21-05-2012, 03:38
muhteşembir paylaşım, emeginize elinize saglık, ayrıca afiyet olsun
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Anneler gününde valide ile kofana avı ve rövanşı
|
21-05-2012, 03:38
muhteşembir paylaşım, emeginize elinize saglık, ayrıca afiyet olsun
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
21-05-2012, 08:02
Bahadır kardeşim canı gönülden tebrikler,
annemizin ellerinden öperim, ![]() süper bir anlatım ve paylaşım ![]() ![]() bu aralar sırtıya ara vermiştim, dipte de balık yok diye hafta sonu hava güzel olmasına rağmen tembellik yaptım. senden öğrenmemiz gereken çok şey var demekki. daha güzelleride rastgelsin. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
21-05-2012, 09:21
Annenin şansına havada nefismiş,birde balığı tekneye alsaymışsınız
![]() ![]() Aykutla çıktığınız avda adrenal dolu ![]() ![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
21-05-2012, 10:33
bahadır baştan sona zevkle okudum ve seyrettim valideye çok güzel bir hedye olmuş seninde yazdıgın gibi balık olmuş olmamış beraber geçirilen zaman harika olmuş
![]() kofanaya gelince 2kg kofana tutmak öyle çok kolay bişey değildir ciddi zordur ki size birkaçkez denk gelmesi orada bol olduguna işaret ve bence denemelere devam etmeniz iyi olacaktır.kofana için nacizane önerim vurdugu anda kamışı bırakıp elle çekmeniz daha iyi olur kamış esneyeceği için balığı levrek gibi çekemezsiniz.denizlerin kralı olan kofana çok hırçın vede kuvvetlidir.kepçelemeye gelmez ancak 3-4 kg üstünü mecburen kepçelemeniz gerekir. bu mayıs balığını tuttunuz tuttunuz agustos ve eylülde rapalaya gelmezler acak canlı isterler.ayrıca eylüldeki kofana bunun 5 misli daha hırçın vede kuvvetli olurlar. mayıs balığı genelde havyarlı oldugu için daha kolay suniye gelir daha kolay yakalanırlar. bu arada bu aylardaki balıklar raglou yada gelir. valideyle ve dostla geçen zaman harika,kaçan ve tutulan balıklar harika,o balıkla aynı sofrada olmak harika.maşallahın var dostum tek kelimeyle harikasın ![]() ![]()
21-05-2012, 14:11
Bahadır bey harika bir anlatımınız la birlikte bende sanki sizlerle birlikte o anı yaşamış gibiyim.. elinize sağlık...
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
21-05-2012, 15:47
Anneler gununde,anne ile baliga gitmek...sadece
![]() ![]() ![]() rovans a gelince..super ![]() ![]() ![]() rapor bence,sitede yazilan raporlarin en iyisi... ![]() ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
21-05-2012, 20:20
tedirgin SaZaN yazdı:hepsini geçtim,kofanayı,ava gitme zevkini,kaçanı vs..ANNE ile gitmek...helal be abi,şanslısın,hiç olmayacak ama keşke benimde senin yaşadığın bu keyifli vakitleri geçirebilme şansım olsaydı,benim anneler günü takıntım yok,hepimizin yaptığı gibi hergün onlar bizim kıymetlimiz,ama benim verebileceğim tek hediye ;bir fatiha..güzel gününüz için tebrik ederim abi Sevgili Ömer, Evet şanslı olduğumu biliyorum. Bir çok arkadaşımızın annesinin Hak'ın rahmetine kavuştuğunu biliyorum. Ruhları şâd olsun. Benim için de avdan ziyade o anı beraber yaşamak çok önemliydi. Teşekkür ederim. Daha keyifli avlar sizlerin olsun. Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
21-05-2012, 20:23
YaKaMoZ yazdı:BAHADIR abicim videolarini,yazilarini,resimlerini keyifle okudum,seyrettim ,baktim tek kelimeyle mukemmel olmus degerli ANNE nizin gozlerindeki heyacan pariltida bir baska anneler gununde annenize verilebilecek en guzel hediyeyi vermissiniz tebrikler allah analarimizi basimizdan eksik etmesin... Sevgili Murat, Beğenmene çok sevindim. Demek ki amacımıza ulaşmışız. Güzel dileklerin için teşekkür ederiz. Sizlere de keyifli avlar diliyorum. Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
21-05-2012, 20:25
Cihan Deniz yazdı:Bahadır abi yine güzel bir serüvenin içine girdik sanki birebir bende o anları yaşadım emeğinize sağlık tebrikler Sevgili Cihan, Bu tür av paylaşımlarında; temel hedefin, siz değerli amatör dostları o anlara ortak edebilmek olduğunu düşünüyorum. Sözlerinden bunu başarabildiğimizi anlıyorum, ne mutlu. Sizlere de rastgelsin. Sevgi ve selamlarımla...
21-05-2012, 20:26
HAŞİM77 yazdı:Sevgili bahadır bu güzelliklere yorum yapılmaz sadece Sevgili Haşim abi, Teşvik edici sözlerin için teşekkür ederim. Bundan daha keyiflileri sizlerin olsun. Sevgi ve selamlarımla...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek | Bahadır Sarıca | 46 | 8,022 |
01-03-2013, 01:11 Son Yorum: yolcu79 |
|
Seriye devam - Kofana | Bahadır Sarıca | 44 | 6,688 |
18-06-2012, 10:46 Son Yorum: LeVrEkCi |
|
Bitmeyen senfoni(Kofana devam) | Bahadır Sarıca | 27 | 4,695 |