Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
***önemli bir istek***
turna yazdı:Nihat kusura bakma ben balık yanında pet sişe, çakmak, ayakkabı, çizme, sigara paketi gibi şeylerin konulmasına çok karşıyım, çakmak koymuş ben o çakmaktan bulup boyunu ölçeceğim sonrada balığın boyunu tahmin edeceğim, yok olmaz böyle şey tamamen görüntü kirliliği, arkadaşlar balık boyunu yazar inanan inanır.

mehmet abi bize kalsa biz tüm dostlarımıza zaten inanıyoruz ama siteyi ziyaretçi olarak takip eden bazı iftiracılar,gambazcılar resimler fırsat bilip şikayetlerde bulunabiliyorlar,
en azından 1 resimde ölçek olsa iyi olur.
yoksa dediğine katılıyorum,tüm arkadaşlarımıza güvenimiz sonsuz sadece herkesin iyiliği içn bu istekte bulunduk.
Bul
yanen doğrudur.en azından metre ölçüsü olsun.alınacak bir durum göremedim.
Bul
Geçen seneki bir avımda 5'lik pet şişe, bu seneki avda 1,5'luk pet şişe kullanmışım. İnşallah DAMACANA kullanırım. Şaka bir yana biz başkalarının ne yaptığna değil kendimizin ne yaptğına bakıyor ve elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz.Gulumse
Bu konuda da en çabuk ve etkili tepkiyi bizlerin göstereceğinden eminim.AlkisAlkis
Teşekkürler 76
Bul
Amatör balıkçı olarak bu bizim görevimiz seve seve yaparız.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
İsteyen tüm dostlara bundan sonraki avlarında kullanılmak şartıyla metre ücretsiz. Adres bildirmeleri yeterli. Bir metre koymak bu kadar zor olmasa gerek.
Lütfen ava ve avımıza sahip çıkalım, saygı duyalım.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
yakaladigimiz balik limit alti ise ve geri salinmayacak kadar zedelenmisse raporlarda fotografini koymayalim.fotografini koyduklarimizin yanina baligin boyunu gosterecek bir obje koymak zor degildir sanirim herkes gereken ozeni gosterecektir.
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
Bir kaç kere nihat abi benimde resimlerimi kaldırdı önceleri şaşırdım hatta alındım daha açık olayım kızdım ama sonra salim kafa düşünüp balık sız döndüğüm avların ardından bana söylenen ve anlamam gereken mesajı anladım herkez ben dahil kurallara ve limitlere ne kadar uyarsak o kadar elimimiz boş dönmeyiz avlardan.baş ağrıttım herkeze rastgele
BENİ ÖLDÜRMEYEN ACI BANA GÜÇ VERİR...
oguzcanagca yazdı:Bir kaç kere nihat abi benimde resimlerimi kaldırdı önceleri şaşırdım hatta alındım daha açık olayım kızdım ama sonra salim kafa düşünüp balık sız döndüğüm avların ardından bana söylenen ve anlamam gereken mesajı anladım herkez ben dahil kurallara ve limitlere ne kadar uyarsak o kadar elimimiz boş dönmeyiz avlardan.baş ağrıttım herkeze rastgele

bu yazıyı yazman bizim için çok önemli oğuzcan,herkesin senin gibi bizleri anlamasını umuyorum,teşekkür ederim Alkis
Bul
oguzcanagca yazdı:Bir kaç kere nihat abi benimde resimlerimi kaldırdı önceleri şaşırdım hatta alındım daha açık olayım kızdım ama sonra salim kafa düşünüp balıksız döndüğüm avların ardından bana söylenen ve anlamam gereken mesajı anladım herkes ben dahil kurallara ve limitlere ne kadar uyarsak o kadar elimimiz boş dönmeyiz avlardan.baş ağrıttım herkeze rastgele

olay budur Seerf

AlkisAlkisAlkis
Bul
alkışlanacak görüşler dahada sevindirici ,helal be yawAlkisSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istek yapıyom yalova tatar 8 3,867 20-08-2014, 17:05
Son Yorum: yaser2sultan
  istek pimpla 9 2,395 16-12-2010, 19:20
Son Yorum: mehnur
  Öneri,istek,eleştiri,ŞİKAYET yycolak 62 8,316 13-01-2010, 20:53