Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
16.09.2012 Aliağa-Yediveren Avlağında,Mercan Geçidi
bereketli olsun mehmet,yine çok güzel bir raporla geri döndün mercanlar harika devamını diliyorum rastgeleAlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bucalıfikret yazdı:mehmet elinize emeğinize sağlık güzel av olmuş rast gele.AlkisSeerf

Fikret abim teşekkürler;
Daha güzelleri seninle olsun...

LeVrEkCi yazdı:ekip güzel çalışmış sonuç harika olmuş,afiyet olsun rastgele Alkis

Nihat abim çok teşekkürler;
Avlarınızda bol şanslar...

MaVrUşGiL yazdı:Maşallah Alkis kırmızılar çok güzelmiş AlkisSeerf tebrik eder devamını dilerim.

Sevgili Serkan teşekkürler;
Mercan avı bir başkadır,oltanda her daim olması dileklerimle...

bill74 yazdı:Mehmet usta eline saglik. güzel bir av, güzel baliklar...birde güzel bir anlatimmla harika olmus. hevesle okudum. Paylasimin icin tesekkürler. pasini atmissin. daha güzel avlara insallah. Rastgele...AlkisAlkisAlkis

Sevgili Bilgehan teşekkürler;
Evet pas falan kalmadı,kısmetse devamı çipura ve sargoz avlarına...Avlarında bol şanslar...

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun arkadaşlar afiyetle.Gulumse

Haşim abim teşekkürler;
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU ***
[/SIZE]

Bul
tahsinmersin yazdı:Sargozum neredesin yahu çoktandır görünmüyorsun.sargozlar tek tük başladı,hadi göster kendini.
ekibinle güzel bir mercan avı gerçekleştirmişsiniz.hepinizin ellerine sağlık,yeni avlarınızında bereketli olması dileklerimle.Gulumse

Tahsin abim teşekkürler;
evet sargozlar başladı,havyarı atmadan ben sargoz avı yapmıyorum,o yüzden zamanını bekliyorum.Kısmetse yakın zamanda sargoz ve çipura avlarıyla ve güzel paylaşımlar ile karşınızda olacağım...Hepimize rastgelmesi dileklerimle...

araphüso26 yazdı:yine güzel av yapmışsın sezon açıldı yine artık sık sık güzel raporlarını okuruz.daha bollarınaAlkisAlkis

Hüseyin abim teşekkürler;
Sezon açıldı ve ilk yağmurlardan sonra daha verimli olacak inşallah.Kısmet olursa raporlarımızı hep beraber okuyacağız...Avlarında bol şanslar abicim...

bahriyeli yazdı:bereketli olsun mehmet,yine çok güzel bir raporla geri döndün mercanlar harika devamını diliyorum rastgeleAlkisAlkisAlkis

İsmail abim teşekkürler;
Daha güzellerini yakalaman dileğiyle...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
İşte,AlkisAlkis işi bilenler ile yapılan bir av keyfi. Son meranız hakkınızı vermiş.GulumseAfiyetle ve bereketle nice avlara76
Bul
baliklarda cok guzel rapordaki anlatim ayri guzel ellerinize saglik daha bereketli avlar sizin olsunAlkis
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
bereketli olsun mehmetcim.mükemmel mercanlar almışsınız.ekibe selamlar,afiyetle kardeşim.mercan bu aralar her yerde bolca çıkıyor.biraz daha dikkatli avlar yapılsa her yıl artarak devam edecek.teşekkürler.76
Bul
Bereketli olsun Mehmet,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
off offf memleketimin oraları.. bizde bergamadan dikili bademler koyundan acılırdık denize... mercan fangiri karagöz offf yarabbi.. çok özledim o günleri.. ellerinize saglık...Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
ALTAYLI yazdı:İşte,AlkisAlkis işi bilenler ile yapılan bir av keyfi. Son meranız hakkınızı vermiş.GulumseAfiyetle ve bereketle nice avlara76

monawar yazdı:baliklarda cok guzel rapordaki anlatim ayri guzel ellerinize saglik daha bereketli avlar sizin olsunAlkis

yycolak yazdı:bereketli olsun mehmetcim.mükemmel mercanlar almışsınız.ekibe selamlar,afiyetle kardeşim.mercan bu aralar her yerde bolca çıkıyor.biraz daha dikkatli avlar yapılsa her yıl artarak devam edecek.teşekkürler.76

orhanekmekci yazdı:Bereketli olsun Mehmet,afiyetleSeerf

Krizoberill yazdı:off offf memleketimin oraları.. bizde bergamadan dikili bademler koyundan acılırdık denize... mercan fangiri karagöz offf yarabbi.. çok özledim o günleri.. ellerinize saglık...Alkis

Mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim...Sezon hayırlısıyla açıldı,yakında kıyı avları ile karşınızda olacağım...Hepimize avlarımızda bol bereket ve şans diliyorum...Rastgele...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
[/SIZE]

Bul
Av da raporda harika mehmet abi bereketli olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Ekim 2013 '' Çift Çapa-1 '' Dolunayda Sargoz Geçidi.... Sargoz35 10 2,192 28-11-2013, 16:31
Son Yorum: Sensei1903
  03/11/2012 Sarıkanat Avı BALIK and OZAN 19 4,099 05-11-2013, 22:22
Son Yorum: fuat
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,638 07-10-2013, 17:08
Son Yorum: ANTALYALI07
  selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 7 1,611 16-09-2013, 10:50
Son Yorum: ANTALYALI07
  24-25 Ağustos 2013 - '' Çift Çapa -1 '' Avlağında Sargoz Rasitali... Sargoz35 9 2,434 03-09-2013, 21:58
Son Yorum: YaKaMoZ
  25.5.2013 Aliağa yalnız balıkçı 13 2,345 28-05-2013, 23:27
Son Yorum: tahsinmersin
  20.05.2013 Aliağa yalnız balıkçı 13 2,271 25-05-2013, 10:34
Son Yorum: bucalıfikret
  Aliağa avım yalnız balıkçı 26 4,045 12-03-2013, 12:54
Son Yorum: yalnız balıkçı
  24.02.2013 Aliağa - Sargozlar & İstavrit Azmanları Sargoz35 22 3,249 04-03-2013, 01:09
Son Yorum: bahriyeli
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,366 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi