Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Albatros-gr trofe operasyonu 1
TROFE'nin ayak sesleri gelmeye başladı ve biz heyecanla bu işin sonunu bekliyoruz. Keyifli ve bereketli olsun Seerf
Bul
elinize sağlık farukcum.yemeklik balık çıkmış.keyifte olmuş.senin kzanacağın maç yani final imaret limanı sahasında bitecek galiba.adnan kardeşime hürmetler.afiyet olsun.Seerf
Bul
Faruk abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız afiyet olsunAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
rusan yazdı:Trofe olmasa da güzel av olmuş Faruk abi tebrikler:

Köksal yazdı:Bereketli olsun faruk abi keyifli avların olsun.

orhanekmekci yazdı:İlk trofe operasyonu hayırlı olsun Faruk:mığrileri fotolasaydın trofeyi aratmıyacak irilekteymiş yiyenler bu balığı götürüyor:kolaylıklar dilerim.Rasgele.

Salih Reis yazdı:Faruk abicim seni denizde görmek ne kadar güzel, umarım trofelerine bir an önce kavuşursun. :

LeVrEkCi yazdı:faruk abi trofe birdahakine inşallah ama bu avda bereketli geçmiş,inşallah 2. operasyon başarılı olur ::
(sayın albatros sen yaşlandın parakete bile boş çeviriyor seni bırak bu işleride domates falan ek en organiğinden)
LeVrEkCi yazdı:[SIZE="5"]günatdın arkadaşlar,hafta sonu levrek veya başka büyük balık rastgelmedi,istavrite talim bu haftada[/SIZE].HeheHeheHehe.
Avcı Altan yazdı:abi bereketli olsun maşallah tavalık çıkmış trofeyi birdahakine inşallah

YaKaMoZ yazdı:FARUK abi istedigin trofeyi yapamasanda halk sana inaniyor birdahakine daha iyilerini yakalayacaksin tebrikler:

tesekkurler beyler
sizlerede rastgele
Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ALTAYLI yazdı:TROFE'nin ayak sesleri gelmeye başladı ve biz heyecanla bu işin sonunu bekliyoruz. Keyifli ve bereketli olsun Seerf

yycolak yazdı:elinize sağlık farukcum.yemeklik balık çıkmış.keyifte olmuş.senin kzanacağın maç yani final imaret limanı sahasında bitecek galiba.adnan kardeşime hürmetler.afiyet olsun.Seerf

doktor yazdı:Faruk abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız afiyet olsunAlkis76

tesekkurler beyler
ayak sesleri migriler ile gelmeye basladi Ercan abiHappy
ah be Yalcin,Imaret te olsaydi bu is coktan bitmistiSiyirdim
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ben kendi sahamdan başka sahada antreman yapmam sayın albatros,maçı alacaksam arkamda fener görünerek alacağım bak 1 parekete dedin 50 kanca dedin 2 attın Siyirdimbu gidişle 3-5-10 parekete denemeye başlayacaksın imarete olmadı oradan italyaya kadar gidersin ama hiiççç uğraşma sen yaş lan dınnnnn eski faruk yok artık HappySiyirdim,ben her pazar maça çıkıp maçımı yapıyorum elbet bir gol atarım son güne kadar GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben kendi sahamdan başka sahada antreman yapmam sayın albatros,maçı alacaksam arkamda fener görünerek alacağım bak 1 parekete dedin 50 kanca dedin 2 attın Siyirdimbu gidişle 3-5-10 parekete denemeye başlayacaksın imarete olmadı oradan italyaya kadar gidersin ama hiiççç uğraşma sen yaş lan dınnnnn eski faruk yok artık HappySiyirdim,ben her pazar maça çıkıp maçımı yapıyorum elbet bir gol atarım son güne kadar GulumseSeerf

syin admin anladinda anlamak istemiyorsun...
keske Imaret te olsaydim dedim..trofe tutmak icin baska denizlere transfer Siyirdimolmadim..bunu iyi biliyorsun
bu arada.atilan diger paragat kendimizi tavuktan kurtarmak icinHappy,mac yapan paragat 50 kanca
bu 50 seni korkutuyorsa,yariya indirebilirim,25 yaparimSeerf..eger geceleri rahat uyuyacaksanSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:syin admin anladinda anlamak istemiyorsun...
keske Imaret te olsaydim dedim..trofe tutmak icin baska denizlere transfer Siyirdimolmadim..bunu iyi biliyorsun
bu arada.atilan diger paragat kendimizi tavuktan kurtarmak icinHappy,mac yapan paragat 50 kanca
bu 50 seni korkutuyorsa,yariya indirebilirim,25 yaparimSeerf..eger geceleri rahat uyuyacaksanSiyirdim

tabi tabii sayın albatros 2. pareketeye şöyyle 5 kg luk bir levrek takılsa sen maçta değilsin diyeceksin değilmi Siyirdim
ben baştan dedim diyeceğimi ben fenerden başka yerde avlanmam dedim ve ekledim sadece zıpkın,tek kanca uzun olta ve rapalayla dolaşırım buna karşılık sen 300 kanca-500 kanca parekete ve her mekanda avlanabilirsin dedim daha ne diyeyim o kadar eminim birşey çıkartamayacağından HeheHappyistersen kancamı sinek kancaya çevireyim ben sinek kancayla ve 0.10 misinayla avlanayım rahat uyuyabileceksen WinkSeerfSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:tabi tabii sayın albatros 2. pareketeye şöyyle 5 kg luk bir levrek takılsa sen maçta değilsin diyeceksin değilmi :
ben baştan dedim diyeceğimi ben fenerden başka yerde avlanmam dedim ve ekledim sadece zıpkın,tek kanca uzun olta ve rapalayla dolaşırım buna karşılık sen 300 kanca-500 kanca parekete ve her mekanda avlanabilirsin dedim daha ne diyeyim o kadar eminim birşey çıkartamayacağından :istersen kancamı sinek kancaya çevireyim ben sinek kancayla ve 0.10 misinayla avlanayım rahat uyuyabileceksen WinkSeerfSiyirdim

ses ile guldum..HappyHappyHappy
Allah senide guldursun emi
tamam abi,tum araclari gerecleri birakiyorum..
bende trofeyi elllerim ile yakalarim artikSiyirdim
karnimizi doyurduk diyoruz yaw..SiyirdimHappy
aclik var aclik aloooooHadiordan
Bul
Bereketli olsun kaptan, Mavruşun sözünü hatırlarsın yeri geldiğinde vurguluyoruz onu..O gün denizde olanı aldıysan boş dönmemişsen yani tavuğu teğet geçtiysen Smile av başarılı demektir.Bereketli olsun..Trofeyi de ummadığın bir anda kancanda göreceksin,yakındır..
(Bu dileğim tüm arkadaşlarıma) Seerf Adnan'a selam..

Biz de bu sabah 05:00 te tekne ile kaşık ve rapala gezdirdik,nafile..
Eve döndüğümde hanım alışverişte tavuk almış; içine mi doğdu ne..Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,613 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Albatros-gr ucundan basladik :)) Albatros-gr 18 2,348 16-08-2015, 22:38
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,325 22-06-2015, 23:31
  Albatros-gr ancak bu kadar Albatros-gr 19 3,348 28-12-2014, 16:02
  Albatros-gr az oltacilik Albatros-gr 19 2,564 22-12-2014, 22:50
Son Yorum: fish or die
  Albatros- gr Her bollugun bir Kıtlıgi :) Albatros-gr 21 3,009 01-12-2014, 20:21
  Albatros-gr kaliteli bir paragat avi Albatros-gr 20 3,043 21-11-2014, 22:38
Son Yorum: turna
  Albatros-gr Pargat..tam keyif Albatros-gr 19 2,291 12-11-2014, 18:34
  Albatros-gr Parcalar kalite ve guzel Albatros-gr 23 3,035 27-10-2014, 16:19
  Albatros-gr seviyorum seni MIRMINGA Albatros-gr 21 2,985 24-09-2014, 15:26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi