Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anneler gününde valide ile kofana avı ve rövanşı
muhteşembir paylaşım, emeginize elinize saglık, ayrıca afiyet olsun
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
Bahadır kardeşim canı gönülden tebrikler,
annemizin ellerinden öperim, Gulumse

süper bir anlatım ve paylaşım AlkisAlkis

bu aralar sırtıya ara vermiştim, dipte de balık yok diye hafta sonu hava güzel olmasına rağmen tembellik yaptım.
senden öğrenmemiz gereken çok şey var demekki.
daha güzelleride rastgelsin. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Annenin şansına havada nefismiş,birde balığı tekneye alsaymışsınızSnifsinfbiz sırtıcılar için balıkcı ağları tam bir kabusHadiordan
Aykutla çıktığınız avda adrenal doluAlkisgelen balık annenin yüzünü güldürmeye yetmişGulumsekeyifli paylaşımın içinAlkisson resimde nefis,afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
bahadır baştan sona zevkle okudum ve seyrettim valideye çok güzel bir hedye olmuş seninde yazdıgın gibi balık olmuş olmamış beraber geçirilen zaman harika olmuş Alkis
kofanaya gelince 2kg kofana tutmak öyle çok kolay bişey değildir ciddi zordur ki size birkaçkez denk gelmesi orada bol olduguna işaret ve bence denemelere devam etmeniz iyi olacaktır.kofana için nacizane önerim vurdugu anda kamışı bırakıp elle çekmeniz daha iyi olur kamış esneyeceği için balığı levrek gibi çekemezsiniz.denizlerin kralı olan kofana çok hırçın vede kuvvetlidir.kepçelemeye gelmez ancak 3-4 kg üstünü mecburen kepçelemeniz gerekir.
bu mayıs balığını tuttunuz tuttunuz agustos ve eylülde rapalaya gelmezler acak canlı isterler.ayrıca eylüldeki kofana bunun 5 misli daha hırçın vede kuvvetli olurlar.
mayıs balığı genelde havyarlı oldugu için daha kolay suniye gelir daha kolay yakalanırlar.
bu arada bu aylardaki balıklar raglou yada gelir.
valideyle ve dostla geçen zaman harika,kaçan ve tutulan balıklar harika,o balıkla aynı sofrada olmak harika.maşallahın var dostum tek kelimeyle harikasın AlkisSeerf
Bul
Bahadır bey harika bir anlatımınız la birlikte bende sanki sizlerle birlikte o anı yaşamış gibiyim.. elinize sağlık...Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Anneler gununde,anne ile baliga gitmek...sadeceAlkisAlkisAlkis nir..helal olsun Bahadir
rovans a gelince..superAlkisharika bor kofanaAlkis...afiyet olsunSeerf
rapor bence,sitede yazilan raporlarin en iyisi...AlkisSeerf
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:hepsini geçtim,kofanayı,ava gitme zevkini,kaçanı vs..ANNE ile gitmek...helal be abi,şanslısın,hiç olmayacak ama keşke benimde senin yaşadığın bu keyifli vakitleri geçirebilme şansım olsaydı,benim anneler günü takıntım yok,hepimizin yaptığı gibi hergün onlar bizim kıymetlimiz,ama benim verebileceğim tek hediye ;bir fatiha..güzel gününüz için tebrik ederim abiAlkis

Sevgili Ömer,
Evet şanslı olduğumu biliyorum. Bir çok arkadaşımızın annesinin Hak'ın rahmetine kavuştuğunu biliyorum. Ruhları şâd olsun.
Benim için de avdan ziyade o anı beraber yaşamak çok önemliydi. Teşekkür ederim.
Daha keyifli avlar sizlerin olsun.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
YaKaMoZ yazdı:BAHADIR abicim videolarini,yazilarini,resimlerini keyifle okudum,seyrettim ,baktim tek kelimeyle mukemmel olmus degerli ANNE nizin gozlerindeki heyacan pariltida bir baska anneler gununde annenize verilebilecek en guzel hediyeyi vermissiniz tebrikler allah analarimizi basimizdan eksik etmesin...
ÖMER kardesim allah mekanini cennet etsin ...

Sevgili Murat,
Beğenmene çok sevindim. Demek ki amacımıza ulaşmışız.
Güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
Sizlere de keyifli avlar diliyorum.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Cihan Deniz yazdı:Bahadır abi yine güzel bir serüvenin içine girdik sanki birebir bende o anları yaşadım emeğinize sağlık tebrikler

Sevgili Cihan,
Bu tür av paylaşımlarında; temel hedefin, siz değerli amatör dostları o anlara ortak edebilmek olduğunu düşünüyorum. Sözlerinden bunu başarabildiğimizi anlıyorum, ne mutlu. Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
HAŞİM77 yazdı:Sevgili bahadır bu güzelliklere yorum yapılmaz sadece AlkisAlkisAlkis Dünyanın en güzel avını yapmışsın balık olmasada kaçsada annen yanında bunun mutluluğu bile tarif edilemez.

İkinci rövanş içinde afiyet olsun daha bol ve büyük avların olsun.76

Sevgili Haşim abi,
Teşvik edici sözlerin için teşekkür ederim.
Bundan daha keyiflileri sizlerin olsun.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 8,022 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Seriye devam - Kofana Bahadır Sarıca 44 6,688 18-06-2012, 10:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bitmeyen senfoni(Kofana devam) Bahadır Sarıca 27 4,695 15-06-2012, 15:43
Son Yorum: Salih Reis
  Günü kurtaran kofana Bahadır Sarıca 21 4,453 31-05-2012, 12:43
Son Yorum: Krizoberill

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi