Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balık yok keyif süperdi mordoğan'da
Masada bu kadar çeşit olunca balık elbette zor olur. Balık zor olur ama muhabbet tavan olur. Bol muhabbetler, bol balıklı avlar.Alkis
Bul
Ben yoktum ondan balık olmamıştır. Smile Sağlık olsun muhabbet güzelmiş hele mezeler fenamış.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Muhabbet çok koyu olunca balıklarda rahatsız etmek istememiş tebrikler ERCAN abi tebrikler FİKRET abi daha iyi avlarınıza...Seerf
Bul
Çapa tutmayınca sırtıya devam etseydiniz,tekne kaptanına cezayı kesmiş olurdunuzHappybalık olmadıysada muhabbet yerindeymiş,afiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
Rakı&balık ikilemesinin yanına her zaman bir Ercan abi gerekir.
Nitekim her şey dörtdörlük olmuş.
MAkyajınız daim olsun Dostlar. Afiyetle...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ANTALYALI07 yazdı:limitler dahilinde balığın olmaması gerçekten ilginç,hiç çıkmasa kupa (kubbes) çıkmalıydı bol bol.balıklar bu taraflara mı geldi yoksa.
fikret abi, ercan abi balık olmasada dostlarla güzel bir gün geçirmişsiniz,muhabbet şahane birde o mezeler yokmu on numara beş yıldız vallahi,afiytler olsun.bir daha ki sefere avınız bol balıklı olur inşallah.paylaşım için teşekkürler.rastgele.
eyvallah aytek sağol mezeler harikaydı sağolsun bülent ve musa kardeşlar getirmişler.
murki yazdı:Masada bu kadar çeşit olunca balık elbette zor olur. Balık zor olur ama muhabbet tavan olur. Bol muhabbetler, bol balıklı avlar.Alkis
sağolasın muratım kaptanın azizliğine geldik yoksa hava süperdi balık mutlaka alınırdı olmadı sağlık olsun.
bucalı yazdı:Ben yoktum ondan balık olmamıştır. Smile Sağlık olsun muhabbet güzelmiş hele mezeler fenamış.
evet barışım sen yoktun ondan olabilir izinli gününde gideriz ayarla.
YaKaMoZ yazdı:Muhabbet çok koyu olunca balıklarda rahatsız etmek istememiş tebrikler ERCAN abi tebrikler FİKRET abi daha iyi avlarınıza...Seerf
birgün denk gelir muratım biz onları rahatsız ederiz.
orhanekmekci yazdı:Çapa tutmayınca sırtıya devam etseydiniz,tekne kaptanına cezayı kesmiş olurdunuzHappybalık olmadıysada muhabbet yerindeymiş,afiyetleSeerf
orhan baba sırtıda birşey yoktu bayağı deneme yaptık
Bahadır Sarıca yazdı:Rakı&balık ikilemesinin yanına her zaman bir Ercan abi gerekir.
Nitekim her şey dörtdörlük olmuş.
MAkyajınız daim olsun Dostlar. Afiyetle...AlkisSeerf
bahadır güneş doğmadan vurmamız lazımdı fakat meraya gidiyorduk oyüzden biraz geç kaldık dediğin gibi mutlaka org ercan abinin olması gerekli.
Bul
evet abiler o kadar meze varken elbette balık olmaz.sizin zincir falan bahane.ama muhabbet şahane.afiyet şeker olsun.keşke aranızda olabilseydim.video mükemmel olmuş.eline sağlık fikocum.ekibe hürmetler.76
Bul
Öyle bir ortamda balık olmasa da olur. Ne kadar keyifli ve güzel olduğu resimlerden belli oluyor. Afiyet olsun Seerf
Sazanları özledim...
Bul
yycolak yazdı:evet abiler o kadar meze varken elbette balık olmaz.sizin zincir falan bahane.ama muhabbet şahane.afiyet şeker olsun.keşke aranızda olabilseydim.video mükemmel olmuş.eline sağlık fikocum.ekibe hürmetler.76
sağol şekerim buyur sende gel beraber olalım zincir olsaydı kesin balık alırdık olmadımı olmuyor bir başka org nasip.Alkis
rusan yazdı:Öyle bir ortamda balık olmasa da olur. Ne kadar keyifli ve güzel olduğu resimlerden belli oluyor. Afiyet olsun Seerf

sağolasın ruşenim izmir'ede bekleriz buyur.Alkis
Bul
Balık olsun, ya da olmasın .Önemli olan dost meclisinde geçen onca güzel anların tadı da başka oluyor...

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  13.09.2012 Narlı Keyif Vermiyor... umitdulger 3 1,562 14-09-2012, 10:59
Son Yorum: umitdulger
  Balik az,ama olsun... Albatros-gr 40 4,667 25-03-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,973 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  ufuktan&araphüso Sakar balık avı ufuktan26 42 6,755 01-12-2011, 22:48
Son Yorum: Dr.Güner
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,649 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,150 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,308 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,900 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,261 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi