25-06-2012, 13:02
TROFE'nin ayak sesleri gelmeye başladı ve biz heyecanla bu işin sonunu bekliyoruz. Keyifli ve bereketli olsun

Albatros-gr trofe operasyonu 1
|
25-06-2012, 13:02
TROFE'nin ayak sesleri gelmeye başladı ve biz heyecanla bu işin sonunu bekliyoruz. Keyifli ve bereketli olsun
![]()
25-06-2012, 13:18
elinize sağlık farukcum.yemeklik balık çıkmış.keyifte olmuş.senin kzanacağın maç yani final imaret limanı sahasında bitecek galiba.adnan kardeşime hürmetler.afiyet olsun.
![]()
25-06-2012, 14:31
Faruk abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız afiyet olsun
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
25-06-2012, 14:48
rusan yazdı:Trofe olmasa da güzel av olmuş Faruk abi tebrikler: Köksal yazdı:Bereketli olsun faruk abi keyifli avların olsun. orhanekmekci yazdı:İlk trofe operasyonu hayırlı olsun Faruk:mığrileri fotolasaydın trofeyi aratmıyacak irilekteymiş yiyenler bu balığı götürüyor:kolaylıklar dilerim.Rasgele. Salih Reis yazdı:Faruk abicim seni denizde görmek ne kadar güzel, umarım trofelerine bir an önce kavuşursun. : LeVrEkCi yazdı:faruk abi trofe birdahakine inşallah ama bu avda bereketli geçmiş,inşallah 2. operasyon başarılı olur :: LeVrEkCi yazdı:[SIZE="5"]günatdın arkadaşlar,hafta sonu levrek veya başka büyük balık rastgelmedi,istavrite talim bu haftada[/SIZE]. Avcı Altan yazdı:abi bereketli olsun maşallah tavalık çıkmış trofeyi birdahakine inşallah YaKaMoZ yazdı:FARUK abi istedigin trofeyi yapamasanda halk sana inaniyor birdahakine daha iyilerini yakalayacaksin tebrikler: tesekkurler beyler sizlerede rastgele ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
25-06-2012, 14:51
ALTAYLI yazdı:TROFE'nin ayak sesleri gelmeye başladı ve biz heyecanla bu işin sonunu bekliyoruz. Keyifli ve bereketli olsun yycolak yazdı:elinize sağlık farukcum.yemeklik balık çıkmış.keyifte olmuş.senin kzanacağın maç yani final imaret limanı sahasında bitecek galiba.adnan kardeşime hürmetler.afiyet olsun. doktor yazdı:Faruk abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsınız afiyet olsun tesekkurler beyler ayak sesleri migriler ile gelmeye basladi Ercan abi ![]() ah be Yalcin,Imaret te olsaydi bu is coktan bitmisti ![]() sizlerede rastgele
![]()
25-06-2012, 15:01
ben kendi sahamdan başka sahada antreman yapmam sayın albatros,maçı alacaksam arkamda fener görünerek alacağım bak 1 parekete dedin 50 kanca dedin 2 attın
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25-06-2012, 15:09
LeVrEkCi yazdı:ben kendi sahamdan başka sahada antreman yapmam sayın albatros,maçı alacaksam arkamda fener görünerek alacağım bak 1 parekete dedin 50 kanca dedin 2 attın syin admin anladinda anlamak istemiyorsun... keske Imaret te olsaydim dedim..trofe tutmak icin baska denizlere transfer ![]() bu arada.atilan diger paragat kendimizi tavuktan kurtarmak icin ![]() bu 50 seni korkutuyorsa,yariya indirebilirim,25 yaparim ![]() ![]()
![]()
25-06-2012, 15:33
Albatros-gr yazdı:syin admin anladinda anlamak istemiyorsun... tabi tabii sayın albatros 2. pareketeye şöyyle 5 kg luk bir levrek takılsa sen maçta değilsin diyeceksin değilmi ![]() ben baştan dedim diyeceğimi ben fenerden başka yerde avlanmam dedim ve ekledim sadece zıpkın,tek kanca uzun olta ve rapalayla dolaşırım buna karşılık sen 300 kanca-500 kanca parekete ve her mekanda avlanabilirsin dedim daha ne diyeyim o kadar eminim birşey çıkartamayacağından ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
25-06-2012, 15:40
LeVrEkCi yazdı:tabi tabii sayın albatros 2. pareketeye şöyyle 5 kg luk bir levrek takılsa sen maçta değilsin diyeceksin değilmi : ses ile guldum.. ![]() ![]() ![]() Allah senide guldursun emi tamam abi,tum araclari gerecleri birakiyorum.. bende trofeyi elllerim ile yakalarim artik ![]() karnimizi doyurduk diyoruz yaw.. ![]() ![]() aclik var aclik alooooo ![]()
![]()
25-06-2012, 16:33
Bereketli olsun kaptan, Mavruşun sözünü hatırlarsın yeri geldiğinde vurguluyoruz onu..O gün denizde olanı aldıysan boş dönmemişsen yani tavuğu teğet geçtiysen
![]() (Bu dileğim tüm arkadaşlarıma) ![]() Biz de bu sabah 05:00 te tekne ile kaşık ve rapala gezdirdik,nafile.. Eve döndüğümde hanım alışverişte tavuk almış; içine mi doğdu ne.. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|