Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
el yapımı lrf kamışı.
herkese selamlar elimdeki malzemeyi değerlendirmek adına elimde bulunan göl kamışıyla lrf kamışı yapayım dedim bizim kisi can sıkıntısı hem malzeme değerlensin hemde bi lrf takım denemesi yaparım dedim kamış iki parçadan oluşuyo boyu 2.20 cm geliyo gayette yumuşak aksiyonlu bir kamış oldu ilerleyen zamanda denemesini yapacağız bakalım suanda işlerimin yoğunluğundan denemesini yapamadık.sağlamlığını test edeceğiz bakalım

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

ismail 1984 pendik ist
Bul
Harika gözüküyor. umarım güzel avların olur. Bazen eski malzemeleri, zarar görmüş kullanılamaz malzemeleri elden geçirmek gerekiyor. Fırsat buldukça bende dolabı, çantayı karıştırır, temizlik yaparım. Alkis
Bul
murki yazdı:Harika gözüküyor. umarım güzel avların olur. Bazen eski malzemeleri, zarar görmüş kullanılamaz malzemeleri elden geçirmek gerekiyor. Fırsat buldukça bende dolabı, çantayı karıştırır, temizlik yaparım. Alkis
Teşekkürler murat bey elimdeki malzemeyi değerlendirme adında yaptım bu kamışı ilk fırsatta denemesini yapacağımGulumse
ismail 1984 pendik ist
Bul
Çok güzel bir kamış olmuş ,çok beğendim,yeni kamışın sana şans getirir umarım iyi günlerde kullanman dilegiyle Seerf
Bul
axion33 yazdı:Çok güzel bir kamış olmuş ,çok beğendim,yeni kamışın sana şans getirir umarım iyi günlerde kullanman dilegiyle Seerf
Teşekkürler axion33 nicli beyfendiGulumse
ismail 1984 pendik ist
Bul
ismail eline sağlık güzel avlarda kullan rast gele.AlkisSeerf
Bul
İsmail kamışlardan anlamam ama senin yaptığın kamış güzel olmuşa benziyor,denemesini yapınca burdan paylaşta bakalım güzel iş yapıyormu.
ellerine emeklerine sağlık.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
bucalıfikret yazdı:ismail eline sağlık güzel avlarda kullan rast gele.AlkisSeerf

Sağol teşekkür ederim fikret abi Gulumse
ismail 1984 pendik ist
Bul
tahsinmersin yazdı:İsmail kamışlardan anlamam ama senin yaptığın kamış güzel olmuşa benziyor,denemesini yapınca burdan paylaşta bakalım güzel iş yapıyormu.
ellerine emeklerine sağlık.Gulumse

Sağol tahsin abi napalım bu aralar işlerden pek avlağa gidemiyom hem malzeme değerlensin dedim hemde vakit geçirmiş olurum dedim abi yakın zamanda bi deneme çekeceğim kısmetse bilgilendirme yaparım burdan.Gulumse
ismail 1984 pendik ist
Bul
Güzel bir çalışma, tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  El Yapımı Jig u_boy 34 10,289 13-08-2012, 08:22
Son Yorum: ANTALYALI07
  sazlık kamışından, dikiş makaralı, telli el yapımı kamış olta alperburdur 44 18,408 30-05-2012, 23:13
Son Yorum: AmatörBalıkcı19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi