Yorumları: 1,808
Konuları: 99
yaser2sultan yazdı:Cahit abicim yaşadığın ve soluduğun o havayı iliklerime kadar hissettim
Teşekkürler abi çok güzel bir anlatım
Balıklarda mükemmel inşallah daha irileri seni bulsun
Yasin,adını her duyduğumda askerliğim gelir aklıma.Ah Bilecik ah..Az çekmedim soğuğunu.
Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Bileciğe kucak dolusu sevgiler.Kendine iyi bak!..
orhanekmekci yazdı:Soğuk kış gününde içimizi ısıttın Cahit bey,tebrikler
mangalada yakışmışlar maşallah,afiyetle
Mangalda hakkını verdim Orhan Bey.İçiniz rahat etsin.Çokta lezzetliler..İnşallah birgün birlikte yudumlarız yeşil İzmir'i.

Sağlıcakla kalın.Mutlu kalın.Herşey dilediğiniz gibi olsun.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
eh şimdi bu raporu oku sonra yerinde dur durabilirsen

bereketli olsun cahit abi,sayende kaşıntılar başladı bendede.afiyet olsun abi.rastgele

Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bu kadar eziyet ve zahmetin karşılığını karşılığını alman en güzeli.bu güzelliğin hiç eksik olmasın.YEŞİL lerin tuttuklarınla gitsin.afiyetler olsun.
LeVrEkCi yazdı:eh şimdi bu raporu oku sonra yerinde dur durabilirsen
bereketli olsun cahit abi,sayende kaşıntılar başladı bendede.afiyet olsun abi.rastgele 

Bekledim seni belki uğrarsın diye.Sen kestane patlatmaktan,patates kavurmaktan belliki vakit bulamadın.İzmir'e gittim ve oraları iyice yokladım.Güzel avlak yerleri buldum.Bademli ve Denizköy tarafları oldukça verimli.Bu defa oralara gideceğim kısmetse.Büyük ihtimalle avım verimli olacak diye düşünüyorum.Hazırlıklara başlarım yakında.
Kendine iyi bak Nihat.Sağlıcakla kal..
tahsinmersin yazdı:bu kadar eziyet ve zahmetin karşılığını karşılığını alman en güzeli.bu güzelliğin hiç eksik olmasın.YEŞİL lerin tuttuklarınla gitsin.afiyetler olsun.
Vallahi eziyetki ne eziyet be Tahsin.Ama nasıl bir sevgidir bu balık sevdası biz biliriz.Öyle değil mi? Onu avlamak için herşeye katlanıyoruz işte.Ama bir tane avladığımızda herşey bitiyor.
Sağlıcakla kal.Mutlu kal Tahsin.Kendine iyi bak!
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Cahit Acun yazdı:Bekledim seni belki uğrarsın diye.Sen kestane patlatmaktan,patates kavurmaktan belliki vakit bulamadın.İzmir'e gittim ve oraları iyice yokladım.Güzel avlak yerleri buldum.Bademli ve Denizköy tarafları oldukça verimli.Bu defa oralara gideceğim kısmetse.Büyük ihtimalle avım verimli olacak diye düşünüyorum.Hazırlıklara başlarım yakında.
Kendine iyi bak Nihat.Sağlıcakla kal..
sorma abi ailece gitmiştik hiçbiryere kaçamadım ama seninle balık tutup sonrada masa muhabbetini yaşamak istiyorum.muhabbet nasıl olur tahmin bile edemiyorum
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ordünaryüs ustam zevle okudum kaçan kaçmış ,ama alacağını almışsın mundarda gitmemiş belli afiyet bal şeker olsun ,

paşalar harika
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
cahit ustam bide bizimle gelibolu org katılırmısınız sizi dinlemek çok güzel olacaktır eminim
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET