25-07-2013, 14:44
Tebrikler Faruk,dönüşün muhteşem olmuş,bende sizin paragat attığınız saatlerde karşı kıyıda mırmır avlıyordum,akşama foto koyarım.ben olsam imkan verdikçe oraları arasıra yoklarım
Albatros-gr Ahhh eski meralarim :)
|
25-07-2013, 14:44
Tebrikler Faruk,dönüşün muhteşem olmuş,bende sizin paragat attığınız saatlerde karşı kıyıda mırmır avlıyordum,akşama foto koyarım.ben olsam imkan verdikçe oraları arasıra yoklarım
25-07-2013, 18:42
faruk abi ellerin dert görmesin.hevesle ve özenerek çalışıyorsun.tam 300 iğne yemli !??
dile kolay,zahmeti çok olsa gerek.e tutulan balıklara bakarsak bu zahmete değmiş amaaa.diyosun ki elin oğlu gelmiş,paragattaki balıkların bir kısmını almış gitmiş ??? olacak şeymi yaw??? bir insanın emeğine yapılırmı bu??? böylelerini yakalayınca kancayı münasip bi yerine takmak lazım...daha fazla sölemiycem.
25-07-2013, 20:57
İşte bu ya özlemişiz FARUK abi senden böyle raporlar görmeyi kimin başkan yardımcısı be tebrikler abi daha iyi avlarına...
![]() ![]() ![]()
26-07-2013, 12:47
Faruk abi bunada şükür diyelim
![]() ![]() ![]() ![]() Aldığınız balıklar muhteşem keyfine doyulmaz ![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
26-07-2013, 12:57
çalınan kısımda kesin 5 kg luk sinaritler levrekler vardı onları alınca yeter bu kadar diyerek gittiler
![]() bu işi genelde gençler yada çocuklar yapar,balıkçı işi olamaz.
26-07-2013, 18:59
faruk abi eşkiyalar sayesinde moraller biraz bozulsada balıklar yüzünü güldürmüş olmalı zira o balıklar için buralarda neler yapılmazki.maşallah bu zamanda bu balıklar şahane bence,bizde yarın allah izin verirse çıkacaz bakalım.nasip,şansın daim olsun abi rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
26-07-2013, 20:23
Maşallah Faruk abi çok güzel av olmuş
![]() ![]() Bu hırsızlar her yerdeler malesef ![]()
Sazanları özledim...
27-07-2013, 00:08
![]() ![]() ![]() ehh biz program dışı ![]()
30-07-2013, 14:57
Dr.Güner yazdı:Tebrikler Faruk,dönüşün muhteşem olmuş,bende sizin paragat attığınız saatlerde karşı kıyıda mırmır avlıyordum,akşama foto koyarım.ben olsam imkan verdikçe oraları arasıra yoklarım maceratorr yazdı:faruk abi ellerin dert görmesin.hevesle ve özenerek çalışıyorsun.tam 300 iğne yemli !?? YaKaMoZ yazdı:İşte bu ya özlemişiz FARUK abi senden böyle raporlar görmeyi kimin başkan yardımcısı be tebrikler abi daha iyi avlarına...:: MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi bunada şükür diyelim :hepsini toplayıp gidenide olabilir LeVrEkCi yazdı:çalınan kısımda kesin 5 kg luk sinaritler levrekler vardı onları alınca yeter bu kadar diyerek gittiler : ANTALYALI07 yazdı:faruk abi eşkiyalar sayesinde moraller biraz bozulsada balıklar yüzünü güldürmüş olmalı zira o balıklar için buralarda neler yapılmazki.maşallah bu zamanda bu balıklar şahane bence,bizde yarın allah izin verirse çıkacaz bakalım.nasip,şansın daim olsun abi rastgele. rusan yazdı:Maşallah Faruk abi çok güzel av olmuş mariner8 yazdı:: guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler.. admin kafa bulma... ![]() ![]() mariner 8 Ahmet aretlik bu cuma gunu kismet ise hazirlan ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|