Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Az ama zevkli
Bravo Murat Alkis devamını ve fotoları bekliyoruz Gulumse
Bul
murat resimleri parkeci30@yahoo.com veya nihat@amatorbalikci.net e email ile gönder ben yarın hallederim.resim yüklemede neden sorun oluyor bilmiyorum oktayla bi konuşurum nu konuyu.
Bul
Murat espri süpermiş.Siyirdim Paylaşımların devamını I wish Seerf
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat resimleri parkeci30@yahoo.com veya nihat@amatorbalikci.net e email ile gönder ben yarın hallederim.resim yüklemede neden sorun oluyor bilmiyorum oktayla bi konuşurum nu konuyu.

Tamam NİHAT abicim gönderecegim...
Bul
Murat resim yüklemede bir sıkıntı görünmüyor. Bekliyoruz. Sert havaya rağmen gitmek bu işe verilen emek ve hazzı gösterir.AlkisAlkisBence Adrasan tarafından vazgeçmemelisin.76
Bul
Sevgili Murat paylaşımın için teşekkürler...Yakın zamanda daha iyi avların olması dileğiyle,Selamlar...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
Bu işlerde muhabbet oldumu balık bahaneden öteye gitmesede olur AlkisAlkis resim boyutunda sıkıntı olmuştur muhtemelen, bu konuda online olan tüm yöneticiler yardım edebilir Wink
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
maxtar yazdı:Murat espri süpermiş.Siyirdim Paylaşımların devamını I wish Seerf

Teşekkürler metin kardeşim...
ALTAYLI yazdı:Murat resim yüklemede bir sıkıntı görünmüyor. Bekliyoruz. Sert havaya rağmen gitmek bu işe verilen emek ve hazzı gösterir.AlkisAlkisBence Adrasan tarafından vazgeçmemelisin.76

Teşekkür ederim ERCAN abicim yorumun için evet adrasan vazgeçilmemesi gereken bir yer...
Bul
Teşekkürler MEHMET arkadaşım...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bu işlerde muhabbet oldumu balık bahaneden öteye gitmesede olur AlkisAlkis resim boyutunda sıkıntı olmuştur muhtemelen, bu konuda online olan tüm yöneticiler yardım edebilir Wink

Çok haklısın SERKAN kardeşim resimleri akşam tekrar yüklemeyi deneyecegim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zevkli bir sirti gunu Albatros-gr 36 5,582 28-04-2010, 08:51
Son Yorum: Salih Reis

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi