Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herkese selam
Hoşbulduk çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için saolun...
Serkan bey son derece haklısınız, denemelerde tecrübeli biri kesinlikle şart, lisanslı yüzücüydüm ancak sudaki paniği iyi bilirim... Şakaya gelmez...

Tahsin bey, aynen dediğiniz gibi bu yol masraf ve keyif yolu Smile en basitinden sahibinden deki ilanlarda bile ekstralar neredeyse tekne fiyatına geliyor, motor ve römorkla birlikte ciddi artış oluyor... Her şeyin bir süre sonra daha iyisini istemek de Allah' ın emri Smile
Bul
renzokuken yazdı:Hoşbulduk çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için saolun...
Serkan bey son derece haklısınız, denemelerde tecrübeli biri kesinlikle şart, lisanslı yüzücüydüm ancak sudaki paniği iyi bilirim... Şakaya gelmez...

Tahsin bey, aynen dediğiniz gibi bu yol masraf ve keyif yolu Smile en basitinden sahibinden deki ilanlarda bile ekstralar neredeyse tekne fiyatına geliyor, motor ve römorkla birlikte ciddi artış oluyor... Her şeyin bir süre sonra daha iyisini istemek de Allah' ın emri Smile

tekne aslında devamlı masraf demek değildir,
ahşap tekneler devamlı masraftır ama fiber tekneler 1 kere alırsınız bakım istemez,sadece yıkayın yeter,birde eğer tekne suda duracaksa senede 1 kez zehirli boya ister oda zevklidir ve çok masraflı değildir.
teknenin masrafı bağlanacak yerle alakalıdır,bağlama yerine para vermedikten sonra iyi bir römork iyi bir tekne ve motor oldumu senelerce kullanırsınız.aksine bana kıyı balıkçılığı daha masraflı geliyor,surf kamış,spin kamış,rapala çeşitleri,makine çeşitleri her daim değişiyor.tekne 1 kez doğru tekneyi alır senelerce kullanırsınız.şahsen ben tekne avından çok büyük zevk duyuyorum,işi ciddiye alıp istekle yapar maksimum tedbirle hiç sıkıntı yaşamazsınız.
Bul
aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
inşallah gönlünüze göre bir tekne bulur güzel keyifli avlar yaşarsınız.rastgele.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ailemize hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar...
Bul
Taylan bey aramıza hoşgeldiniz . Keyifli paylaşımlar dilerim .
Hakan ÇETİNKAYA Yaş : 33 Yer : Yalova
Ne Mutlu Türküm Diyene
Bul
Herkese çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için müteşekkirim...
Bul
hoşgeldiiniz
[SIZE="5"]Sportif balıkçılık, canlı topla tenis oynamaya benzer.[/SIZE]
Bul
Taylan ailemize hosgeldiniz..Seerf
siz sorun,biz bilgilerimiz dahilinde,sizlere yardimci olalim,tekne veya herhangi bir konuda..
zaten sitemizde gezerseniz,cok bilgiler mevcut
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
teşekkürler, gün içerisinde 2. el bölümünde bir tavsiye konusu açacağım güzel paylaşımlar olacağına eminim.
Bul
Hosgeldiniz bende yeni uyeyim,umarim aradiklarinizi bulursunuz iyi Formular.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Herkese selam uerol67 21 1,384 23-09-2016, 10:43
Son Yorum: uerol67
  selam ve yardım talebi... haseremarket 20 3,592 18-09-2015, 07:55
Son Yorum: maceratorr
  selam karareis 14 1,818 06-04-2015, 20:31
Son Yorum: karareis
  İstanbul dan herkese Spialdo 13 2,000 15-10-2014, 17:35
Son Yorum: orhanekmekci
  Dostlara Selam. HK-18 22 4,978 24-08-2014, 02:32
Son Yorum: HK-18
  Trakyadan selam getirdim :D deniz bayraktar 19 2,432 27-06-2014, 23:48
Son Yorum: rusan
  Denizli den selam gbalaban 16 2,438 05-05-2014, 20:08
Son Yorum: sıtkı Tören
  Herkese Merhabalar, Hayırlı Bayramlar. JACKOBTR 11 1,751 18-10-2013, 02:10
Son Yorum: rusan
  Herkese merhaba usta amatör balıkçılar :) umutcertel 4 1,361 14-10-2013, 20:06
Son Yorum: tahsinmersin
  selam balıkçılar alibaba300 36 6,143 26-09-2013, 08:39
Son Yorum: mustafaali

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi