Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sahte baliklarimin daha düzenli durmasi için yaptigim çanta
GÜZEL OLMUŞ MURAT YARATICI BİR FİKİR ELİNE SAĞLIKAlkis
Bul
eline emeğine sağlık murat ımAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
AlkisMurat kardeş eline sağlık çok güzel olmuş.AlkisNacizane bir teklifim olacak.Hani şu 12 si birarada satılan çay bardakları varya.onların birbirine çarpıp kırılmasını önlemek için içinde kullanılan kartonlar vardır,tarak dişi gibidir birbirine geçerek daha sağlam durur kutuda.
Rastgele.Seerf
Bul
murki yazdı:Çok yaratıcısın kardeşim ellerine sağlık. tek kötü tarafı ıslanırsa kötü olur. güzel günlerde kullanman dileğiyle rastgelsin.Alkis

Murat abi yaptığım malzeme karton değil flexi dedikleri sert bi malzeme suya dayanıklıSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat aynısını dün bende yapmayı düündüm ama ara bölmeleri ince köpükten yapacağım.laptop çantası güzel fikir Gulumse

Nihat abi köpük olayını bende düşündüm fakat zamanla iğneler köpüğü zarar verebilir diye düşündümSeerf
Bul
HK-18 yazdı:AlkisMurat kardeş eline sağlık çok güzel olmuş.AlkisNacizane bir teklifim olacak.Hani şu 12 si birarada satılan çay bardakları varya.onların birbirine çarpıp kırılmasını önlemek için içinde kullanılan kartonlar vardır,tarak dişi gibidir birbirine geçerek daha sağlam durur kutuda.
Rastgele.Seerf

Karton murat abininde yorumunda da dediği gibi şu ile temasında yıpranabilir malzeme olarak sert bir malzeme...Seerf
Bul
murat eline sağlık harika olmuş.Alkis
Bul
Çok güzel olmuş Murat abi, ellerine sağlık Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Sahte balıkları gerek karışmaması için gerekse ignelerin birbirlerine verdikleri zararı önlemek için yapmaya çalıştıgım çantam...

güzel olmuş eline sağlık yanlış anlamazsan daha pratik model buldum muratım bunları internetten buldum güzel ve pratik birşeyler

fermuarlı olan cd çantasında yapıla bilir
diğeride pc plastik levhalarla yapılabilir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
murat süper olmuş ellerine sağlık. bana da jigler için bir düzenek lazım Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kamışım İçin Yaptığım Bazuka Çanta sevimli34 30 10,419 03-11-2014, 09:08
Son Yorum: yaser2sultan