Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hafta sonu Kuşadasında
Yalçın'ın mekanının ismi DOSTLAR DURAĞI 76Cihan ne güzel yapmış uğramışsınız. Deniz-balık-sohbet 3'lüsü tamamlanmış eksik olan varsın balık olsunGulumse O nasılsa oluyor eksiği tamamlanırSmile ama dostlarla sohbet eksik kaldımı Rolleyes Allah dostları eksik etmesin76
Bul
gez gör yaşa olmuş cihan,boşver böyle olsun.yalnız oradan 2 levrek çıkması demek orada av denemeleri yapmak gerekiyor demek.bence denemekte fayda var.Gulumse
Bul
ALTAYLI yazdı:Yalçın'ın mekanının ismi DOSTLAR DURAĞI 76Cihan ne güzel yapmış uğramışsınız. Deniz-balık-sohbet 3'lüsü tamamlanmış eksik olan varsın balık olsunGulumse O nasılsa oluyor eksiği tamamlanırSmile ama dostlarla sohbet eksik kaldımı Rolleyes Allah dostları eksik etmesin76

Tesekkurler Ercan abi Yalçin abiye uğramazsak olmazdi
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
LeVrEkCi yazdı:gez gör yaþa olmuþ cihan,boþver böyle olsun.yalnýz oradan 2 levrek çýkmasý demek orada av denemeleri yapmak gerekiyor demek.bence denemekte fayda var.Gulumse

Tesekkurler Nihat abi aynen öyle oldu cok guzel bir gun oldu bizim icin
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Mufi yazdı:Birlikte olmak bile yeter insanlara,, her şeyin hayırlısı , Bu arada Yalçın ın mekanı ,

Halil İbrahim durağı gibi maşallah .. GulumseGulumse

Yalçın ın senin mekana patent alalım abisi.. Happy

alalımda baksana bir toplanma bile gerçekleştiremedik be abi.tam niyetlendik sezon girdi.gerçi biz hala pek farkında değiliz ama.bekleyeceğiz mecburen.Mahcup
Bul
ALTAYLI yazdı:Yalçın'ın mekanının ismi DOSTLAR DURAĞI 76Cihan ne güzel yapmış uğramışsınız. Deniz-balık-sohbet 3'lüsü tamamlanmış eksik olan varsın balık olsunGulumse O nasılsa oluyor eksiği tamamlanırSmile ama dostlarla sohbet eksik kaldımı Rolleyes Allah dostları eksik etmesin76

Cihan Deniz yazdı:Tesekkurler Ercan abi Yalçin abiye uğramazsak olmazdi

teşekkür ederiz efendim.
ercan abicim sen ne zaman geliyorsunuz.Wink
Bul
Cihan balik olmasa da guzel bir gezi olmus..Seerf
bir dahakine bol baliklisina insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Cihan balık bahane muhabbet şahane olmuş, en azından güzel saatler geçirmişsiniz, yalçın abimin mekanada uğramışsınız gerekli tiyoları da almışsınız ama nasipten öte bir şey olmuyor inşallah bir dahaki sefere bol balıklı avlarınız olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
cihan haftasonu stres atmışsınız balık olmasada günün yorgunluğunu atmışsınız şekerimide ziyaret etmişsin.Alkis keşke iki levrek almış adam yanında at çek yapsaydınız nasip birdahaki sefere rast gele.Alkis
Bul
yycolak yazdı:pekte güzel yapmışsın kardeşim.ben becerememde ondan sordum.Siyirdim

becersen şaşardım şekerim.SiyirdimHeheHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hafta sonu ne yapıyoruz :) nihatkr 332 39,257 15-12-2016, 03:08
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros-gr guzel bir hafta sonu Albatros-gr 23 2,602 27-11-2015, 00:07
Son Yorum: Albatros-gr
  Güzel bir hafta sonu... YaKaMoZ 19 2,703 20-10-2015, 10:18
Son Yorum: yaser2sultan
  24.5 2015 tahsinm çocuklarımla hafta sonu tatili tahsinmersin 24 2,849 30-05-2015, 22:33
Son Yorum: tahsinmersin
  Hafta sonu paşaları Cihan Deniz 27 4,607 20-09-2013, 16:42
Son Yorum: monawar
  Süpriz bir hafta sonu... ishak BALLICA 23 4,890 17-01-2013, 22:50
Son Yorum: bahriyeli
  Uzun Ahmet,Bahriyeli,Cihan Deniz hafta sonu avı Cihan Deniz 19 2,940 13-09-2012, 13:25
Son Yorum: Cihan Deniz
  hafta sonu sazan avı brösi 9 1,751 10-09-2012, 19:53
Son Yorum: brösi
  Hafta sonu Deniz ve Tatlı su rusan 14 2,969 22-07-2012, 14:56
Son Yorum: L'aiqLeNoiR
  Hafta sonu Karareis yalnız balıkçı 28 4,111 05-04-2012, 22:47
Son Yorum: Cihan Deniz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi