Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balık Bulucu montajı
mustafaali yazdı:iyi günlerde kullanın da kendi kertelizleriniz ile avlansanız derim
Teşekkürler, hep birlikte inşallah.
bucalıfikret yazdı:murat hayırlı olsun banada lazım birtane bir araştırma yapayım geçen sene balıkçı arkadaşlar vereyim kullan dediler bu sene isterim .Alkis76
sağolasın, sanada şimdiden hayırlı olsun.
Bul
Bu balık bulucuyu sabitleme Smile sal teknenin arkasından kabloyu denize her yönü görsün. Sabitleyince tek yönlü çalışıyor Siyirdim Seerf
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
nihatkr yazdı:Bu balık bulucuyu sabitleme Smile sal teknenin arkasından kabloyu denize her yönü görsün. Sabitleyince tek yönlü çalışıyor Siyirdim Seerf

dimi adaş Siyirdim
Bul
amcaoğlu bir tekne var almancı bi ağabeyimin,seneye o tekneyi birine verip yenisini alacam diyordu o tekneyi almaya çalışacam alırsam birtek senin oraya getirmesi kalır onuda bi şekilde hallederiz.Seerf
Bul
Seerf
LeVrEkCi yazdı:dimi adaş Siyirdim
Seerf
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:amcaoğlu bir tekne var almancı bi ağabeyimin,seneye o tekneyi birine verip yenisini alacam diyordu o tekneyi almaya çalışacam alırsam birtek senin oraya getirmesi kalır onuda bi şekilde hallederiz.Seerf

Kaç metre, kaptan lazımmı, buyuk römork lazımmı Smile bizde hepsi bulunur.
[/COLOR]
Bul
nihatkr yazdı:Kaç metre, kaptan lazımmı, buyuk römork lazımmı Smile bizde hepsi bulunur.

4.5 metre fiber adaş.
şu römrklardan alacam bir tane de dur bakalım hayırlısı,şimdilik kardeşimin römorkla idare edeceğim.Gulumse
Bul
nihatkr yazdı:Kaç metre, kaptan lazımmı, buyuk römork lazımmı Smile bizde hepsi bulunur.
Römork bizdede hazır. senin 7.40 kamaralı teknen var. 4.50 sana küçük kalır. Seerf
Bul
murki yazdı:Römork bizdede hazır. senin 7.40 kamaralı teknen var. 4.50 sana küçük kalır. Seerf

Smile Sen ona sığmanmı demek istedinSiyirdim
[/COLOR]
Bul
nihatkr yazdı:Smile Sen ona sığmanmı demek istedinSiyirdim

yok be yaw SiyirdimHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Balik bulucu almaya giderken... gokhan07 9 2,488 16-01-2014, 17:01
Son Yorum: nihatkr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi