Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şekerim;
LeVrEkCi yazdı:abi yanlış hatırlamıyorsam evde bir modem olması lazım akşam bakarım eğer duduyorsa sana kargo yaparım,akşam bilgi veririm sana Seerf

canımsın benim.telefon ve internet ufak oğlanın adına kayıtlı.evlendi gitti,şapa oturduk.ttnet faturaya ekleyip yenisini hemen veriyor.bir imza atmak zor geldi bizimkine.hiç zahmete girme nihatcım.bir ara alıp gelecek inşallah.Siyirdim
Bul
Canım abim bende çok özlemişim seni..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Canım abim bende çok özlemişim seni..Seerf

seni yerim ben yerim.....Sefiom
Bul
Hoş geldin Yalçın abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Hoşgeldin sevgili YakupRoseherşey gönlünce olsunAffetsağlıklı günler,bereketli kazançlar dilerim.
Bornova - izmir
Bul
rusan yazdı:Hoş geldin Yalçın abi Gulumse
teşekkürler ruşancım.
orhanekmekci yazdı:Hoşgeldin sevgili YakupRoseherşey gönlünce olsunAffetsağlıklı günler,bereketli kazançlar dilerim.

abim sağolasın.
Bul
Yalçın abi hoşgedin umarım sorunu kalıcı olarak çözmüşsündürGulumse
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:Yalçın abi hoşgedin umarım sorunu kalıcı olarak çözmüşsündürGulumse

bu gün yarın çözeceğiz inşallah.Smile
Bul
Yalçın abim,facebook tada epeydir kayıpsın.Modemzede oldun desene.Neyse abi dert dediğin böyle olsun.Allah sağlık versin arada ayrı kalıp özlenmekte güzel.Sevildiğini hatırlıyor insan..Wink
Bul
Yalcin hosgeldin...Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi