Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yalova team'e sonsuz teşekkürler :)
Hüseyin abi güzel bir dostluk, misafirperverlik, harika görüntüler. Sanalloğın gerçek hayata ďönüşünün harika bir örneği. böyle kişilerin bir arada bulunduǧu bir forumda olmaktan mutluyum. görmek istediklerimizden daha fazlası burda. yalova ekibini ve her zaman güleç yüzlü Hüseyin abimi kutluyorum.Oǧluna başarılar dilerim.
tebrikler.AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
yeniolta yazdı:Harika bir dostluk sergilenmiş tebrik ediyorum sizi Alkis
teşekkür ederim değerli kardeşim
orhanekmekci yazdı:Öncelikle oğlumuz Anıla başarılarının devamını dilerimAlkisYalava team'a başta Tuna ailesi olmak üzeri mısafirpeverliğinden dolayı teşekkürlerAlkisSeerffotoların devamını bekleyeceğimGulumse
cidden babacım biz aileyiz diyoruz ya bazen cidden öyle olmuş telekkür ederim Rose
ANTALYALI07 yazdı:yalova team e misafirperverliğinden dolayı teşekkürler.çok güzel bir yardımlaşma olmuş,kardeşimizede allah zihin açıklığı versin.tez zamanda mezuniyetini de görürüz inşallah.
eyvallah kardeşim..güzel dileklerin için teşekkür ederim
yycolak yazdı:seviyorum bu dayanışmayı.hele yalovalılar ellerinden gelenin fazlasını yapma gayretindeler.helal olsun.arabım oğlunun diploma töreninide böyle heyecanla yaşarsın inşallah.Alkishayırlısı olsun,huzurla başarıyla otursun .Gulumse
teşekkürler abicim haklarını ödeyemem arkadaşların.. sizlerin de tabiWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Köksal yazdı:Bizde böyle güzel misafirperverliği görünce seviniyoruz.Yalova team teşekkürler.Alkis
bende hem sana hem yalovadaki dostlara teşekkür ederim köksalım..
YaKaMoZ yazdı:Harika bir birliktelik daha sergilediniz en çokta hoşuma giden foto kardeşimizin haklı gururu olarak üniversitenin önünde verdigi poz harika olmuş inşallah mezuniyetinide görmek nasip olur başarılar kardeşim....
inşallah muratım mezun olacağı günü şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum (daha okul bile başlamadıSiyirdim
tahsinmersin yazdı::Erden,Haşim,Mehmet abi,Erol abi kısaca yalova ekibi her zaman dostluk ve misafirperverliğini göstermiştir.burdaki arkadaşlarımı çok ama çok seviyorum.
sağolsunlar,var olsunlar.
arabım sana ve oğlana allah kolaylık versin.okulu hayırlı olsun.
teşekkür ederim tahsinim yukarıdada yazdım öz akrabalarım olsa anca bukadar ilgi olurdu
fish or die yazdı:artık sitemizin geleneği böyle misafirperverlikler ağırlamalar kucaklaşmalar ,,, geri kalan da herşey boş zaten
çok doğru muratcım dünya yalan dostluklar gerçek
ALTAYLI yazdı:Her kare bir anı her kare çok şey anlatıyor. Harikasnz.AlkisAlkis Delikanlya tekrar başarılar dilerim. Hayırlısıyla mevzuniyetlerini de kutlayalım76
teşekkür ederim ercan abicim daha çok resim varda bunları ekledim.inşallah mezuniyeetinide görmek nasip olur Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
bill74 yazdı:Hüseyin abi güzel bir dostluk, misafirperverlik, harika görüntüler. Sanalloğın gerçek hayata ďönüşünün harika bir örneği. böyle kişilerin bir arada bulunduǧu bir forumda olmaktan mutluyum. görmek istediklerimizden daha fazlası burda. yalova ekibini ve her zaman güleç yüzlü Hüseyin abimi kutluyorum.Oǧluna başarılar dilerim.
tebrikler.AlkisAlkisAlkisSeerf

çok teşekkür ederim bilge.cidden bu duyguları misafir perverliği daha önce izmirde yaşadım.orhan babam, yalçın abim,ercan abim,fikret abim,hus213 hüseyin abim yaptıklarını unutamam şimdide tatar mehmet abi,haşim ve erol abi şımarmamak elde değil bir rağbet akıllara zarar...Wink
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Ayağına sağlık hüseyin azda olsa görüşebildik her zaman bekleriz.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Ayağına sağlık hüseyin azda olsa görüşebildik her zaman bekleriz.Gulumse

teşekkür ederim haşim nasip olur tekrar gelirsem uğrayacağım çay alacağamı tahsil için.Siyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Yalovalı abilerimdende başka bir şey beklenemezdi zaten AlkisAlkis muhteşem insanlar hali ilede muhteşem şeyler yapacaktır.
Her zaman söylüyorum yine tekrarlıyacağım bu sitede olduğum için çok şanslıyım çünki çoook büyük ve muhteşem bir ailem var AlkisSeerfAlkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Sanal alemin güzelliği bu ,,, gerisi hikaye,AlkisAlkis Gulumse
Bul
araphüso26 yazdı:çok teşekkür ederim bilge.cidden bu duyguları misafir perverliği daha önce izmirde yaşadım.orhan babam, yalçın abim,ercan abim,fikret abim,hus213 hüseyin abim yaptıklarını unutamam şimdide tatar mehmet abi,haşim ve erol abi şımarmamak elde değil bir rağbet akıllara zarar...Wink

her zaman baş tacısın şekerim.biliyorsun bizler çok zengin insanlarız.yurdun her ilinde ve ilçesinde bir evimiz var şükür.ne güzel değilmi.Gulumse
Bul
Çok güzel hareketler bunlar.. Yalova team'e teşekkürler, genç arkadaşımıza da başarılar Alkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yalova tatar yalova tatar 16 1,004 05-10-2016, 13:36
Son Yorum: uerol67
  yalova tatar (52) LeVrEkCi 13 1,149 06-10-2015, 22:04
Son Yorum: tahsinmersin
  yalova tatar (51)............ Lakerda 28 3,118 09-10-2014, 01:17
Son Yorum: tahsinmersin
  Tellak Haydar (54), ustalarınustası (53), emirhan yalova (52), demircin (51), irfan35 HAŞİM77 17 1,948 24-07-2014, 15:12
Son Yorum: HK-18
  yalova tatar (50) LeVrEkCi 21 3,403 08-10-2013, 15:58
Son Yorum: mariner8
  Tellak Haydar (53), ustalarınustası (52), emirhan yalova (51), demircin (50), irfan35 HAŞİM77 7 2,303 22-07-2013, 21:14
Son Yorum: rusan
  Tarım Bakanlığına Teşekkürler, site yönetim 12 2,369 19-07-2012, 21:51
Son Yorum: monawar
  Izmire kucak dolusu teşekkürler araphüso26 24 2,932 03-07-2012, 22:37
Son Yorum: yycolak
  kutdam (46), memoli3579 (31), sohensdx (31), citos (26), ottoman fishing team (25) yalova tatar 8 1,948 26-11-2010, 00:54
Son Yorum: Lakerda
  yalova tatar (47) HAŞİM77 30 4,325 04-10-2010, 09:16
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi