17-09-2012, 22:34
bereketli olsun mehmet,yine çok güzel bir raporla geri döndün mercanlar harika devamını diliyorum rastgele

balığa hasret yaşamak zor
16.09.2012 Aliağa-Yediveren Avlağında,Mercan Geçidi
|
17-09-2012, 22:34
bereketli olsun mehmet,yine çok güzel bir raporla geri döndün mercanlar harika devamını diliyorum rastgele
![]() ![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
18-09-2012, 12:24
bucalıfikret yazdı:mehmet elinize emeğinize sağlık güzel av olmuş rast gele. Fikret abim teşekkürler; Daha güzelleri seninle olsun... LeVrEkCi yazdı:ekip güzel çalışmış sonuç harika olmuş,afiyet olsun rastgele Nihat abim çok teşekkürler; Avlarınızda bol şanslar... MaVrUşGiL yazdı:Maşallah Sevgili Serkan teşekkürler; Mercan avı bir başkadır,oltanda her daim olması dileklerimle... bill74 yazdı:Mehmet usta eline saglik. güzel bir av, güzel baliklar...birde güzel bir anlatimmla harika olmus. hevesle okudum. Paylasimin icin tesekkürler. pasini atmissin. daha güzel avlara insallah. Rastgele... Sevgili Bilgehan teşekkürler; Evet pas falan kalmadı,kısmetse devamı çipura ve sargoz avlarına...Avlarında bol şanslar... HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun arkadaşlar afiyetle. Haşim abim teşekkürler;
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
*** İÇERİM GAZOZU , YAKALARIM SARGOZU *** [/SIZE]
18-09-2012, 12:29
tahsinmersin yazdı:Sargozum neredesin yahu çoktandır görünmüyorsun.sargozlar tek tük başladı,hadi göster kendini. Tahsin abim teşekkürler; evet sargozlar başladı,havyarı atmadan ben sargoz avı yapmıyorum,o yüzden zamanını bekliyorum.Kısmetse yakın zamanda sargoz ve çipura avlarıyla ve güzel paylaşımlar ile karşınızda olacağım...Hepimize rastgelmesi dileklerimle... araphüso26 yazdı:yine güzel av yapmışsın sezon açıldı yine artık sık sık güzel raporlarını okuruz.daha bollarına Hüseyin abim teşekkürler; Sezon açıldı ve ilk yağmurlardan sonra daha verimli olacak inşallah.Kısmet olursa raporlarımızı hep beraber okuyacağız...Avlarında bol şanslar abicim... bahriyeli yazdı:bereketli olsun mehmet,yine çok güzel bir raporla geri döndün mercanlar harika devamını diliyorum rastgele İsmail abim teşekkürler; Daha güzellerini yakalaman dileğiyle...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
18-09-2012, 17:59
İşte,
![]() ![]() ![]() ![]()
20-09-2012, 21:43
baliklarda cok guzel rapordaki anlatim ayri guzel ellerinize saglik daha bereketli avlar sizin olsun
![]() Ali KILIÇ
15.08.1980 zeytınburnu/istanbul
21-09-2012, 09:44
bereketli olsun mehmetcim.mükemmel mercanlar almışsınız.ekibe selamlar,afiyetle kardeşim.mercan bu aralar her yerde bolca çıkıyor.biraz daha dikkatli avlar yapılsa her yıl artarak devam edecek.teşekkürler.
![]()
22-09-2012, 17:45
off offf memleketimin oraları.. bizde bergamadan dikili bademler koyundan acılırdık denize... mercan fangiri karagöz offf yarabbi.. çok özledim o günleri.. ellerinize saglık...
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
24-09-2012, 16:46
ALTAYLI yazdı:İşte, monawar yazdı:baliklarda cok guzel rapordaki anlatim ayri guzel ellerinize saglik daha bereketli avlar sizin olsun yycolak yazdı:bereketli olsun mehmetcim.mükemmel mercanlar almışsınız.ekibe selamlar,afiyetle kardeşim.mercan bu aralar her yerde bolca çıkıyor.biraz daha dikkatli avlar yapılsa her yıl artarak devam edecek.teşekkürler. orhanekmekci yazdı:Bereketli olsun Mehmet,afiyetle Krizoberill yazdı:off offf memleketimin oraları.. bizde bergamadan dikili bademler koyundan acılırdık denize... mercan fangiri karagöz offf yarabbi.. çok özledim o günleri.. ellerinize saglık... Mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim...Sezon hayırlısıyla açıldı,yakında kıyı avları ile karşınızda olacağım...Hepimize avlarımızda bol bereket ve şans diliyorum...Rastgele...
[SIZE="4"][COLOR="Red"]
24-09-2012, 17:04
Av da raporda harika mehmet abi bereketli olsun
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|