Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AV BELGESİ...
Sevgili dostlar...
Avcılık belgesiyle ilgili görüş ve önerileriniz için çok teşekkür ederim. Aslında bu merak bu sene basladı. Henüz acemiyim. Bağlantı şekillerini bile öğrenemedim henüz. Ancak hem göl ve barajlarda hem de iç sularda avlanmak istiyorum. Alabalik da hedefimde. Ben belgelerimi cüzdanıma koyayım da içim rahat olsun diye düsünüyorum. Jandarma ile bu konuda muhatap olmak istemem. Yer tarifi yaptığı için seranay66' ya özel teşekkürlerimi iletmek isterim. Demetevler'de oturuyorum. Tarım il müdürlüğü bana çok yakınmış... Rastgele dostlar...
Bul
amatör balıkçı belgeniz yoksa hemen tarım ve köy işleri başkanlığına müracat edin
Bul
ben aldım.herkesın alması lazım bence
Bul
adnan arkadaşım benim amatör balıkçı belgem var....herkesinde olması gerekir en önemlisi...
bilgili ve doğayı seven,onu ve içinde birlikte yaşayanları koruyan bir amatör balıkçı olmak gerek önemli olan bu bence......
Bul
tito_adnan yazdı:amatör balıkçı belgeniz yoksa hemen tarım ve köy işleri başkanlığına müracat edin

MABER yazdı:adnan arkadaşım benim amatör balıkçı belgem var....herkesinde olması  gerekir en önemlisi...
bilgili ve doğayı seven,onu ve içinde birlikte yaşayanları koruyan bir amatör balıkçı olmak gerek önemli olan bu bence......

haklısın abi bende müsait olduğum bir zamanda gidip alıcam şu anda okuyorum
Bul
[quote=MABER]
adnan arkadaşım benim amatör balıkçı belgem var....herkesinde olması  gerekir en önemlisi...

Sana katılıyorum MABER. Benimde Amatör Balıkçı Belgem var. Ama önce Amatör balıkçılık ruhuna sahip olmak gerekiyor.
Bul
Bu belgeyi ilk sizden duydum. Paylaşımınız için teşekkürler.Alkis

Bu belgenin bir yaptırımı vs. varmı arkadaşlar?
Yani bu belge yokken avlanmak suçmu sayılıyor. Cezası falan varmı?

Bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydınlatsın lütfen.

Teşekkürler,
Bul
kanımca herkes de olmalı
Bul
benim belgem yok,nasıl alıyoruz?,çok evrak lazımmı?belgesi olmayan avlanamıyormu veya cezası varmı, çok soru sordum galiba ,
Bul
o belgeyle gece balık avlıyamıyorsunuz bildiğim kadarıyla ve de tekneden de
o belgenin bi üstü var ''gerçek kişiler için su ürünleri ruhsat tezkeresi'' geçiyor ismi
sarı bir belge gece ve gündüz vede tekneden dahi avlanabiliyorsunuz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Amatör Balıkçı Belgesi SerenaY66 16 4,713 15-06-2006, 10:30
Son Yorum: turna_06

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi