Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Hey be ortak çıkmışın denize almışın iyotu boşuna morlide bozmuşsun

ya ben ne yapayım deniz kenarında yaşayıpta denizi göremeyen bir amatör olarak yılda bir iki raporum oluyor

ama en büyük raporum sizlersiniz bu site sayesinde sizler gibi bir çok değerli arkadaşım oldu.
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
murat balık her zaman rastgelmeyebilir,sende biliyorsun,yorgunlukla balıklara sitem yapmışsın.balıkları üzme,bir dahaki sefere şansın bol olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
ANTALYALI07 yazdı:murat balık her zaman rastgelmeyebilir,sende biliyorsun,yorgunlukla balıklara sitem yapmışsın.balıkları üzme,bir dahaki sefere şansın bol olsun.rastgele.
Biliyorum kardeşim biliyorumda 4 hafta üstüste gidipte boş gelincede sende hak verirsinki sitemkar oluyor insan
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
YaKaMoZ yazdı:Biliyorum kardeşim biliyorumda 4 hafta üstüste gidipte boş gelincede sende hak verirsinki sitemkar oluyor insan
Mera değişdirsen Murat

Rasgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Murat bu kadar kafayi takma

benim de her gun baliga gitigim gunler..cok ama cok bos dondugum oldu..hatta Nihat ile konusup boyle durumlar icin benim fikrimdi..BALIKSIZ AV RAPORLARI basligini actik..
bunu soylememin nedeni..her hez boyle durumlar yasiyor..olaya iyi niyetli bak...kafayi sifirla..gunun zevkini cikar...teknede radyo varmi...var..ac radyoyu..yap kahve veya cayini..
balikmi kendi bilir..severse gelir sevmesse...biraz daha buyudugunde gelir
stres atmak icin gittigin hobinde..stres yuklenme
rastgele
NOT:ben imaret limanindan mecburi teknemi fener limanina getirdim..ve aclik cekiyorum..nerede o eski merlarim..hey gidi gunler heyyy
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]