Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bayram tatili işe yaradı
arkadaşlar 4 aydır balığa gidememiştim işlerimin yoğunluğundan dolayı bayramın ikinci günü gece gittik 24 saatte bu kadar olur heralde. sezonu yavaş yavaş kapatıyoruz.herkese bol şans iyi avlar.
Bul
tebrikler arkadaş işte budur işi bilen gidecek balıgını tutacak şanına yakışanı yapacak kimileride yazmış davulcu davul çalamıyor zurnacı zurna çalamıyor bak varmı balık var o zaman tebrik edeceksin hemde resimler yeni bu senenin son 3 gününden tebrikler dostum rastgele76959595
Bul
arkadaşım güzel balıklar rastgele..
:0507::0507::0521::0507::0507:
Bul
maşallah kardeş o çamurda iyi tutmuşsun balıkları helal
Bul
Güzel balıklar helal olsun bi kere yayın yemiştim iznik te corbası ve tereyağda kızartması süperdi afiyet olsun.

rasgele
Bul
çoooook güzel seni ve ekibini tebrik ediyorum. bu bir ekip çalışması yayın dedinmi akan sular durur. olta ile zevkine doyum olmuyor. RASTGELE
Bul
tebrikler..tuttuğun balık büyük olursa insan kendini daha iyi hissediyor..mutlaka sende baya bir zevk yapmışsındır..bana soracak olursan burdan balıklar süper gözüküyo..maşşallahı var balıkların..rastgele dostum..nice yayın ve sazanlara...hadi eyvallah..
Bul
balıklar güzel kardeşim. Tebrikler, devamı dileğiyle!! rastgeleSmile
Bul
KARDEŞ O ÇAMURLU AKARSU DA NERESİ VALLA O SUDA BU BALIKLARI ALMAN ÇOK GÜZEL.YAM NE KULLANDIN BİR DE?
Bul
Arkadaşlar burası kızıl ırmak ben bu ırmagın bulanık akmadığı bir gün görmedim yani hep böyle akıyor.yayınları aslında biraz tesadüf eseri yakaladık.benim bildiğim yayın suyun durgun aktığı koylarda olur.fazla dolaşmayı sevmeyen bir balıktır ama balığı aldımız nokta suyun en kuvvetli akıtıntı olan kısmından çektik ve 10 dakika ara ile geldi yayınlar.birde mesela yayın gece avlanır o nedenle yayına gece gidilir diye biliyorduk ama bu balıklar öğleden sonra saat 4 civarında yakalandı.yani bizim yayın aldığımız noktada ben hiçbir balıkçıyı görmedim daha önce heralde yayın yatağını bulduk işimiz iş valla bu hafta cumartesi bir aksilik olmassa aynı yere tekrar gideceğiz.herkese yazmış olduğu cevaplardan dolayı teşekkürler saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yaz tatili Köksal 22 3,632 07-09-2012, 10:03
Son Yorum: xfisher
  Bayram Tatilinde Şarkışlada Gece Sazan Avı Köksal 25 6,187 08-09-2011, 20:37
Son Yorum: araphüso26
  silifke tatili güzel başlayan balıkavı resimleri.. ANTALYALI07 49 7,378 17-12-2008, 15:06
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi