Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
cahit abi birgün kitap yazman gerektiğini düşünüyorum hatta hemen bu işe girişsen ilk alıcısı ben olurum,zamanında rahmetli Ali pasinerin kitaplarını okudum ve yazdığı her satır aklımda kalmıştır,özellikle anılarını anlattığı bölümleri çok sevmiştim.şimdi senin raporları okurkende aynı duyguyu yaşıyorum.bereketli olsun abim sen memleketin en iyilerindensin bana göre
Yorumları: 1,808
Konuları: 99
nihatkr yazdı:Cahit abi tebrikler. Avlarının artarak devamını dilerim. Saygılar

Teşekkürler ediyorum Nihat.Sağ ol.Sevgiler..
LeVrEkCi yazdı:cahit abi birgün kitap yazman gerektiğini düşünüyorum hatta hemen bu işe girişsen ilk alıcısı ben olurum,zamanında rahmetli Ali pasinerin kitaplarını okudum ve yazdığı her satır aklımda kalmıştır,özellikle anılarını anlattığı bölümleri çok sevmiştim.şimdi senin raporları okurkende aynı duyguyu yaşıyorum.bereketli olsun abim sen memleketin en iyilerindensin bana göre 
Güzel sözlerin için çok çok teşekkürler ediyorum.Onure ettin beni.Sağ ol.
Kitap yazmayı çok düşündüm ama işin içine girince o kadar çok teferruat var ki,bıktırır,usandırır insanı.Galiba böylesi daha iyi.Daha faydalı olduğumu düşünüyorum.Kardeşlerimize her raporumda bu şekil hatırlatmalar yaparak,dağarcıklarını zenginleştirmeyi düşünüyorum.Daha sonra bu hatırlatmaları, bir küçük kitap haline getirir,arkadaşlarımıza dağıtırız.Sevgimle kal...
Yorumları: 73
Konuları: 3
Usta senin raporlarını okumak güzel oluyor bizlerde hala kıpırdama yok bu sezon biraz kısır geçiyor gibi saygılarımla.
BALIK TUTMAK BİR TERAPİDİR .
kaya balığı yazdı:Usta senin raporlarını okumak güzel oluyor bizlerde hala kıpırdama yok bu sezon biraz kısır geçiyor gibi saygılarımla. 
Faydalı olduğuma sevindim kardeşim.Sağ ol.Sanada nasip olur,inşallah..
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Hem güzel bir av hem de güzel bir anlatım, tebrikler Cahit abi
Sazanları özledim...
Yorumları: 1,277
Konuları: 45
Cahit abi yine çok değerli bilgilerle dolu raporunu zevkle okudum.. avların için tebrik ederim, bu değerli bilgileri de bizlerle paylaştığın için şahsım adına teşekkür ederim..
bir tutkudur balık tutmak..
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Çok faydalı bilgiler Cahit bey, teşekkürler..
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Üstad'ım elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Varol beye çok teşekkür ediyorum. sıcak bir karşılama, günün sonunda böyle mutluluk getiriyor demekki. Sağlıcakla rastgele.