18-06-2015, 09:46
faruk abi bereketli olsun,sargoz un boyu gerçekten süper.afiyetler olsun.şansın bol olsun rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Albatros -gr uzun zaman sonra paragat
|
18-06-2015, 09:46
faruk abi bereketli olsun,sargoz un boyu gerçekten süper.afiyetler olsun.şansın bol olsun rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
18-06-2015, 14:33
rusan yazdı:Bereketli olsun Faruk abi ANTALYALI07 yazdı:faruk abi bereketli olsun,sargoz un boyu gerçekten süper.afiyetler olsun.şansın bol olsun rastgele. guzel yorumlariniz icn tesekkurler beyler sizlerede rastgele ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
18-06-2015, 16:06
Faruk abi bereketli olsun
18-06-2015, 19:24
bereketli olsun farukcum.eline sağlık.
18-06-2015, 20:25
Tavanıza karışık çıkmış maşallah,bereketli olsun.
Bahçenin selvilerine iyi bakmışsın ![]()
Bornova - izmir
18-06-2015, 21:47
yaser2sultan yazdı:Faruk abi bereketli olsun yycolak yazdı:bereketli olsun farukcum.eline sağlık. orhanekmekci yazdı:Tavanıza karışık çıkmış maşallah,bereketli olsun. guzel yorumlariniz icn tesekkurler beyler bahce ile elimden geldigince ugrasiyorum Orhan abi tsk ederim ![]() sizlerede rastgele
![]()
20-06-2015, 00:28
![]() ![]() ![]() ![]()
22-06-2015, 10:21
bereketli olsun faruk abi,bahçede çalışırken çıkan solucanları at bi sepete lazım olur
![]() ![]()
22-06-2015, 11:55
Faruk abi, denizde mezgitten ve istavritten başka bir şeyin olmadığı bu dönemde bu balıklar azda olsa şahane geldi. insanın balığa çıkası geliyor.
Sen bu bahçe işini iyice profesyonelleştirdin. Maşallah maşallah.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
22-06-2015, 16:52
mariner8;478858 Bravo :: devam aretlik : tavuklardan kurtuluyorsun [/QUOTE yazdı:tavuktan sen beni kurtaracaktin aretlik ..cok bekledim..baktim olmadi..kendi isini kendin gor dedimNihat solucanlari ne yapiyorsun..yilan baligina ciksak tamam da.. yoksa ozel bir menu sumu var ![]() rastgele nihatkr yazdı:Faruk abi, denizde mezgitten ve istavritten başka bir şeyin olmadığı bu dönemde bu balıklar azda olsa şahane geldi. insanın balığa çıkası geliyor.tesekkurler Nihat bahceye gelince..seninkinin yaninda bir demez..seninki harika rastgele
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|