Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Barakuda Avlarım, Kullandığım Rapalalar ve Yöntemlerim.
ORHAN abicim yine muhteşem paylaşımlarından birine imza atmışsın tebrikler...
Bul
LeVrEkCi yazdı:büyük trofe barakudalar da rastgelsin oltana inşallah Gulumserastgele.

Çok teşekkürler Nşhat kardeşim, hepimizin oltasına.....sevgiler.Gulumse
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Yalçın kardeşim,
Sende benim aklıma başka bir şeyler getirdin, barakuda plakisi bu kadar güzel anlatılır ya..... yanında ne olacak......GulumseSeerf

zeytin yağı ve limonu yazmamışım abicim.asla mundar edelmeyecek tabii..SeerfSiyirdim
Bul
rusan yazdı:Orhan abi raporlarını okurken seninle avlanıyormuş gibi heyecanla okuyorum. Ayrıca rapalaların da resimlerini koyman çok güzel. Sayende hangi balığa hangi renk ve tipte rapala kullanılması gerektiği hakkında fikirler edinmiş oluyoruz. Tebrikler AlkisAlkis

Çok teşekkürler zaten ben çok çeşitli rapala kullanmıyorum, en fazla elimdeki çeşitler barakauda için 5 çeşidi geçmiyor. bence çok çeşit yerine iş yapanlardan az olsa daha iyi olur, sana da güzel avlar dilerim, sevgiler.Gulumse
Bul
afiyetler olsun abi süper balıklar sevgiler rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
tahsinmersin yazdı:Güzel avlarınızdan birini daha paylaşmışsınız.her raporunuzun kendine has bir havası var.
bu raporda güzelmiş.
ellerinize sağlık.Gulumse

Teşekkürler Tahsin kardeşim, sevgiler.Gulumse
Bul
ALTAYLI yazdı:Avlaması bana da çok keyif veren avcı bir hayvandır. Yemesi de güzelSeerf çekmesi deGulumse Çok güzel avlarAlkisAlkis

Çok doğru ben de bu sırtı avının gerçekten hastasıyım, dün bir torik aldım 2 kiloluk
bir de sarıkuyruk aldım valla bileğimi koparacaktı, balık avşamak çok güzel. Sevgiler.Gulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Yakalamasıda,yemeside nefis balık,geçen sene avlağıma uğramadı ıskarmozlarla idare ettimGulumseinşallah bu sene bu balığı isteyenlerin oltasından eksik olmazAffetrasgele.

İnşallah hepimize rast gelirler, sevgiler.Gulumse
Bul
YaKaMoZ yazdı:ORHAN abicim yine muhteşem paylaşımlarından birine imza atmışsın tebrikler...

Çok teşekkürler Murat kardeşim. Sevgiler.Gulumse
Bul
yycolak yazdı:zeytin yağı ve limonu yazmamışım abicim.asla mundar edelmeyecek tabii..SeerfSiyirdim

AlkisGulumseSeerf
Tamam onları da kattım, bugün masada sarıkuyruk var dünden, bir de 2 kiloluk torik vardı onu folyeye sardık....Sizler için.GulumseSeerfSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11/17 eylül bayram tatili ve avlarim MaVrUşGiL 22 1,498 26-09-2016, 14:37
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Çaparide Uskumru, Kolyoz, avlarım, yöntemlerim, uygulamalarım. Torik Orhanbaba 46 6,689 06-12-2012, 14:41
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Mercan avlarım, kullandığım takımlar, yemler ve uygulamalarım. Torik Orhanbaba 64 15,576 03-12-2012, 09:45
  Sinarit Avlarım, kullandığım yemlerim ve Yöntemlerim. Torik Orhanbaba 38 7,621 27-11-2012, 09:58
  Hem kıyı hem Tekne ile olan avlarım sessizkuşçu 24 3,384 15-11-2012, 23:31
Son Yorum: sessizkuşçu
  tekne ile balik avlarim ciko 8 2,105 27-07-2011, 15:48
Son Yorum: Albatros-gr
  Bu rapalalar İcin Fikriniz. rauf 18 5,039 09-02-2009, 11:40
Son Yorum: thomas1925
  RAPALALAR ve Tuttukları!! rauf 73 23,882 29-12-2008, 01:32
Son Yorum: alperburdur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi