Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 gün Antalya gezisi
YaKaMoZ yazdı:Seni hiç bir yere bırakmam NİHAT abicim seni arayacagım telden havaalanında ben karşılarım benim enişte havaalanında taksici zaten Happyama ben seni kimseye emanet etmem sen yanlız mı geleceksin NİHAT abi...

murat biz kalabalık geleceğiz havaalanından otele otobüs getirecek gurubu sonra program dagıtılsın toplantı saati ve günü belli olsun telefonlaşalım.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:nihat abi vakit bulabilirsen mutlaka görüşelim.büyük ihtimalle ben cumartesi müsait olucam.gelince mutlaka görüşelim.hava izin verirse bir plan yapabiliriz,duruma göre .sana şimdiden iyi yolculuklar abicim.görüşmek üzere.

aytekin yarın program belli olsun ona göre bende hareket edebileceğim şimdilik plan yapamıyorum ama sizin düzeninizde bozulmayacak şekilde olursa yaparız bişeyler.teşekkürler.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat biz kalabalık geleceğiz havaalanından otele otobüs getirecek gurubu sonra program dagıtılsın toplantı saati ve günü belli olsun telefonlaşalım.

Anladım abi ben araycagım seni abicim birazdan musaitsen...
Bul
LeVrEkCi yazdı:aytekin yarın program belli olsun ona göre bende hareket edebileceğim şimdilik plan yapamıyorum ama sizin düzeninizde bozulmayacak şekilde olursa yaparız bişeyler.teşekkürler.Seerf

aynen abi sen planı yap senin durumuna göre ayarlıyalım bi şeyler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bak admin antalyaya giderken haber ediyo .,,budan geçerken bişi demiyo nasıl olsa yazdıklarını 4 saaat gerriden göörüyoz ya yada biz yam yamız ya BoboSeerf nihat yazdım bi kenara Affet76Bobo Siyirdim orda sempozyum ve ileri teknoloji konuşcaklar sende o arada arkadaşlarla görüşür güzel org yaparsınız ALLAH a emanet olun
Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:bak admin antalyaya giderken haber ediyo .,,budan geçerken bişi demiyo nasıl olsa yazdıklarını 4 saaat gerriden göörüyoz ya yada biz yam yamız ya BoboSeerf nihat yazdım bi kenara Affet76Bobo Siyirdim orda sempozyum ve ileri teknoloji konuşcaklar sende o arada arkadaşlarla görüşür güzel org yaparsınız ALLAH a emanet olun
Affet

erden abi ben geçerken haber ettim aslında sen kaçırmışsın Gulumseama ailece gittik orada masa bekliyordu dönüştede daha öncede dediğim gibi arabadan inemeyecek kadar dolu döndük ondan kimseye ugrayamadım Seerf
Bul
Amcaoğlu dualarımız seninle, hayırlısıyla gidip gel.
Bul
he he Bobo hep öyle oluyo zaten ilk ve tek bahçeme uğramıştınınız oda zorla erdek dönüşü hatırlarsan videosu bil var
kol kopar yen gider gerisi içinde kalır Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
sen sağ sağlım git gel
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
Hayırlı yolculuk dilerim Nihat,hafta sonu Antalya havası bu akşamki kardan sonra yaz gibi gelecektirHappykeyifli hafta sonu dileğimle,rastgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Antalya da tanışma ve balıkavı hakkında.. ANTALYALI07 93 11,724 04-12-2008, 22:47
Son Yorum: alperburdur
  antalya durum merkez balıkdurumu RIFAT YAMAN 9 2,093 24-02-2007, 13:21
Son Yorum: AFALA
  antalya organizasyonu......? ANTALYALI07 9 2,284 11-01-2007, 04:01
Son Yorum: haydud

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi