Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sarıyer misafirleri
abim süpersiniz ama artık izmire dön özledim seni bu kadar ayrı kalmaya alışmamışım çok özledim seni
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
YaKaMoZ yazdı:Ekip 10 numara dört silahşörler gibi çıkmışsınız tebrikler güzel bir buluşma olmuş...Seerf
4 Silahşör he çok iyimiş. Sağolasın abisi

MaVrUşGiL yazdı:Kaçan balık büyük olurmuş diye boşa demezler Gulumse gerçekten büyük balıkları kaçırmışım Siyirdim.

Keşke uygun olabilse idim ve bu ortama katıla bilseydim Mahcup
Ancak bu dostluk devam etdiği sürece illahaki bir gün tanışıp o güzel sohbetin tadına alacağım Seerf
Hepinizi kutluyor saygılarımı sunuyorum. Alkis
Gerçekten olmalıydın abisi. Çınlattık kulaklarını

Cahit Acun yazdı:Benim için çok özel bir buluşma olduğunu söylemeliyim.Nihat ve Ercan'ı gerçek ortamda, yakından görüp tanımanın verdiği hazı yaşadım.Eskilerden günümüze sohbet o kadar güzeldi ki,zamanı durdurmanın bir yolunu aradım.Yine buluşacağız,ama İstanbul'da,ama İzmir'de,ama Balıkesir'de..Bizim için özlem uzak değil.Biz seviyorsak birbirimizi,dost isek,uzağı yakın ederiz.Sizleri gönülden seviyorum.Tekrar buluşmak üzere...Sağlıcakla kalın..
İnşallah en kısa zamanda olacaktır
Bul
BALIK and OZAN yazdı:[quote=Cahit Acun]Benim için çok özel bir buluşma olduğunu söylemeliyim.Nihat ve Ercan'ı gerçek ortamda, yakından görüp tanımanın verdiği hazı yaşadım.Eskilerden günümüze sohbet o kadar güzeldi ki,zamanı durdurmanın bir yolunu aradım.Yine buluşacağız,ama İstanbul'da,ama İzmir'de,ama Balıkesir'de..Bizim için özlem uzak değil.Biz seviyorsak birbirimizi,dost isek,uzağı yakın ederiz.Sizleri gönülden seviyorum.Tekrar buluşmak üzere...Sağlıcakla kalın..[/QUOTE
aynen katılıyorum cahit abi.yeterki gönüller bir olsun..bende bugün yanınızda olma k isterdim ama inşallah başka sefere.saygılar selamlar dostlarım,abilerim kardeşlerim.76
Ozan seninde kulaklar çnlatıldı abisi. İnşallah başka bir güne

rusan yazdı:Çok güzel bir buluşma olmuş Seerf
Ruşan gerçektende çok güzeldi. Kısa ancak uzun yıllardır birbirlerini tanıyanlar gibiydik
orhanekmekci yazdı:Güzel buluşma olmuş,Nihat bu ekiple vaktin nasıl geçtiğinide anlamamışsındırGulumse

Bahadır Sarıca yazdı:Çok güzel bir buluşma olmuş, İstanbul ekibi bu aralar çok hızlı maaşallah...AlkisSeerf
Aslında daha da hızlanabilirdik ama trafik çok abisiSmile
Bul
bucalıfikret yazdı:selam arkadaşlar çok güzel bir buluşma olmuş muhabbetiniz daim olsun.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
İnşallah birlikte olsun abisi

b.kral yazdı:abim süpersiniz ama artık izmire dön özledim seni bu kadar ayrı kalmaya alışmamışım çok özledim seni
Az kaldı abicim biraz daha işim var. Ben de özledim. Zaten gelir gelmez ilk fırsatta ilerleriz.76
Bul
Harika buluşma için her birinize tebrik ve teşekkürler.Alkis
Bul
Çok güzel ve imrendirici kareler ..Benzerlerinin tüm forum ailesine yayılacağı inancıyla gerçekleştirenleri kutlarım..Alkis
Bul
Bu buluşmayı kedinin ciğere baktığı gibi yalanarak bakmaktan başka birşey yapamadım. İnşallah birliktede böyle toplanıp sohbet ederiz. Ustalarla birlikte olmak bana büyük mutluluk verirdi.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
çok güzel bir buluşma olmuş,orada olup,yılların verdiği tecrübeleri kaynağından dinlemek,açılan her konunun heyecanı ile zamanın nasıl da akıp gittiğinin farkedilmemesi normal bencede.inşallah bir gün yine bir toplu organizasyonda buluşöak görüşmek dileklerimle,muhabbetinize sağlık.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Sanal alemin bence en olumlu yanlarından biriside yeni arkadaşlar edinmek.Bu arkadaşlıklarında zaman içersinde aynı hobi etrafında toplanan tarafların ortak paydalarda birleşmesi üzerine kalıcı dostluklara vesile olması.Dünde bunun en güzel örneklerinden birini yaşamanın mutluluğu içindeyim.Kırkyıldır birbirlerini tanıyormuş gibi geçen bu birliktelikte çok güzel sohbet ettik ve vaktin nasıl geçtiğini anlamadan akşam oldu.Bu güzel ortamı oluşmasını sağlayan sevgili Nihat,Ercan ve Cahit kardeşlerime çok teşekkür ederim.Sevgi ve saygılarımla.
Bul
Ortam sanal olabilir ancak dostlukların gerçek olduğunun en güzel kanıtı olmuş Alkis

bu güzel, samimi ortamın asla bozulmaması dileğiyle Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  emirgan - sarıyer arası rapor LeVrEkCi 15 2,683 01-11-2007, 23:26
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi