Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kisa ve öz
Tebrikler Murat abi Alkis kısa zamanda güzel bir torik almışsın.
Sazanları özledim...
Bul
Cihan Deniz yazdı:Eline sağlık Murat abi gerçekten kısa ve öz olmuş afiyetle
Teşekkür ederim CİHAN kardeşim daha iyileri sizlerin olsun...
orhanekmekci yazdı:Uzun süre tekneye binmedinmi deniz tutması olabiliyor,denizde merada harika görünüyorGulumsesırtı keyfi gelen balıkla katlamışdır hele tekneye yaklaşıncaHappyafiyetle MuratSeerfEtem abinin göstermiş olduğu duyarlılık içinde teşekkürlerAlkis
ORHAN abi dogru söylüyorsun olabilirde çok sık tekneye binen biri degilim hiç başıma gelmemişti daha önce böyle karada çay ve sigara çok içince oldu sanırım çayda kaçakmışSmileben ondan oldugunu düşünüyorum...
ALTAYLI yazdı:Murat sen de sırtı çekmenin keyfine eriştiğine göre bundan sonra küçük balıklar seni zor keser. Yakaladığıın hayvan genellikle alay gezerler ve döne dura avı artrabilirdiniz. Tebrikler ve afiyetler ola.76
Evet abi aynen dedigin gibi ETEM abide aynı şeyi söyledi daha alırdık diye fakat mevsimine biraz daha oldugunu söyledi birde vakit sorunumuz vardı teşekkürler...
yalova tatar yazdı:murat sana ve etem e teşekkürler her ne kadar deniz tutsada torik güzel hediye olmuşAlkisAffet
teşekkür ederim ERDEN abi...
araphüso26 yazdı:harika iş çıkmış muratım ethem abimin resmi eklenmemiş ama olsun ne yapalım.ethem abi ile izinli gününde çıkın balığa bak neler oluyor. torikde güzelmiş maşallah..ufak bir organizasyon olmuş bileAlkisAlkis
Teşekkür ederim HÜSEYİN abi inşallah başka birgün tekrar gitmek nasip olur...
Bul
bucalıfikret yazdı:murat elinize sağlık güzel torik almışsın daha bollarına rast gele etem abine selamlar.Alkis
Teşekkür ederim FİKRET abi...
Hamido yazdı:Eee be Murat daha ne olsun. Almışın koca toriği. Alkis Afiyet olsun.Seerf
Ben ne yapayım.Hadiordan
Siteye girmeye yüzüm tutmuyor. Balık raporu yapamadığım için.HadiordanSnifsinf
Teşekkür ederim HAMİD abi olsun abi biz seni raporsuzda seviyoruz...
yycolak yazdı:vay aşçıbaşım ne yaparsın şimdi o balığı.helal olsun valla.güzel balıkmış.etem abiye hürmetlerimizi iletiver.daha fazla özletmesin kendini.elinize sağlık.afiyetle kardeşim.Seerf
Bakacaz icabına artık iletirim abi inatçı çıktı...
MaVrUşGiL yazdı:Güzel bir av olmuş, tebrik ederim Alkis bayadır böyle güzel bir YAZILI ORKİNOS görmemiştim Seerf daha iri ve çoklarının seni olması dileğimle Alkis

Teşekkür ederim SERKAN kardeşim Torik büyüyüncemi orkinos oluyor...
Bul
rusan yazdı:Tebrikler Murat abi Alkis kısa zamanda güzel bir torik almışsın.

Teşekkür ederim RUŞAN kardeşim zaman kısaydı ama olsunGulumse
Bul
gelde tekne alma...oralarda tekne alanlar iyi iş yapıyor sen bi tekne ayarla murat kendine Seerf,
Bul
LeVrEkCi yazdı:gelde tekne alma...oralarda tekne alanlar iyi iş yapıyor sen bi tekne ayarla murat kendine Seerf,

Aynen öyle NİHAT abi hem nasıl iş yapıyor ama benim sorunumu biliyorsunSmile
Bul
YaKaMoZ yazdı:Teşekkür ederim SERKAN kardeşim Torik büyüyüncemi orkinos oluyor...

Tuttuğun balık torik değil Wink yazılı orkinos.

İlk resim torik diğer 3 resim yazılı orkinosdur.
Senin balıkta yazılı orkinos Seerf

Bu familyanın ORKİNOS olanı var o farklıdır, zaten onun 90 cm limiti var.
GOBENE (TOMBİK) ayrı bi balık ama bunların hepsi birbirine benzerler Smile küçük ayrıntılarla ayrılırlar.

Tebliğde madde13 çizelge 7 de hem isimlerini hemde limitlerini görebilirsin, o isimlerlede googlede aratdınmı farklılıkları sende göreceksin Seerf afiyetle sayın abim ama torik olmasını ciddi isterdim çünki bu familyanın en lezzetlisi odur Seerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Tuttuğun balık torik değil Wink yazılı orkinos.

İlk resim torik diğer 3 resim yazılı orkinosdur.
Senin balıkta yazılı orkinos Seerf

Bu familyanın ORKİNOS olanı var o farklıdır, zaten onun 90 cm limiti var.
GOBENE (TOMBİK) ayrı bi balık ama bunların hepsi birbirine benzerler Smile küçük ayrıntılarla ayrılırlar.

Tebliğde madde13 çizelge 7 de hem isimlerini hemde limitlerini görebilirsin, o isimlerlede googlede aratdınmı farklılıkları sende göreceksin Seerf afiyetle sayın abim ama torik olmasını ciddi isterdim çünki bu familyanın en lezzetlisi odur Seerf
Bu türden balıkları az yakaladığımdan ayırt etmekde zorlanacağımSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
murat, etem abiyle birlikte güzel bir av yapmışsınız,elinize sağlık,torik süper maşallah.paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
murat balik cok guzelmis ama mekan on numara daha bol balikli avlar gecirmeniz dilegiyle stresinizi atmissiniz.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Mayıs kısa turna avı kovboy 6 1,942 24-05-2014, 08:38
Son Yorum: orhanekmekci
  Kısa bir lüfer avı nihatkr 37 5,431 30-09-2012, 19:13
Son Yorum: Mufi
  kısa bir ara vermiştim kefalcı ibo 9 2,434 11-07-2011, 15:54
Son Yorum: fotokopici