29-10-2013, 11:05
muratkahraman yazdı:abi bune yaw bogazda lüfer bırakmamışsıntebrikler abi çok güzel
Teşekkürler sevgili Murat.Sağ ol.Avımı yarım bıraktım,sana da kalsın diye.

Tek rakibim tekneler..
|
29-10-2013, 11:05
muratkahraman yazdı:abi bune yaw bogazda lüfer bırakmamışsın Teşekkürler sevgili Murat.Sağ ol.Avımı yarım bıraktım,sana da kalsın diye. ![]()
29-10-2013, 11:14
OZGUR__C yazdı:Cahit Abi dediğim gibi denizi değil ama bizi kuruttun abi. tekrar takrar tebrikler. "Cahit Abi dediğim gibi denizi değil ama bizi kuruttun abi." Beni çok güldürdün.Allah'ta seni güldürsün Özgür.. Avımı Zokalı-hırsızlı takımla yaptım.El oltası ile avlandım.60-70 Cm beden misinasının bir ucuna zoka,diğer ucunada fırdöndü bağlıyorum.Bu fırdöndüyüde ana misinaya bağladıktan sonra,el yardımıyla on-onbeş metre uzağa atıyorum.Zoka'ya taze kesilmiş İstavrit yaprağını takıyorum.Bu çok önemli.Yani hem yemin taze oluşu,hem de zokalı-hırsızlı takıma yemin takılması. Anlamadığın,tereddüt ettiğin bir şeyler varsa,yaz.Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal..
29-10-2013, 11:21
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun cahit abi,ailenle birlikte bol lüfeli masalarda fasıllar geçiresin.maşallah güzel bir aile ve senin balık avına destek vererek seni iyice çoşturuyorlar.maşallah demekten başkası gelmiyor,size ailece maşallah. Evet,ailemin benim bu avlardaki başarımda çok payı var.Her avımı destekliyorlar..Allah'ım ailemi var etsin.Onlar benim herşeyim. Teşekkürler Nihat.Sanada Lüfer bereketi diliyorum.Kocaman sevgiler..
29-10-2013, 11:23
fish or die yazdı:cahit abi bereketli bir av ve sonrası olmuş belliki afiyet şeker olsun tüm aile bireylerine Teşekkürler ediyorum ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.
29-10-2013, 11:25
monawar yazdı:bende diyorum bize neden balik gelmiyor cevabini ogrendim Avımı sizler için yarım bıraktım. ![]()
29-10-2013, 11:28
YaKaMoZ yazdı:CAHIT abicim tebrikler allah agzınızın tadını bozmasın daha nice beraberliklere... Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim.Sesini duymak bile çok güzel.Allah bana dilediklerinin on katını sana versin..Kendine çok iyi bak. ![]()
29-10-2013, 11:40
nihatkr yazdı:Cahit abi maşallah. Cogu tekne tutamıyor senın tuttuğunu. Maşallah avların daim olsun. Teşekkürler kardeşim.Avlarını zevkle takip ediyorum ve çok mutlu oluyorum.Avların bereketli olsun.
29-10-2013, 12:34
Cahit abi tebrik ederim çok güzel avcılık yapıyorsun eline koluna sağlık saygılar
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
29-10-2013, 15:15
doktor yazdı:Cahit abi tebrik ederim çok güzel avcılık yapıyorsun eline koluna sağlık saygılar Teşekkürler ediyorum.Sevgiler.Kendinize iyi bakın..
30-10-2013, 11:49
Cahit Acun yazdı:"Cahit Abi dediğim gibi denizi değil ama bizi kuruttun abi." teşekkür ederim abi verdiğin bilgiler için. gerçekten süpersin. bide affına sığınarak bişey sormak istiyorum. av yaptığın merayı yer bildirmeden, nasıl bir yapıya sahip olduğunu, akıntı durumu nedir, meranın nasıl bir yapısı vardır. bide bu konularda bizleri bilgilendirirsen inanki çok seviniriz. ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|