12-05-2016, 16:41
şekerim sen bu işi bayağı söktün artık.ben olsan ilk yemi kaptırınca yelkeni suya indirir fikoya sarmaya başlardım.
sana helal olsun.eline sağlık.

10.05.2016 tahsinmersin
|
12-05-2016, 16:41
şekerim sen bu işi bayağı söktün artık.ben olsan ilk yemi kaptırınca yelkeni suya indirir fikoya sarmaya başlardım.
![]() ![]()
13-05-2016, 19:50
yycolak yazdı:şekerim sen bu işi bayağı söktün artık.ben olsan ilk yemi kaptırınca yelkeni suya indirir fikoya sarmaya başlardım. [SIZE="4"]şekerim kardeşini üzüyorsun haberin ola. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
14-05-2016, 20:56
HK-18 yazdı:öyleyse ne mutlu bana.Hayrettin abi saygılarımı sunarım,teşekkürler. doktor yazdı:Tahsin abi tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın devamı dahada bereketli olur inşaallah rastgele.Şerif kardeşim teşekkür ederim,seninde avcılığının hayranıyım. yycolak yazdı:şekerim sen bu işi bayağı söktün artık.ben olsan ilk yemi kaptırınca yelkeni suya indirir fikoya sarmaya başlardım.Şekerim,Fikoma çok güveniyorum,yelkeni değil,şortumu bile indiririm. Fiko herkese lazım gelen bir insan. ben büyüklerimin sözünü dinlerim. abime saygılarımı sunarım. ![]()
18-06-2016, 03:08
nasip olsada beraber av yapabilsek.Denizde kıyı avında senden öğrenilecek çok şey var.Tebrik ederim..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
19-06-2016, 22:58
araphüso26 yazdı:nasip olsada beraber av yapabilsek.Denizde kıyı avında senden öğrenilecek çok şey var.Tebrik ederim.. İnşallah o da olur.beraber balık avı yaparız.senle olmak ayrıcalıktır. öğrenilicek şeye gelince;benim başarılarımın anahtarı, sade ve basit düşünmektir. Kardeşime kucak dolusu sevgilerimi sunarım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|