuklar gibi duyguları yaşayabilmek değilmidir.
Serkan bu sözünü ettiğin mutluluk o kadar önemli ki anlatmaya sayfalar yetmez. Bir çocuğun dünyasında ne kadar çok mutluluk birikirse o çocuklar geleceğe güzel imzalar atar. Harikasın76

leventkaymaz yazdı:Ercan abi biraz da bize gönderin kar , sabah'tan biraz serpiştirdi ,şimdi yağmur var, çocuklar eğlenmiştir ne güzel .Gulumse
Ah be abicim maalesef burada da durdu. Çocuğunu kapan Manis korularına koşturdu. Keşke sizin oralarda da çocuklar bu güzelliği görüp yaşayabilseydi76
Bul
bu kadarı bile içimizi açtı,ama yeter alışık değilizya.Smile
Bul
yycolak yazdı:bu kadarı bile içimizi açtı,ama yeter alışık değilizya.Smile
Yalçın deme be öyleNayirolamaz Baksana çocuklara oyuna doyup dumadan poz veriyorlar. Keşke biraz daha yağsaydıGulumse
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ercan abi, o görselliğin hastasıyım ama o çocuk sevinci anlatılamaz bir keyif Smile.
Bir kuzenimin 3 yaşında çocuğunun ilk karı gördüğündeki halini hiç unutamam Smile gözlerinde farklı bir duygu karmaşası görmüştüm Gulumsekorku, heyecan, mutluluk hepsi bir arada.
Gerçi bizim özlemimizde Seerf çocuklar gibi duyguları yaşayabilmek değilmidir.

serkan benim kızı göreceksin yerinde durmuyor hasta oldu hemde agır grip beta gribi am gelde tut tutabilirsen Gulumse
Bul
oh oh oh ne güzelll manzara doya doya tadını çıkarın..ercan abi
Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
ALTAYLI yazdı:Evin arka sokağında bulunan kahveden çıkan koca koca adamlarn kar topu oynaması nasıl gülümsettiyse.Siyirdim Çocukların oyunları görülmeye değerdi çok mutlu bir şekilde bağırış çağırış oynuyorlardı. Şimdiler de kar da kesildi seslerdeRolleyes Biz daha yeni görüyoruz abicim

resim çekip foruma ekleyin diyordun bak doğa size daha büyük bir iyilik yaptı kar tanelerinin kendilerini yolamış ne mutlu sizlere Alkisdoyasıya eğlenin işte76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
[quote=LeVrEkCi]serkan benim kızı göreceksin yerinde durmuyor hasta oldu hemde agır grip beta gribi am gelde tut tutabilirsen Gulumse[/QUOTE

Nihat abi geçmiş olsun ortalıkta felaket salgın var,benim kızda aynı şekilde
boğazı kızardı grip ,yine antibiyotiklere talim eder olduk.
Bul
ERCAN abicim çok güzel görüntüler darısı ANTALYA nın başına...

NİHAT abicim geçmiş olsun en kısa zamanda umarım saglıgına kavuşur...
Bul
LeVrEkCi yazdı:serkan benim kızı göreceksin yerinde durmuyor hasta oldu hemde agır grip beta gribi am gelde tut tutabilirsen Gulumse
Nihat emin ol terini koruduktan sonra hiç bir sıkıntı olmaz. Zaten yağan kar havadaki mikrobu temizledi. O eğlence onun daha çabuk iyileşmesini sağlıyacaktır. Geçmiş olsun76
yalova tatar yazdı:oh oh oh ne güzelll manzara doya doya tadını çıkarın..ercan abi
Alkis
Kardeşim, aynen dediğin gibi manzaranın güzelliğini doya doya yaşıyoruz. Zaten yağış durdu. Artık istesekte göremeyiz
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:resim çekip foruma ekleyin diyordun bak doğa size daha büyük bir iyilik yaptı kar tanelerinin kendilerini yolamış ne mutlu sizlere Alkisdoyasıya eğlenin işte76

Ah be abicim bilsem isteklere biraz daha ilavelerim olurduGulumse Ama gerçekten çok keyifliydi. Bakalım bir daha ne zaman görürü<Affet
YaKaMoZ yazdı:ERCAN abicim çok güzel görüntüler darısı ANTALYA nın başına...

NİHAT abicim geçmiş olsun en kısa zamanda umarım saglıgına kavuşur...

Sizin yine de Saklı kentiniz var biz de o da yok. İnşallah sizde böyle keyifli bir ortam yakalarsınız76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmir körfezi b.kral 57 12,091 15-02-2014, 16:49
Son Yorum: b.kral
  9 Eylül İZMİR 90ncı yıl ALTAYLI 22 3,371 11-09-2012, 08:13
Son Yorum: Salih Reis
  9 eylül izmir-türkiye ALTAYLI 21 4,095 13-09-2011, 22:31
Son Yorum: cilingoz
  İzmir balık hali.. blue_zaire 22 7,388 29-12-2009, 21:42
Son Yorum: ufuktan26
  Dün İzmir'de idim Uzun_ahmet 48 6,472 03-08-2009, 16:39