Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sallama olta için kazık çalışması :)
oncelıkle selam daha once yardım kısmına konu acmıs yardım ıstemıstım.fakat tahsin abımızın gazı ıle ben bı çalışma yaptım onu sızlerle paylasmak ıstedım.ınsallah ıse yarar deneme fırsatım olmuyor ınsallah bır gun denemk kısmet olur.gelelım urune Smile

70-80 cm 13x19 hortum kelepçesinın sıkacagı kalınlıkta ınsaat demırı (tabı bu yaptıgım benım gıbı zemını sert olan avlaklarda cok kullanıslı)
15x45 masa gönyesi
m4x15 veya 20 avsa baslı vıda 2ad
m4 somun 2ad
13x19 hortum kelepçesi 2ad
yay yapmak ıcın mevcut 4 veya 5 mm tel 1 mt kadar yeter

tabı sonunda sprey boya ama ben kullanmıyacagım ıcın boyamadım Smile

avda kullanmayı sabırsızlıkla beklıyorum Smile

masa gonyesine vıdaları takıyoruz yay olacak telı kıcırıp masa gonyesıne takıyoruz ve demıre sıkıyoruz.bukadar kolay resımlerden daha ıyı anlasılır sanırım.bu bırde ava gıderken fazla yer kaplamasın dıye yay kısmını sokebılmemızı de saglıyor o yuzden cok hosuma gıttı.ayrıca ınsaat demırını bı tas ıle yere caksak ta herhangı bı zarar gormıyecektır.Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

tutulan balığın önemli oladuğu kadar kaçan balığında önemi vardır.önemli olan resimleyip burda paylaşmaktır. Seerf
Bul
güzel olmuş eline sağlık,demir değilde sert ağaçtan olsa belki o halkalar yerine delik açarak daha pratik ve hafif olabilirmiş.
Bul
LeVrEkCi yazdı:güzel olmuş eline sağlık,demir değilde sert ağaçtan olsa belki o halkalar yerine delik açarak daha pratik ve hafif olabilirmiş.

haklısın agac cok guzel ve hafıf ama dedıgım gıbı benım avlandıgım kayalı barajında adı uzerınde dogru duzgun kazık saplanmıyo topragı da sert ve kaya cok o yuzden bu demırı tas ıle falanda cakabılırım dıye bole tasarladım Smile begendıgıne sevındım tesekkurler
tutulan balığın önemli oladuğu kadar kaçan balığında önemi vardır.önemli olan resimleyip burda paylaşmaktır. Seerf
Bul
Mantıklı gözüküyor en kısa zamanda deneme şansın olur inşallah rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sahte baliklarimin daha düzenli durmasi için yaptigim çanta YaKaMoZ 21 5,526 28-01-2015, 10:05
Son Yorum: fish or die
  Kamışım İçin Yaptığım Bazuka Çanta sevimli34 30 10,299 03-11-2014, 09:08
Son Yorum: yaser2sultan
  Makarali olta üzeri sabit alarm Ansaidzayyy 9 2,849 02-03-2013, 11:59
Son Yorum: YaKaMoZ
  sazan için düzenek brösi 23 6,293 30-05-2012, 23:18
Son Yorum: ALTAYLI
  sazlık kamışından, dikiş makaralı, telli el yapımı kamış olta alperburdur 44 18,304 30-05-2012, 23:13
Son Yorum: AmatörBalıkcı19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi