Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dikili levrek'leri
yaser2sultan yazdı:Cahit abicim yaşadığın ve soluduğun o havayı iliklerime kadar hissettim
Teşekkürler abi çok güzel bir anlatım
AlkisBalıklarda mükemmel inşallah daha irileri seni bulsunAlkis

Yasin,adını her duyduğumda askerliğim gelir aklıma.Ah Bilecik ah..Az çekmedim soğuğunu.
Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Bileciğe kucak dolusu sevgiler.Kendine iyi bak!..
Bul
Salih Reis yazdı:Cahit abicim her zamanki gibi finali bile süper olmuş AlkisAlkis

daha niceleri rastgele Seerf

Kardeşim,bilirsin bu kuzuları mundar götürmem.NayirolamazSağlam sağlam gitti vallahi.Yeşil İzmir'le..Kısmetse birgün şu kadehleri birlikte dolduralım.Seerf
Herşey gönlünce olsun.Sağlıcakla kal.
Bul
orhanekmekci yazdı:Soğuk kış gününde içimizi ısıttın Cahit bey,tebriklerAlkismangalada yakışmışlar maşallah,afiyetleSeerf

Mangalda hakkını verdim Orhan Bey.İçiniz rahat etsin.Çokta lezzetliler..İnşallah birgün birlikte yudumlarız yeşil İzmir'i.Seerf
Sağlıcakla kalın.Mutlu kalın.Herşey dilediğiniz gibi olsun.
Bul
eh şimdi bu raporu oku sonra yerinde dur durabilirsen Gulumse bereketli olsun cahit abi,sayende kaşıntılar başladı bendede.afiyet olsun abi.rastgele AlkisSeerf
Bul
bu kadar eziyet ve zahmetin karşılığını karşılığını alman en güzeli.bu güzelliğin hiç eksik olmasın.YEŞİL lerin tuttuklarınla gitsin.afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
LeVrEkCi yazdı:eh şimdi bu raporu oku sonra yerinde dur durabilirsen Gulumse bereketli olsun cahit abi,sayende kaşıntılar başladı bendede.afiyet olsun abi.rastgele AlkisSeerf

Bekledim seni belki uğrarsın diye.Sen kestane patlatmaktan,patates kavurmaktan belliki vakit bulamadın.İzmir'e gittim ve oraları iyice yokladım.Güzel avlak yerleri buldum.Bademli ve Denizköy tarafları oldukça verimli.Bu defa oralara gideceğim kısmetse.Büyük ihtimalle avım verimli olacak diye düşünüyorum.Hazırlıklara başlarım yakında.

Kendine iyi bak Nihat.Sağlıcakla kal..
Bul
tahsinmersin yazdı:bu kadar eziyet ve zahmetin karşılığını karşılığını alman en güzeli.bu güzelliğin hiç eksik olmasın.YEŞİL lerin tuttuklarınla gitsin.afiyetler olsun.

Vallahi eziyetki ne eziyet be Tahsin.Ama nasıl bir sevgidir bu balık sevdası biz biliriz.Öyle değil mi? Onu avlamak için herşeye katlanıyoruz işte.Ama bir tane avladığımızda herşey bitiyor.

Sağlıcakla kal.Mutlu kal Tahsin.Kendine iyi bak!Seerf
Bul
Cahit Acun yazdı:Bekledim seni belki uğrarsın diye.Sen kestane patlatmaktan,patates kavurmaktan belliki vakit bulamadın.İzmir'e gittim ve oraları iyice yokladım.Güzel avlak yerleri buldum.Bademli ve Denizköy tarafları oldukça verimli.Bu defa oralara gideceğim kısmetse.Büyük ihtimalle avım verimli olacak diye düşünüyorum.Hazırlıklara başlarım yakında.

Kendine iyi bak Nihat.Sağlıcakla kal..

sorma abi ailece gitmiştik hiçbiryere kaçamadım ama seninle balık tutup sonrada masa muhabbetini yaşamak istiyorum.muhabbet nasıl olur tahmin bile edemiyorum Seerf
Bul
ordünaryüs ustam zevle okudum kaçan kaçmış ,ama alacağını almışsın mundarda gitmemiş belli afiyet bal şeker olsun ,AlkisSeerfpaşalar harika
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
cahit ustam bide bizimle gelibolu org katılırmısınız sizi dinlemek çok güzel olacaktır eminim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,869 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,527 01-10-2014, 23:29
Son Yorum: Cahit Acun
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 4,030 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,934 03-09-2013, 08:41
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,540 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 20,162 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 9,130 01-02-2012, 17:42
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,832 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,138 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,666 26-12-2010, 23:09

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi