Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İSTANBUL BALIK HARİTASI
Küçük çekmece gölünde;kefal,sazan ve tunna yakaladıklarını birisi söylemişti.Ben kayalarda balıktayken yanıma gelmiş sohbet etmiştik bir arkadaşla.Gene bir araştıralım bakalım daha sağlıklı bilgiler edinelim.Oradan arkadaşlar var ama artık yeni sezonda takılırlar benim buraya.O zaman ek yaparım ben...
Bul
arkadaşlar bu işi daha derli toplu yapmamız lazım murat harita işini sen çözersin sanıyorum biraz zaman olsun mesela 1  ay herkes çalışşsın 1  ay sonra bir konu acıp oraya bütün balık yerlerini toplayalım ve bir liste yapalım o listeylede haritayı oluşturalım murat teknik işler kabul edersen ellerinden öper kardeşim gerisi balıkları dogru ve gercekçi toplamaya kalıyor tüm üyeler heryerden bilgileri gönderirse sorun kalmaz ve acık kapısı bırakabilinirse zamanla güncellenir bu işi murat sen ve ilker yaparsınız en güzeli
Bul
Her zaman site için hazırım ben nihat abi ne zaman isterseniz
Bul
Evet Nihat,o şekilde yaparsak daha detaylı ve kullanışlı bir çalışma olur.
Bul
çatalca 84 yazdı:Küçükçekmeceyi sana veriyorum abi avcılar büyükçekmeceyide ben araştırayım.O zaman olur.Küçük çekmece de hiç duymadım ben balık çıktığını.

Büyük çekmece - Güzelce benim bölgem buraların bilgisini ben veririm ama bu iş sarpa saracak galiba daha düzenli bir arşiv olmalı diye düşünüyorum mesela balıklar bölümündeki gibi
Bul
Harun ,bilgiler ve öneriler biraraya gelince onları derlemek kolay olur.İlkerle,murat bu işin teknik tadafını çözüp,kullanışlı bir bilgi merkezi oluşturabilirler. Önemli olan bilgilerin toplanması.
Bul
Yok karışıklık v.b. bişey olmayacak herkes kendi bölgesini bu başlık altına yazarsa hiçbişey olmaz.Burdan toplarız hepsini öyle yaparız zaten.

Harun abi tamam b.çekmece güzelce sana ait abi.
Bul
akdeniz vege haritasınıda koyarsanız herkes katılımcı olacaktır zannedersem ben koymak isterim ama resim göndermeyi bile beceremedim ki haritayı göndereyim tşk
Bul
Herkes kendi en iyi bildiği bölgeyi yazarsa iyi olur. Hatta avlandığı yeri tarif ederek mevsimlere göre ve olta çeşitleriyle çok detaylı bir çalışma olur. Kitap bile olabilir. Sonrada google earth ten haritanın üzerine işaret koyarız. Bence çok detaylı olmalı. Mesela sadece büyükçekmece diyerek değilde büyükçekmecenin işte şu noktası Ambarlı nın şurası falan gibi... Ne kadar detaylı olursa harita o kadar büyür. Bence şöyle 100 e 70 cm bir poster gibi olmalı. Sonuçta Google earth ten istediğimiz kadar yakından tüm koyları alabiliriz. Tabi İstanbul için söylüyorum
Bul
arkadaşlar bu proje gerçek ve güzel bi proje olmalı ve kesinlikle ayrıntılı olmalı herkes bölge bölge yazar gercekci bi bilgi haritası olur ege akdeniz karadeniz herkes gönderir tatlı su deniz hepsi olur çok da güzel olur
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Magellan-MapSend BlueNav Europe v.1.01(Derinlik haritası) Bahadır Sarıca 92 38,097 22-01-2014, 14:38
Son Yorum: Salih Reis
  Tekne ile Balık avlamayı nasıl öğrendim. Öğreniyprum. Torik Orhanbaba 31 5,815 10-12-2012, 10:35
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  mucizevi balık Can ARSLAN 6 2,551 26-10-2012, 14:48
Son Yorum: ring
  İsTanbul için balık durumu FuRkAn * 40 8,132 22-10-2012, 10:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  BALIK AĞLARI... LeVrEkCi 14 5,329 10-09-2012, 10:54
Son Yorum: samuray
  Balık Takvimi ( Kemal Mutlu) Lapsetur 11 4,279 01-10-2011, 20:59
Son Yorum: ufuktan26
  garip bir balık 4 muhammed tr 9 1,936 16-09-2011, 19:57
Son Yorum: muhammed tr
  Suda ölen balık yenir mi, yenmez mi ? expert0540 26 8,124 06-09-2011, 11:05
Son Yorum: Uzun_ahmet
  BlueChart Atlantic V9.5 Deniz Derinlik Haritası sansar3535 27 9,885 25-05-2011, 15:21
Son Yorum: meydanpey
  insan suratkı balık robinson987 13 3,497 13-11-2009, 18:19
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi