05-11-2012, 21:17
cumartesi akşam saydığer dostlarım erol abi ve hakan kardeşimle boğaza gittik.balıkçıdan 1,5kg istavrit almış erol abi sağolsun 20.00 gibi avımıza başladık.fakat herzamanki avlandığımız yerde hiç yer yoktu.moralimiz bozuldu tabi.erol abi dedim şu geriye gidelim burda varsa orada da vardır dedim.ama oradan ne zaman geçsek boş görüyorduk bir sıkıntısı vardır bu yerin dedik.gidip baktık nedir diye önce açık attım kurşun dibi bulmuyor ve akıntı felaket takım tam sağ duvara yapışıyordu.neyse ağır kurşunla yakın attık ve ilk balığı aldım güzel bir sarıkanat.sonra yeri tam olarak çözdük ve hiç bekletmeden balıklar geşmeye başladı.mantar dahil giden takımlarımız oldu.gümüş balığıylada yem yaparak sarıkanat aldım.erol abinin balık tutmayı bilmeyen ilk defa olta sallayan bir arkadaşıda katıldı bize.adam bizden çok balık tuttu.
inanın boş geldiğimiz yer 1 saat içinde doldu.ömrümde böyle kalabalık görmedim.tarabyadan beşiktaşa hatta daha da ilerisi full balıkçı doluydu.kıyamet gibi herkes balık tuttu.gece yarısı telefonum çaldı ve telefonda sevgili kardeşim değerli insan mavruşgil kod adlı serkancığım vardı.hiç bir yere gitmeyin geliyorum dedi.balık varmı dedi var dedim indir bindir balık yapıyor dedim.gerçektende öyleydi.kardeşim geldi ve sabaha kadar (07.00)avlandık.artık yorgunluk tamamen vücudumuzu teslim almıştı.kısmetimizde ne varsa aldık.toparlandık ve bir daha görüşmek üzere oradan ayrıldık.beni bu avımda yanlız bırakmayan değerli dostlarıma çok teşekkür ederim.ayrıca sayın balıkçım erol abi bizi evimizden alıp avdan sonra evimize kadar bırakıyor o yorgunlukla onun hakkını nasıl öderiz bilmiyorum teşekkürler erol abicim
saygılar.sevgiler..