Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyıdan Lüfer avı ve teknikleri
konu için teşekkürler de resimler tam işkence olmuş be abii,eline emeğine sağlık Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:konu için teşekkürler de resimler tam işkence olmuş be abii,eline emeğine sağlık Gulumse

Sorma,ben bile gaza geldim.SiyirdimYarın bir Saros yapsam mı diye düşünüyorum.Ama her tarafta kar var.
Bul
Eline sağlık üstadım da resimleri tutmadım. O ne öyle küçücük balıklar dizilmiş sıra sıra Hadiordan .

Siyirdim
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
hay maşallah balıklara bakmaktan yazıları okuyamadımkiSiyirdimBobo bilgiler için teşekkürler üstadım.. bir ricam olacak fotoları siteden yüklesen ağabey açılması benim pcde biraz geç oluyordaSiyirdimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Cahit abi yine her zamanki gibi resimlerde anlatımda on numara AlkisSeerfAlkis
farklı ve sonuç verici tiyolar ile yine bir türün tehlikeye girmesi söz konusu Happy
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Kaptanım yine harika bir paylaşıma imza atmışsın.AlkisAlkisTeşkkürler. Fotoları görünce bir anda mangal üstündeki halleri gözümün önüne geldi. Onlarla Nasıl da güzel süslenilirSeerf Nasıl da lezzetli olurlar. Hele dostlarla muhabbeti yanına çaktınmı doyulmaz olur öyle masalar. Bu arada Lüfer avlamayalı yanılmıyorsam 5 yıl oldu. Artık bizim buralarda maalesef görülmez olduSnifsinf Tekrar teşekkürler afiyatle ve sağlıcakla76
Bul
ilk aklıma geleni söyleyeyim cahit abicim:şu anlattığın balık varya;hayatımda tadını özlediğim tek yiyecek.bizim buralarda yakalananların tadı farklı.boğaz balığıyla arasında alaka yok.hemde balık pullanıyor,tuzun fazlalığından dolayı.sabah bu harika anlatımı ve fotoları görmek çok fena oldu.içim burkuldu,bir o kadarda hoşuma gitti.ellerin dert görmesin abim,sağolasın.Alkis
Bul
maxtar yazdı:Eline sağlık üstadım da resimleri tutmadım. O ne öyle küçücük balıklar dizilmiş sıra sıra Hadiordan Siyirdim

Ben daha irilerini avlayana kadar en iyisi bu.Yanaklarından öpüyorum.Kendine iyi bak.
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah balıklara bakmaktan yazıları okuyamadımkiSiyirdimBobo bilgiler için teşekkürler üstadım.. bir ricam olacak fotoları siteden yüklesen ağabey açılması benim pcde biraz geç oluyordaSiyirdimWink

Değerli kardeşim senin için siteden yüklerim.Teşekkürler ediyorum ilgin için.Sağol.Kendine iyi bak..
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cahit abi yine her zamanki gibi resimlerde anlatımda on numara AlkisSeerfAlkis
farklı ve sonuç verici tiyolar ile yine bir türün tehlikeye girmesi söz konusu Happy

Kardeşim teşekkürler ediyorum.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cahit acun 2013 lüfer avlarim Cahit Acun 21 3,413 05-02-2014, 09:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Lüfer'lerle dans.. Cahit Acun 31 4,114 02-11-2013, 22:17
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,536 27-10-2013, 07:58
  At-çek lüfer avim Cahit Acun 29 4,548 25-10-2013, 09:00
  Lüfer'lerin gecesi.. Cahit Acun 27 4,893 08-10-2013, 12:49
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Lüfer resitali Cahit Acun 23 3,137 04-10-2013, 14:01
  Spin ile Lüfer avım Cahit Acun 27 4,119 13-09-2013, 13:30
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 3,899 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,841 03-09-2013, 08:41