Elleriniz kollarınız dert görmesin, afiyet bal olsun.
Albatros-gr ...Pembelerrrrrrrrrr
|
06-01-2014, 21:21
Faruk abi sende olmasan nereden görecez böyle kırmızıları
![]() ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
07-01-2014, 09:43
Çok çok başarılı bir av.Kutluyorum sevgili Faruk.Devamını diliyorum.
![]() ![]() ![]()
07-01-2014, 10:17
Hay maşallah faruk abi. Pembeler ne kadar güzel duruyor. Deniz ne güzel görünüyor.
Denize açılmayı özledim. Avlarınız daim olsun. Afiyet olsun.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
07-01-2014, 11:09
faruk abi soğuk havaya rağmen güzel balık almışsınız.şansınız daim olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
07-01-2014, 21:54
tedirgin SaZaN yazdı:olta zevkini azda aldıysan gerisi na mühim Faruk abi,ellerine sağlık,afiyetle murki yazdı:Elleriniz kollarınız dert görmesin, afiyet bal olsun. MaVrUşGiL yazdı:Faruk abi sende olmasan nereden görecez böyle kırmızıları Cahit Acun yazdı:Çok çok başarılı bir av.Kutluyorum sevgili Faruk.Devamını diliyorum. nihatkr yazdı:Hay maşallah faruk abi. Pembeler ne kadar güzel duruyor. Deniz ne güzel görünüyor. ANTALYALI07 yazdı:faruk abi soğuk havaya rağmen güzel balık almışsınız.şansınız daim olsun.bol şanslar rastgele. HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun faruk abi kırmızılar yakıyor maşallah. guzel yorumlariniz icin tesekkurler beyler sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
08-01-2014, 10:20
Faruk abi tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız bu soğuk havalar da tutulan balık daha lezzetli olur saygılar
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
08-01-2014, 10:37
faruk abicim tebrikler.ne lezzetlidir o pembeler değilmi.yanınada açacaksın beyaz suyu offf.saygılar abicim daha bollarına inşalah.
![]() ![]() ![]()
08-01-2014, 21:38
doktor yazdı:Faruk abi tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsınız bu soğuk havalar da tutulan balık daha lezzetli olur saygılar BALIK and OZAN yazdı:faruk abicim tebrikler.ne lezzetlidir o pembeler değilmi.yanınada açacaksın beyaz suyu offf.saygılar abicim daha bollarına inşalah. yorumlariniz icin tesekkurler beyler sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi