Yorumları: 875
Konuları: 33
abim süpersiniz ama artık izmire dön özledim seni bu kadar ayrı kalmaya alışmamışım çok özledim seni
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ
16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
BALIK and OZAN yazdı:[quote=Cahit Acun]Benim için çok özel bir buluşma olduğunu söylemeliyim.Nihat ve Ercan'ı gerçek ortamda, yakından görüp tanımanın verdiği hazı yaşadım.Eskilerden günümüze sohbet o kadar güzeldi ki,zamanı durdurmanın bir yolunu aradım.Yine buluşacağız,ama İstanbul'da,ama İzmir'de,ama Balıkesir'de..Bizim için özlem uzak değil.Biz seviyorsak birbirimizi,dost isek,uzağı yakın ederiz.Sizleri gönülden seviyorum.Tekrar buluşmak üzere...Sağlıcakla kalın..[/QUOTE
aynen katılıyorum cahit abi.yeterki gönüller bir olsun..bende bugün yanınızda olma k isterdim ama inşallah başka sefere.saygılar selamlar dostlarım,abilerim kardeşlerim.
Ozan seninde kulaklar çnlatıldı abisi. İnşallah başka bir güne
rusan yazdı:Çok güzel bir buluşma olmuş 
Ruşan gerçektende çok güzeldi. Kısa ancak uzun
yıllardır birbirlerini tanıyanlar gibiydik
orhanekmekci yazdı:Güzel buluşma olmuş,Nihat bu ekiple vaktin nasıl geçtiğinide anlamamışsındır
Bahadır Sarıca yazdı:Çok güzel bir buluşma olmuş, İstanbul ekibi bu aralar çok hızlı maaşallah...

Aslında daha da hızlanabilirdik ama trafik çok abisi
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Harika buluşma için her birinize tebrik ve teşekkürler.
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Çok güzel ve imrendirici kareler ..Benzerlerinin tüm forum ailesine yayılacağı inancıyla gerçekleştirenleri kutlarım..
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
19-12-2012, 00:24
(Son Düzenleme: 19-12-2012, 00:28, Düzenleyen: nihatkr.)
Bu buluşmayı kedinin ciğere baktığı gibi yalanarak bakmaktan başka birşey yapamadım. İnşallah birliktede böyle toplanıp sohbet ederiz. Ustalarla birlikte olmak bana büyük mutluluk verirdi.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
çok güzel bir buluşma olmuş,orada olup,yılların verdiği tecrübeleri kaynağından dinlemek,açılan her konunun heyecanı ile zamanın nasıl da akıp gittiğinin farkedilmemesi normal bencede.inşallah bir gün yine bir toplu organizasyonda buluşöak görüşmek dileklerimle,muhabbetinize sağlık.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 612
Konuları: 22
Sanal alemin bence en olumlu yanlarından biriside yeni arkadaşlar edinmek.Bu arkadaşlıklarında zaman içersinde aynı hobi etrafında toplanan tarafların ortak paydalarda birleşmesi üzerine kalıcı dostluklara vesile olması.Dünde bunun en güzel örneklerinden birini yaşamanın mutluluğu içindeyim.Kırkyıldır birbirlerini tanıyormuş gibi geçen bu birliktelikte çok güzel sohbet ettik ve vaktin nasıl geçtiğini anlamadan akşam oldu.Bu güzel ortamı oluşmasını sağlayan sevgili Nihat,Ercan ve Cahit kardeşlerime çok teşekkür ederim.Sevgi ve saygılarımla.
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Ortam sanal olabilir ancak dostlukların gerçek olduğunun en güzel kanıtı olmuş
bu güzel, samimi ortamın asla bozulmaması dileğiyle