Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İşte Çipuralarımın
ercan abi ellerine sağlık tarif ve sofra manzarası şahane.afiyetlr olsun en yakın zamanda denenmesi gerekir Smilepaylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Süper olmuş abicim.
Vallaha şu an canımı çektirdin...Seerf
Afiyetle...
Sağolasın abicim. Dişimden dolayı zorlandım ama yine de muhteşemdi.

[quote=tedirgin SaZaN]iç ısınması ne kelime abi,kan ağlattın yaw,heleki deniz çipurasının tadını almış biri olarak orada neler olduğunu bilmek dahada dokandı Siyirdimafiyetle Ercan abi,yakışırrSeerf
Aynen öyle abicim Deniz'in tadı diğeriyle karşılaştırılmaz bile. Resmen helva gibi. Allah sizlere daha keyifli masaları versin

yycolak yazdı:Rosebu konuyu ve fotoları allahtan sabah gördüm.Hiyoksa bütün gece uykum kabuslarla Yetergeçerdi.Nayirolamazne diyeyim sana.şimdi hükmü kalmadı ama afiyet şeker olsun,eline sağlık abicim.Seerfçipura hala var maydanozda.Smileanladın sen onu.Wink
Benim nasıl boğduğumu sen zaten biliyordun arkadaşlarla da paylaşayım istedim. Haklısınız masa fena gözüküyor. Sen bu hafta için bak bakalm ne gün çıkabiliriz
Bul
bucalıfikret yazdı:balık kadar masanında güzel olduğunu söylemek gerekir harika ercan abim afiyet olsun gereğini yapmışsın yassuuuuuu.AlkisSeerf
Sağolasın abicim. Arkamızdan laf mı ettireceğiz yahuuuu.BoboSeerf

ANTALYALI07 yazdı:ercan abi ellerine sağlık tarif ve sofra manzarası şahane.afiyetlr olsun en yakın zamanda denenmesi gerekir Smilepaylaşım için teşekkürler.
Sağolasn abicim hiç vakit geçirme. Mangal yakamyorsak bu şaşmaz bir tariftir. Hem kolay hem de tadına doyulmaz.
Bul
fish or die yazdı:ercan abicim ellerine sağlık şahane gözüküyor ,, tarifin her zerresi aklımda ancak şuanda net olmayan bir sebepten dolayı fırına atamadım Smile çakma mangalda ızgara olarak yaptık zorunlu olarak Gulumse

Ayıp ayıp sizin yaptığınız.. Smile Fena canım çekti ben gidiyorum avra sokağınaSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Ayıp ayıp sizin yaptığınız.. Smile Fena canım çekti ben gidiyorum avra sokağınaSmile
Barış, sen stokları tükettin mi abisiSiyirdim Bence de gitmelisin çok keyifli oluyor76 Bu arada Yaşar'ı ziyaret edelim mi?
Bul
Ercan abi afiyet olsun güzel sofra hazırlamışsın tabaklar bile balık şeklinde .76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Ercan abi afiyet olsun güzel sofra hazırlamışsın tabaklar bile balık şeklinde .76
Olcak o kadar abisi. Amatör de olsa balıkçı ve denizciyiz. Sağolasın
Bul
Ercan abi eline sağlık bitane tuttıuğumda yapacam aynısındanAlkisAlkisAlkis
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Cihan Deniz yazdı:Ercan abi eline sağlık bitane tuttıuğumda yapacam aynısındanAlkisAlkisAlkis

Sağolasn abicim. Şimdiden afiyet olsun. Özellikle çocuklar bayılacak
Bul
elinden her iş geliyor,süpersin abicim.Supers
ellerine sağlık.yarasın...
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hobimi tescil ettirdim, işte tescil belgesi :) xfisher 28 4,131 22-06-2012, 10:14
Son Yorum: xfisher
  İşte ilk taşım çıktı. Offf ya ALTAYLI 36 4,366 24-11-2011, 01:40
Son Yorum: ufuktan26
  Öss İŞte fİnal u_boy 15 2,607 18-06-2009, 23:23
Son Yorum: Ege
  şükrü bey işte size pratik zeka:))) BalıkcıSerdar 2 1,457 20-07-2007, 16:29
Son Yorum: yıldırıms74

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: