Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Araphüso abimle yaptigim mini organizasyon
Murat seni tebrik ediyorum öncelikle Arap Hüseyin'i ne kadar özlediğimizi bize hatırlattığın ve duyarlılığın içinAlkisAlkis Balk bahane sözünün en güzel örneklerinden olmuşAlkisAlkisAlkis
Bul
Bu iki güzel insana tebrikler.
Her daim yüzünüz gülsün...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
vay vay vay biz evde boş boş oturalım,siz org yapın.süper valla, muhabbet iyiymiş balık bahanesi zaten.bir dahaki sefere beraber inşallah.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:vay vay vay biz evde boş boş oturalım,siz org yapın.süper valla, muhabbet iyiymiş balık bahanesi zaten.bir dahaki sefere beraber inşallah.

HappyErken gitmistim HUSEYIN abinin yanina hafta icine denk geldi il saglik mudurlugunun oradan gecerken aklima gelmedi degil ama calisacagini dusundum insallah baska zamana...Gulumse
Bul
sende iyi bir dost oldun hepimize.Roseiyiki varsın.arabımı sevmeyen yoktur zaten.ikinizde harikasınız.kucaklıyorum ikinizide sevgiyle hasretle.Sefiomcanımsınız.Alkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Murat seni tebrik ediyorum öncelikle Arap Hüseyin'i ne kadar özlediğimizi bize hatırlattığın ve duyarlılığın içinAlkisAlkis Balk bahane sözünün en güzel örneklerinden olmuşAlkisAlkisAlkis
ERCAN abicim balık işin bahane kısmı ayaküstü bile yapılan muhabbetin keyfi bir başka siz degerli abilerimle...
Bahadır Sarıca yazdı:Bu iki güzel insana tebrikler.
Her daim yüzünüz gülsün...AlkisSeerf
Teşekkür ederim BAHADIR abi seninde yüzün gülsün abicim...Smile
Bul
yycolak yazdı:sende iyi bir dost oldun hepimize.Roseiyiki varsın.arabımı sevmeyen yoktur zaten.ikinizde harikasınız.kucaklıyorum ikinizide sevgiyle hasretle.Sefiomcanımsınız.Alkis

Sizin gibi degerli abilerime ve kardeşlerime dostlugumu gösterebildiysem ne mutlu banaGulumse
Bul
Arap ya? denizde ne balığı tutacaksın. Orda senin sazanlar yokki? ama bak gene mırmırıda o tutmuş Smile Balıkçı adam. Deniz kenarınada yakışmış yakışıklı yakışıklı. Murat sağolasın paylaşım için.
Bul
YaKaMoZ yazdı:HappyErken gitmistim HUSEYIN abinin yanina hafta icine denk geldi il saglik mudurlugunun oradan gecerken aklima gelmedi degil ama calisacagini dusundum insallah baska zamana...Gulumse

düşünmen yeter murat.haftaiçi gerçekten çalışıyorum,doğru söylüyorsun.ama bir açılış yapamadık yav seninleSmilebir gün kararlaştıralım akdeniz team i kaynaştıralım artık Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:düşünmen yeter murat.haftaiçi gerçekten çalışıyorum,doğru söylüyorsun.ama bir açılış yapamadık yav seninleSmilebir gün kararlaştıralım akdeniz team i kaynaştıralım artık Smile

Yapariz elbette yapmasinada sayimiz cok az iki kisilik AKDENİZ TEAM olarak yapacaz bu gidisleSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Etem abimle güzel bir gün YaKaMoZ 23 4,692 04-05-2012, 21:49
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi