08-03-2013, 14:56
oncelıkle selam daha once yardım kısmına konu acmıs yardım ıstemıstım.fakat tahsin abımızın gazı ıle ben bı çalışma yaptım onu sızlerle paylasmak ıstedım.ınsallah ıse yarar deneme fırsatım olmuyor ınsallah bır gun denemk kısmet olur.gelelım urune 
70-80 cm 13x19 hortum kelepçesinın sıkacagı kalınlıkta ınsaat demırı (tabı bu yaptıgım benım gıbı zemını sert olan avlaklarda cok kullanıslı)
15x45 masa gönyesi
m4x15 veya 20 avsa baslı vıda 2ad
m4 somun 2ad
13x19 hortum kelepçesi 2ad
yay yapmak ıcın mevcut 4 veya 5 mm tel 1 mt kadar yeter
tabı sonunda sprey boya ama ben kullanmıyacagım ıcın boyamadım
avda kullanmayı sabırsızlıkla beklıyorum
masa gonyesine vıdaları takıyoruz yay olacak telı kıcırıp masa gonyesıne takıyoruz ve demıre sıkıyoruz.bukadar kolay resımlerden daha ıyı anlasılır sanırım.bu bırde ava gıderken fazla yer kaplamasın dıye yay kısmını sokebılmemızı de saglıyor o yuzden cok hosuma gıttı.ayrıca ınsaat demırını bı tas ıle yere caksak ta herhangı bı zarar gormıyecektır.

70-80 cm 13x19 hortum kelepçesinın sıkacagı kalınlıkta ınsaat demırı (tabı bu yaptıgım benım gıbı zemını sert olan avlaklarda cok kullanıslı)
15x45 masa gönyesi
m4x15 veya 20 avsa baslı vıda 2ad
m4 somun 2ad
13x19 hortum kelepçesi 2ad
yay yapmak ıcın mevcut 4 veya 5 mm tel 1 mt kadar yeter
tabı sonunda sprey boya ama ben kullanmıyacagım ıcın boyamadım

avda kullanmayı sabırsızlıkla beklıyorum

masa gonyesine vıdaları takıyoruz yay olacak telı kıcırıp masa gonyesıne takıyoruz ve demıre sıkıyoruz.bukadar kolay resımlerden daha ıyı anlasılır sanırım.bu bırde ava gıderken fazla yer kaplamasın dıye yay kısmını sokebılmemızı de saglıyor o yuzden cok hosuma gıttı.ayrıca ınsaat demırını bı tas ıle yere caksak ta herhangı bı zarar gormıyecektır.

tutulan balığın önemli oladuğu kadar kaçan balığında önemi vardır.önemli olan resimleyip burda paylaşmaktır.