Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30-09/ 01-10 yayin avi !! aliekinci
Yayın avının sonucunu ve fotoları bekliyoruz AliGulumse
Bornova - izmir
Bul
yayınlar nerde yedinizmi yoksaHappyHappyHappyHappy
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Abilerim ustalarim 1 inde av bitti ve yayınlar nerde diye bende sorar oldum Gulumse 24 saatlik bekleyiş 2 vuruştan ibaretti isin garp tarafi misafirimiz böldü sağolsun arkadaşlar yayinlar gelmesin diye ellerinden geleni yaptılar bisry tutamadik ama muhabbet sohbet güzel di
Bul
İlginç ve bi o kadar sasirdim 5 genç geldi yanima yediler içtiler ankara havalarıyla hünerlerini sergilediler ve sonra 1 tane girgir la yanima geldiler nasil atilir ne yapilir sordular tarif ettim anlattim birakin olta ayaklarini zilleri bile yok girgiri atti ve 2 dk sonra çektiler yayin agzi acik bekliyordu herhalde Wink ben kendimi öyle teselli ettim çünkü 6 kg ilk yayini çektiler toplandılar gittiler ben olduğum yerde kaldim Gulumse
Bul
Fotoğrafları ekleyemiyorum hata veriyor abilerim telefondan nazil yapicaz
Bul
ali gırgır dediğin neki
Bul
aliekinci yazdı:İlginç ve bi o kadar sasirdim 5 genç geldi yanima yediler içtiler ankara havalarıyla hünerlerini sergilediler ve sonra 1 tane girgir la yanima geldiler nasil atilir ne yapilir sordular tarif ettim anlattim birakin olta ayaklarini zilleri bile yok girgiri atti ve 2 dk sonra çektiler yayin agzi acik bekliyordu herhalde Wink ben kendimi öyle teselli ettim çünkü 6 kg ilk yayini çektiler toplandılar gittiler ben olduğum yerde kaldim Gulumse

SiyirdimSiyirdimEEEE işte NASİP denilen şey odur.24 değil 48 saatte otursan balık yoksa nasibinde yapabileceğin birşey yoktur.SiyirdimSiyirdim
Bul
kısmet diye buna derler.....Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08-09/10/014 Yayin avi aliekinci 12 1,933 10-10-2014, 12:58
Son Yorum: aliekinci
  18-8-2012 yayın çılgınbalıkçı 41 5,085 13-09-2012, 00:26
Son Yorum: mariner8
  Sazlıbosna Yayın ve Sazan rusan 30 8,138 02-10-2010, 14:34
Son Yorum: rusan
  Hem Yayın Hem Turna aygroup 32 4,995 19-08-2010, 06:18