20-08-2012, 12:03
Maşallah, tebrikler Şaban abi çok güzel bir yayın. Ne kadar zevkli olmuştur kenara getirmesi. 

Afiyet olsun.

Sazanları özledim...
18-8-2012 yayın
|
20-08-2012, 12:03
Maşallah, tebrikler Şaban abi çok güzel bir yayın. Ne kadar zevkli olmuştur kenara getirmesi.
![]() ![]() ![]()
Sazanları özledim...
20-08-2012, 12:34
Hay masallah masallah bereketli olsun SABAN abi almisdin ifadesini
![]()
20-08-2012, 14:08
Şaban abi çocukların takımlarını koparan bu yayından takımları kurtarabildinmi?içinden neler çıktı acaba?
![]() Şaban abi çok güzel bir iş çıkarmışsın.çok çok güzel bir yayın. ![]() ![]() ![]() herkese böyle güzeli denk gelmez.denk getirmekte senin gibi ustalara kalır.sende gereğini zaten yapmışsın. bu güzel av için seni tebrik ederim.böylesi güzel avlarının devamını dilerim. ellerine sağlık.
20-08-2012, 14:11
Gerekeni yapmışsın Şaban
![]() ![]()
Bornova - izmir
20-08-2012, 14:24
bill74 yazdı:Ellerinize saglik. güzel bir av olmus. Kurbanlik koyun gibi. Paylasim icin tesekkurler. Daha guzel avlara insallah. Rastgele... rusan yazdı:Maşallah, tebrikler Şaban abi çok güzel bir yayın. Ne kadar zevkli olmuştur kenara getirmesi. muhammed tr yazdı:Süper bir av rastgele YaKaMoZ yazdı:Hay masallah masallah bereketli olsun SABAN abi almisdin ifadesini Teşekkürler Sizlerede daha büyükleri rastgelsin inşallah ![]()
20-08-2012, 14:35
Saban masallah son foto kurban bayrami gibi olmus
![]() ![]() daha da buyuklerine diyecegim ama bu yeterli..daha da oylelerine diyeyim rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
20-08-2012, 15:07
tahsinmersin yazdı:Şaban abi çocukların takımlarını koparan bu yayından takımları kurtarabildinmi?içinden neler çıktı acaba? Teşekkür ederim İçinden bayağı malzeme çıktı teslim ettim sahiplerine ![]() Daha büyükleri sizlere rastgelsin ![]() orhanekmekci yazdı:Gerekeni yapmışsın Şaban Teşekkürler abi sizlerede rastgele ![]()
20-08-2012, 15:08
Albatros-gr yazdı:Saban masallah son foto kurban bayrami gibi olmus Teşekkürler hemşerim ![]() ![]()
20-08-2012, 15:48
çılgınbalıkçı yazdı:Avlakta takım koparan iğne açan bir canavar var dediler ve bana şikayette bulundular. Hay masallah. Ortaboy koc gibi. Demekki igne acan dusmanlari size bildirmeli. Tebrikler
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|