Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tek rakibim tekneler..
muratkahraman yazdı:abi bune yaw bogazda lüfer bırakmamışsınGulumse tebrikler abi çok güzel AlkisAlkis

Teşekkürler sevgili Murat.Sağ ol.Avımı yarım bıraktım,sana da kalsın diye.Gulumse
Bul
OZGUR__C yazdı:Cahit Abi dediğim gibi denizi değil ama bizi kuruttun abi. tekrar takrar tebrikler. AlkisAlkisAlkisAlkis
ama birde yaptığın av konusunda bilgi verirsen ben ve benim gibi acemileri bilgilendirirsen sevinirim.AffetAffetAffet
afiyet olsun abi balıkların hepside gerçekten muhteşem. AlkisAlkisAlkis

"Cahit Abi dediğim gibi denizi değil ama bizi kuruttun abi."

Beni çok güldürdün.Allah'ta seni güldürsün Özgür..

Avımı Zokalı-hırsızlı takımla yaptım.El oltası ile avlandım.60-70 Cm beden misinasının bir ucuna zoka,diğer ucunada fırdöndü bağlıyorum.Bu fırdöndüyüde ana misinaya bağladıktan sonra,el yardımıyla on-onbeş metre uzağa atıyorum.Zoka'ya taze kesilmiş İstavrit yaprağını takıyorum.Bu çok önemli.Yani hem yemin taze oluşu,hem de zokalı-hırsızlı takıma yemin takılması.

Anlamadığın,tereddüt ettiğin bir şeyler varsa,yaz.Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal..
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun cahit abi,ailenle birlikte bol lüfeli masalarda fasıllar geçiresin.maşallah güzel bir aile ve senin balık avına destek vererek seni iyice çoşturuyorlar.maşallah demekten başkası gelmiyor,size ailece maşallah.
duruma bakılırsa teknelerin tek rakibide sen görünüyorsun abi,teknelerin yaptıgını sen kıyıdan yapmışsın maşallah GulumseSeerf

Evet,ailemin benim bu avlardaki başarımda çok payı var.Her avımı destekliyorlar..Allah'ım ailemi var etsin.Onlar benim herşeyim.

Teşekkürler Nihat.Sanada Lüfer bereketi diliyorum.Kocaman sevgiler..
Bul
fish or die yazdı:cahit abi bereketli bir av ve sonrası olmuş belliki afiyet şeker olsun tüm aile bireylerine Seerf

Teşekkürler ediyorum ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.
Bul
monawar yazdı:bende diyorum bize neden balik gelmiyor cevabini ogrendimSmileabi masallah bereketli olsun krimissin baligiAlkis

Avımı sizler için yarım bıraktım.GulumseGeliyorlar sana doğru.Av raporunu heyecanla bekliyoruz.Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal..
Bul
YaKaMoZ yazdı:CAHIT abicim tebrikler allah agzınızın tadını bozmasın daha nice beraberliklere...Seerf

Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim.Sesini duymak bile çok güzel.Allah bana dilediklerinin on katını sana versin..Kendine çok iyi bak.Seerf
Bul
nihatkr yazdı:Cahit abi maşallah. Cogu tekne tutamıyor senın tuttuğunu. Maşallah avların daim olsun.

Teşekkürler kardeşim.Avlarını zevkle takip ediyorum ve çok mutlu oluyorum.Avların bereketli olsun.
Bul
Cahit abi tebrik ederim çok güzel avcılık yapıyorsun eline koluna sağlık saygılar AlkisAlkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Cahit abi tebrik ederim çok güzel avcılık yapıyorsun eline koluna sağlık saygılar AlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum.Sevgiler.Kendinize iyi bakın..
Bul
Cahit Acun yazdı:"Cahit Abi dediğim gibi denizi değil ama bizi kuruttun abi."

Beni çok güldürdün.Allah'ta seni güldürsün Özgür..

Avımı Zokalı-hırsızlı takımla yaptım.El oltası ile avlandım.60-70 Cm beden misinasının bir ucuna zoka,diğer ucunada fırdöndü bağlıyorum.Bu fırdöndüyüde ana misinaya bağladıktan sonra,el yardımıyla on-onbeş metre uzağa atıyorum.Zoka'ya taze kesilmiş İstavrit yaprağını takıyorum.Bu çok önemli.Yani hem yemin taze oluşu,hem de zokalı-hırsızlı takıma yemin takılması.

Anlamadığın,tereddüt ettiğin bir şeyler varsa,yaz.Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal..

teşekkür ederim abi verdiğin bilgiler için. gerçekten süpersin. bide affına sığınarak bişey sormak istiyorum.
av yaptığın merayı yer bildirmeden, nasıl bir yapıya sahip olduğunu, akıntı durumu nedir, meranın nasıl bir yapısı vardır. bide bu konularda bizleri bilgilendirirsen inanki çok seviniriz.
AffetAffethe bide eğer dersenki ''gel kardeşim bigün sana bu işi öğretecem, ilmini bilimini gösterecem '' dersen ömür boyu duacın olurum. SmileSmile
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi