15-01-2013, 11:11
elleriniz dert görmesin isakcım.biraz fazla yer değiştirtmiş ters hava size ama olsun.bazan balık çok nazlanıyor.yinede yava boş kalmamış.afiyet olsun.ekibe saıgılar.

Süpriz bir hafta sonu...
|
15-01-2013, 11:11
elleriniz dert görmesin isakcım.biraz fazla yer değiştirtmiş ters hava size ama olsun.bazan balık çok nazlanıyor.yinede yava boş kalmamış.afiyet olsun.ekibe saıgılar.
![]()
15-01-2013, 14:22
(Son Düzenleme: 15-01-2013, 14:37, Düzenleyen: ishak BALLICA.)
bucalıfikret yazdı:ishak elinize sağlık sende olmasan teknede video ve resim çeken olmaz teşekkürler daha bollarına rast gele arkadaşlara selam... Fikret'im, yorumun ve güzel temennilerin için teşekkürler kardeşim.Video ve resim işine gelince..... Bu işe sanırım 2006 yılında başladım.Neyi, nasıl, ne şekilde yapacağımı o zamanlar tam olarak bilemiyordum.Ama bildiğim tek şey, yabancı ülkelerde bu tür paylaşımlar on numara yapılıyordu.Türkiye de ise fotoğraf çekme olayı bile yeni başlamıştı.Hele video paylaşımı ise hemen hemen hiç yoktu.Ya da az miktar ve ağırlıklı olarak zıpkın avı ile alakalı videolar vardı Türkçe. Sora, sora, deneye deneye bir şeyler öğrenmeye başladım.Ve bunları paylaşmaya başladım.O sıralar Yaban TV de yeni yayına başlamıştı.Tuttum bu videoları başladım Yaban a göndermeye.O sıralar kanalın elinde hiç bir veri yok tabi ki.24 saat boyunca benim videolar temcit pilavı gibi tekrar tekrar gösteriliyordu. Bu emeklerim sonucu bahse konu kanal dan bir ödül kazandım.Seyircilerin kendi cep telefonlarından çekmiş olduğu SMS katılım mesajları ile ilk 5 e girmeyi başardım.Bu benim için tabiki de motive edici oldu. Daha sonra bu işleri nasıl yaptığım ile alakalı paylaşım hazırladım.Zira bununla alakalı olarak bir çok soruya muhatap oluyordum. Neyse sözü uzatmıyayım. Benim bu video paylaşımı merakımım en olumsuz yönü yine bana oldu.Çünkü ben bu işler ile uğraşırken esas ilgi alanım olan hobimi icra edemez oldum. İşte bir kanıtı.Ben bu videoyu çekerken benim kamışa da balık bastı.Ve ben Video çekimine devam ettiğimden oltama bakamadım doğal olarak.Çekim işi bitince denize düşen kamışı çıkarttım, yengeç yoktu.Balık basmış,kamışı sehpadan düşürmüş ve yarıya kadar da denize sokmuştu. [DM]xtlyre_cayatay-bey-in-ayyr-misafiri_sport#.UPU6TuRg_Ss[/DM]
Bir başka örnek: Ben av partnerim bu balığı alınca başladım fotoğraf çekmeye.Hani çok çok çekeyim de iyi fotoyu kullanayım diye.Daha sonra da başladık boy-pos endam ölçmeye.Ha bu işler bitince kendi kamışıma dönünce benim takımın köstekden koptuğunu gördüm.Artık balık ne kadar çırpındı ise... ![]() ![]() Sen de bilirsin ki, balık meraya girince genelde sürü girer.Bu esnada alan alır, alamayan taki balık tekrar meraya girinceye de kadar bekler.Girmezse de eli boş döner. Sözün özü, bu tür işler ile uğraşınca esas işin olan balık tutma faliyetini göz ardı ediyorsun ister istemez. Yani bu iş gönül işi.Ve gerçekten zor.Haaa, bir de bunun editleme/ hazıralama ve film yapma işi var.o da apayrı bir emek istiyor.Dur görüntüleri kontrol edeyim.İçinde olaki sigara vs gibi görüntü var ise, onları çıkartayım.Dur efendim çekim esnasında olaki ağızdan farkında olmadan bir küfür vs gibi laf çıkmış ise onu sileyim.Vs vs vs. En son aşama ise bunları birleştirip, siz değerli dostların beğenesine sunmak oluyor. Bunca emekten sonra ortaya seyrede değer bir şeyler koyabilmiş isem ne mutlu bana. NOT: Lafı çok uzattığım için kusura bakma...
15-01-2013, 15:43
Ishak..pembeler cok guzel..guzel bir av olmus..
![]() videolu bu guzel paylasim icin de ayrica tesekkurler.. ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
15-01-2013, 17:21
MaVrUşGiL yazdı:İshak abi, böyle süprizlere şahsen bayılırımSevgili Serkan, cümlemize çok daha iyilerinin denk gelmesi dileği ile yorumun için teşekkürler kardeşim. ALTAYLI yazdı:Rüzgar ayrı , akıntı ayrı oldumu balğın da keyfi azalıyor avlanmanın da. Paylaşım harika olmuş. Tavalıklar istenilen gibi olmasa da kızdırmaya yetmiş. Daha bol ve irilerine İnşallah. Sevgili Ercan, dostların ile beraber tez zamanda daha güzelini yaşamanız dileği ile rastgele kardeşim.Selamlarını ileteceğim av dostlarıma. ![]()
15-01-2013, 17:26
tahsinmersin yazdı:İshak ellerinize sağlık.balık az olsada neticede mercan.aslında yarım gün için az sayılmaz.Sevgili Tahsin kardeşim, aslında bir gözümüz gördü, diğeri görmedi gibi bir şey oldu.Sevgili Erdal kardeşinin hazır İzmir den Çeşme ye gitmişken orada yapacağı işler olduğu için öğle gibi döndük.Aslında hava on numara idi.Ve sırtı filan çekilseydi kesin bir kaç tane Palamut ta denk gelirdi.Zira etrafta oynaklar vardı. yycolak yazdı:elleriniz dert görmesin ishakcım.biraz fazla yer değiştirtmiş ters hava size ama olsun.bazan balık çok nazlanıyor.yinede tava boş kalmamış.afiyet olsun.ekibe saıgılar. Yalçın abim, dahasının sizlere denk gelmesi dileği ile rastgele hocam.
15-01-2013, 17:27
Albatros-gr yazdı:Ishak..pembeler cok guzel..guzel bir av olmus.. Sevgili Faruk, avatarındaki kallavilerden inşallah bir gün bana da denk gelmesi dileği ile yorumun için teşekkürler kardeşim. ![]()
15-01-2013, 17:28
ishak BALLICA yazdı:Fikret'im, yorumun ve güzel temennilerin için teşekkürler kardeşim.Video ve resim işine gelince..... ishak arkadaşım emeğine sağlık dediğin gibi uğraştan sonra ortaya güzel bir video çıkıyor teşekkürler.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
16-01-2013, 09:43
Yine de güzel balık almışsınız İshak abi, tüm ekibe tebrikler
![]()
Sazanları özledim...
16-01-2013, 10:32
rusan yazdı:Yine de güzel balık almışsınız İshak abi, tüm ekibe tebrikler Sevgili Ruşan, her daim oltanın dolu, gönlünün hoş olması dileği ile rastgele kardeşim.
16-01-2013, 12:10
bereketli olsun güzel av olmuş..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hafta sonu ne yapıyoruz :) | nihatkr | 332 | 39,800 |
15-12-2016, 03:08 Son Yorum: yalova tatar |
|
Albatros-gr guzel bir hafta sonu | Albatros-gr | 23 | 2,668 |
27-11-2015, 00:07 Son Yorum: Albatros-gr |