Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rastgelsin.:)
Hoş geldiniz Smile keyifli ve bilgi dolu paylaşımlar dilerim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Aramıza hoş geldiniz, keyifli paylaşımlar Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Bizim bölgelerden amatörcüler çoğalıyor grupmu kursak Big Grin Hoş geldin aramızaAlkis
Bul
AmatörBalıkcı19 yazdı:Bizim bölgelerden amatörcüler çoğalıyor grupmu kursak Big Grin Hoş geldin aramızaAlkis
Çok mu çok güzel olurAlkis Hadi İnşallah76
Bul
Aramıza hoşgeldin Kamil,rasgele.
Bornova - izmir
Bul
hoşgeldiniz paylaşımlarınız daimi olsun SeerfAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
sıcak karşılama için tüm amatör balık avcılarına teşekkür ederim.Seerf
gelip kaçanlar konusuna gelince; açıkçası bölgemizdeki ( karadeniz ) yerel bir forum hariç çok fazla av raporu paylaşımı yapmıyorum.buna gerek duymadım.tabi ki paylaşmak,öğrenmek ve yeni dostluklar edinmek her zaman güzeldir.bu forumdan;bir grup tartışmasında nihat bey sayesinde haberim oldu.
avına saygılı;dostların,yeni dostlukların ve dost kalan amatör balıkçıların avları ve paylaşımları daim olsun.Gulumse
Bul
Kamil abi hoş geldiniz.AlkisAlkisAlkis
Bul
kamil bey paylaşımların hava atmak amaçlı oldugu konuşulur hep ama buradaki kimse birbirine hava atmak amaçlı rapor yayınlamaz hatta nazar olmaktan çekinip rapor yazmak istemeyenler bile vardır.ben raporlarımda mümkün oldugunca ayrıntı veririm sorularada en içtenlikle cevap veririm.rapor yazmamaktaki düşünceniz buysa rahat olun bizler mütevazi amatörleriz bol resimli raporlar bizler için çok değerli raporlardır.hatta balıksız av raporu bölümümüz bile var,gerçi orayı genelde faruk abi (albatros)kullanır ama olsun oradada doğadaki görüntülerimizle paylaşım yaparız.
burada olabildiğiniz zamanlarda huzurlu vakit geçirmenizi dilerim.rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:kamil bey paylaşımların hava atmak amaçlı oldugu konuşulur hep ama buradaki kimse birbirine hava atmak amaçlı rapor yayınlamaz hatta nazar olmaktan çekinip rapor yazmak istemeyenler bile vardır.ben raporlarımda mümkün oldugunca ayrıntı veririm sorularada en içtenlikle cevap veririm.rapor yazmamaktaki düşünceniz buysa rahat olun bizler mütevazi amatörleriz bol resimli raporlar bizler için çok değerli raporlardır.hatta balıksız av raporu bölümümüz bile var,gerçi orayı genelde faruk abi (albatros)kullanır ama olsun oradada doğadaki görüntülerimizle paylaşım yaparız.
burada olabildiğiniz zamanlarda huzurlu vakit geçirmenizi dilerim.rastgele.

AlkisAlkisAlkisNIHAT abi bi onerim olacak bir konuda LEVREK e niyet KOLYOSA kısmet diye bir konu acsak uygun olmazmiGulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rastgelsin...yeni kullanici.. YaKaMoZ 31 4,388 04-07-2007, 18:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  Herkeze rastgelsin... ishak BALLICA 10 2,906 06-11-2006, 12:05
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Herkeze rastgelsin ? denizkurdu1990 5 1,932 26-10-2006, 18:56
Son Yorum: GÖKSEN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi