Masallah masallah BARIS kardesim tebrikler daha bollarina insallah...Darisi LEVREK. diye gidipte kolyos yakalayanlarin basina

05-06-2012 bucalı levrek avı
|
Masallah masallah BARIS kardesim tebrikler daha bollarina insallah...Darisi LEVREK. diye gidipte kolyos yakalayanlarin basina
![]()
06-06-2012, 11:26
yycolak yazdı:ellerin dert görmesin şekerim.güzel balık.senin ispendek dediğinle biz ailecek doyarız be koçum.allah nasiplerinide şansınıda hep açık tutsun.tamamen iyileştin değilmi.balığa başladığına göre.tekrar geçmiş olsun kardeşim.afiyetle. Eyvallah şekerim. Valla pek iyi olduğum söylenemez ama ben balıksız yaşayamam bilirsin beni. Haftaya kardiyolojiye gidiyorum kalpte sorun var sanırım çarşambaya randevu veridiler bişeyler takacaklarmış bana. ![]()
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06-06-2012, 11:28
YaKaMoZ yazdı:Masallah masallah BARIS kardesim tebrikler daha bollarina insallah...Darisi LEVREK. diye gidipte kolyos yakalayanlarin nadina Eyvallah kardeşim ![]() ![]()
06-06-2012, 11:30
bucalı yazdı:Eyvallah şekerim. Valla pek iyi olduğum söylenemez ama ben balıksız yaşayamam bilirsin beni. Haftaya kardiyolojiye gidiyorum kalpte sorun var sanırım çarşambaya randevu veridiler bişeyler takacaklarmış bana. ne diyorsun sen yahu ne kalbi ne birşeyleri ne takacaklarmış şaşırdınmı sen. ![]() ![]() ![]() ![]()
06-06-2012, 11:33
bucalı yazdı:Eyvallah kardeşim Kardesim dogru degilmi kendi agzinla itiraf etmis ![]()
06-06-2012, 11:34
YaKaMoZ yazdı:Kardesim dogru degilmi kendi agzinla itiraf etmis Doğru valla.. Ama adamın lakabı levrekçi dikkat diyelim sonra yedirmesin lafları ![]()
06-06-2012, 11:41
bucalı yazdı:Eyvallah şekerim. Valla pek iyi olduğum söylenemez ama ben balıksız yaşayamam bilirsin beni. Haftaya kardiyolojiye gidiyorum kalpte sorun var sanırım çarşambaya randevu veridiler bişeyler takacaklarmış bana. Barışçım geçmiş olsun, insallah önemli birsey değildir. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
06-06-2012, 11:42
YaKaMoZ yazdı:Masallah masallah BARIS kardesim tebrikler daha bollarina insallah...Darisi LEVREK. diye gidipte kolyos yakalayanlarin basina eyvahlar olsun kavgada söylenmez bu laflar. ![]() ![]()
06-06-2012, 11:51
Salih Reis yazdı:Barışçım geçmiş olsun, insallah önemli birsey değildir. Eyvallah Salih abicim sağolasın zannetmiyorum önemli bişey olacağını..
06-06-2012, 12:02
Hay maşallah koca kafa süpermiş
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|