Yorumları: 11,006
Konuları: 243
paylaşım için teşekkürler alper abi değişik bir olta olmuş alıştığı içinde normal kamıştan daha iyi geliyor

videolar içinde geçmiş olsun diyeyim umarım geri gelirde o güzel görüntüleri göürürüz
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,919
Konuları: 47
fish or die yazdı:paylaşım için teşekkürler alper abi değişik bir olta olmuş alıştığı içinde normal kamıştan daha iyi geliyor
videolar içinde geçmiş olsun diyeyim umarım geri gelirde o güzel görüntüleri göürürüz
ben teşekkür ederim kardeşim, inşallah yav valla nasıl oldu bilmiyorum bi anda delet e değiverdi elim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu kamışlardan biz küçükken yapardık ama makara baglamazdık sadece dereye uzatabilmek için uzun bir kamış görevi görürdü,bu arkadaşlar baya ilerletmişler olayı

alper videolar gelir inşallah gelmesede canın saolsun tekrar çekersin
LeVrEkCi yazdı:bu kamışlardan biz küçükken yapardık ama makara baglamazdık sadece dereye uzatabilmek için uzun bir kamış görevi görürdü,bu arkadaşlar baya ilerletmişler olayı 
alper videolar gelir inşallah gelmesede canın saolsun tekrar çekersin 
evet kullanımı gerçekten kolay ve güzel, inşallah nihat hocam inşallah
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Bu kamışları zamanında çok kullanmışdım,makarayı iyi düşünmüşler

inşallah cektiğin videolar delete olmamışdır
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Alper,o kamislardan benimde kullandigim var kucukken fakat bende Nihat,in dedigi gibi makara sistemsiz kullandim.Videolara gelince kurtarabilirseniz iyi olur,yok eger kurtulmazlarsa canin sagolsun abi...daha ne balikciliklar paylasacagiz buradan
Yorumları: 1,682
Konuları: 26
Bu kamışlardan memleketde av bayisinde satılırdı.Epeyde alan olurdu.Gölde şamandıralı takımla sazan avı yapılırdı.Bende avladım lise çağlarında kamışla sazan çekmesi ayrı bir zevk verirdi.
Memleket SİVAS/Şarkışla
orhanekmekci yazdı:Bu kamışları zamanında çok kullanmışdım,makarayı iyi düşünmüşler
inşallah cektiğin videolar delete olmamışdır
makara baya ergonomik rahat bir sarılışı var. abi videolar delet oldu da

inşallah kalıntıdan iz süren kurtarma programı işe yarar
Albatros-gr yazdı:Alper,o kamislardan benimde kullandigim var kucukken fakat bende Nihat,in dedigi gibi makara sistemsiz kullandim.Videolara gelince kurtarabilirseniz iyi olur,yok eger kurtulmazlarsa canin sagolsun abi...daha ne balikciliklar paylasacagiz buradan
makarayı elinin tersi ile boşaltıyor ve sarıyordu çok hoşuma gitti abi.videoları da inşallah kurtarabiliriz abi teşekkürler