Yorumları: 1,682
Konuları: 26
rusan yazdı:Allahtan kene ısırmadan kurtulmulsun Köksal abi geçmiş olsun. Kaya balığı güzelmiş. O balığı o akıntıda çekmek baya zevkli olmuştur. Tebrikler abi 
Balık direk tasmalıyor çekmek sana kalıyor makinanda güzel sarıyorsa değme keyfine rusan sanada rastgele...
Cihan Deniz yazdı:Köksal abi yine güzel manzaralarla karşımıza çıktın tebrikler keyifli bir tatil olmuş anlaşılan
Teşekkürler cihan Denizde avlanmak tatlısudan çok farklı olduğunu anladım bundan sonra deniz avcılığı ile ilgili konulara daha duyarlı olarak takip edeceğim.
ANTALYALI07 yazdı:manzaralar süper,balık az da olsa inşallah güzel bir tatil yapıp kafayı sıfırlamışsındır inşallah, kene içinde allah korumuş,aman dikkat,şakaya gelmez,paylaşım için teşekkürler.
Tatil işe yaradı aytekin iyice dinlendim.Keneden de ucuz kurtulduk allahtan kafayı deriye saplamadı.
yycolak yazdı:canımsın benim.güzel bir tatil geçirmişsin köksalcım.allah içine sindirsin.
keneden iyi kurtulmuşsunuz.
Keneden ucuz kurtulduk rengide koyu kahverengi bizde iş yerinde broşürleri var aynı resimdeki gibi daha önce hiç görmemiştim.
orhanekmekci yazdı:Allah içine sindirsin Köksal,tatilde hem tatlısuda hem tuzlu suda kefal yakalamak
tebrikler
fotolar için teşekkürler
Tatlısuda balık yok denizde de önce balon balıklarıyla zaman kaybettim.Kefal de kurnaz yakalaması benim için kolay olmadı.
bill74 yazdı:Köksal usta iyi bir av olmasada hem doganın hemde deniz havasının tadını cıkarmıssın. kaya balığı güzelmiş.sanırım dip oltasına geldi. ben cocuklugımda aynı balıktan 10 tane yakalamadan eve dönmezdim. deniz maceranda balonlar sayesinde biraz kötü olmuş. balon balıgı o kadar cogaldıysa isimiz var. zehirlidir yenmez. ayrıca istilacı balıktır. bizim denizin balıgı degil. geri salma taraftarı degilim. güzel kareler ve keyifli bir rapor icin tesekkurler. rastgele
Kayabalığını dip oltası ile avlanırım.Denizde de balon balığı çok var bırakma taraftarı değilim demişsinde kardeş çelik halat kullanmak gerekiyor onunla uğraşmak zor ağzı pense gibi mübarek çift kat ipek misinayı bile kopardı,kıyıya alamadım.Makaranın frenini bozacak nerdeyse kolum kadar olmuşlar.Onlarla özel uğraşmak gerekir.Açılmayan iğne var bende birde tatlısuda kullanılan turna balığı için çelik halat var klipsli ondan takarsan ancak kenara alırsın 2 kilo üzeri olmuşlar.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 247
Konuları: 5

Köksal abi eger tutupta karaya cikarirsan anlaminda dedim. yoksa özel olarak ugrasmaya gerek yok. eger daha da cogalirlarsa balik tutma zevki falan birakmaz sizde. En önemlisi eger oltana balon baligi geldiyse orayi hemen terkedeceksin

emin ol ki etrafinda bulunan baliklari kacirir. Neyse abi bir dahaki avin daha güzel olur insallah. rastgele
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
kızılırmakta maf edilmiş köksal eski haline dönmesi nerde ise imkansız tutulan dargın güzelmiş.kefalde harika.balon balığını tekrar geri salmasaydınız keşke.yinede tatilde dinlendiğini umarım.aramıza tekrar hoşgeldin
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
araphüso26 yazdı:kızılırmakta maf edilmiş köksal eski haline dönmesi nerde ise imkansız tutulan dargın güzelmiş.kefalde harika.balon balığını tekrar geri salmasaydınız keşke.yinede tatilde dinlendiğini umarım.aramıza tekrar hoşgeldin 
Abi akarsuyun yatakları kum ocaklarına dönmüş durumda adamlar kendi kumlarını kendileri imal ediyor bent için;olta ile ancak balık doyurur halel geldik tuttuğumuz balığı geri saldık küçükler şarkışlada kızılırmak içler acısı bir duruma geldi.
Balon balığıda mübarek ağzı bıçak gibi tutması iyi adrenalin yaşatır iyi asılıyor oltaya makaranın frenini bozacak nerdeyse banax'a hasta oldu ordaki kıyıdaki balıkçılar kamış ve makaranın fiyatını soruyorlar.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Köksal yazdı:Abi akarsuyun yatakları kum ocaklarına dönmüş durumda adamlar kendi kumlarını kendileri imal ediyor bent için;olta ile ancak balık doyurur halel geldik tuttuğumuz balığı geri saldık küçükler şarkışlada kızılırmak içler acısı bir duruma geldi.
Balon balığıda mübarek ağzı bıçak gibi tutması iyi adrenalin yaşatır iyi asılıyor oltaya makaranın frenini bozacak nerdeyse banax'a hasta oldu ordaki kıyıdaki balıkçılar kamış ve makaranın fiyatını soruyorlar.
banaxın sesini duyupta hasta olmayan balıkçı tanımam kim nederse desin kolay kolay hiç bir makinaya değişmem
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
araphüso26 yazdı:banaxın sesini duyupta hasta olmayan balıkçı tanımam kim nederse desin kolay kolay hiç bir makinaya değişmem
Bazen denizde tekneler yakın avlanırız,avlananlardan birinde bu makina varsa yemini kontrol için yukarı alırken bile herkesin kulakları dikleşiyor
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Bazen denizde tekneler yakın avlanırız,avlananlardan birinde bu makina varsa yemini kontrol için yukarı alırken bile herkesin kulakları dikleşiyor
Abi çok güldürdün beni
Memleket SİVAS/Şarkışla
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
köksal abi güzel bir tatil olmuş manzaralar gerçekten harika

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Köksal Allah içinize sindirsin. Her kare birbirinden güzel

Kene konusunda daima dikkatli olmak lazım.