Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istanbul balik durumu
izmaritin o kitliktan cikmis gibi oltaya atlamasini ozledim sen nerde oturuyorsun
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
monawar yazdı:izmaritin o kitliktan cikmis gibi oltaya atlamasini ozledim sen nerde oturuyorsun

abi ben çekmeköydeyim sancaktepe tarafında.
Bul
monawar yazdı:burhan ev zeytinburnunda oldugundan galata cazip geliyo bana ama bogaz tarafina baska gelecekler olursa bogaza dogruda gecebilirim

ramazandan sonra baltalimanı moral eğitimin karşısında deneme yapmayı düşünüyoruz,orada eskiden çok izmarit tutardık..
Bul
abi şu yapraklara bir şeyler yapalım yahu,hepsinin birer koca lüfere dönüşeceği gerçeği hasta ediyor beni.Hadiordan
Bul
izmarit icin takim yapicam 8 numara uzun pala capraz igne buyuk gelirmi izmarit icin
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Burhan Kardes Bende Galatadayım Devamlı 4 lu 6li kanca ile Tavuk Yapıom Gayet güzel Geliyo Smile Denmeniş Tavsiye Ederim
Bul
bende üsküdardayım şu an asansörle lüfer alanlar var kandilliden tekneyle palamut çıkıyo beylerbeyinden aynı şekilde lüfer var üsküdar şemsipaşada istavrit sardalya devam ediyor
Bul
Sevgili Ali , eski günlerimi hatırlattın bana , sirkeciden bin trene sol tarafa otur , yoksa denizi göremezsin . cankurtarana gelene kadar , aralardan , ne gördüysen faydadır.. geçmişte kaldırımlara yarımda olsa araba nın sag tarafı çıkardı , şimdi araç ile gitmek dert. sanırım... oralarda insan pek olmazdı çok sakindi.. bogaz gibi değildi yani..çakardan itibaren ileriye dogru 200-300 metre sonrası kıyıya yakın kofana geçiş hattı idi.. tabii eskiden Smile
Bul
Boğazda çapariyle genellikle istavrit sardalya var bu aralar.. uygun yerde akına denk gelinirse palamut da alınabilir.. sarıkanat da çıkıyor bazı yerlerden, sabah çok erken saatlerde sahte de iş yapıyor ama balığın bollaşması için biraz daha zaman var, suyun biraz daha soğuması lazım bence..
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
monawar yazdı:izmaritin o kitliktan cikmis gibi oltaya atlamasini ozledim sen nerde oturuyorsun

Geçen hafta marmara adasında çaparime atladı 6-7 tane iri izmarit.. çok keyif aldım, yıllardır tutmamıştım izmarit.. tadları da enfesti, on numara.. inşallah bu sene izmarit yapar.. eskiden köprü güzel izmarit yapardı, yine öyle yapsa haftada 2-3 akşam takılırım köprüye iş çıkışı Smile
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  marmarada avlandığım ve bildiğim balık noktaları... BALIK and OZAN 34 13,556 27-10-2011, 23:17
Son Yorum: fzd0980
  marmara denizi balık tablosu sniper_riffle 6 6,398 27-07-2007, 13:40
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi