Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fotoğraflarla TÜRKİYE
bunlarda benim köyüm soğanlı köyü-çaykaradan manzaralar

üniverstede öğrenciyken en büyük zevkim hafta sonları bu derelerde alabalık avlamak tı
buralarda çıkan dağ alasının lezzetini hiç bişeye değişmem
[Resim: aykara2oa4.jpg]

[Resim: aykaraco6.jpg]

resmi yanlış eklemişim
Bul
Oldum olası hep merak ettim Karadenizi ama şimdiye kadar sadece fotoğraflardan ve belgesellerden gördüm sadece. İnşallah gidip görmekte kısmet olur. Kimbilir belki ilerde Kaşalot yada diğer karadenizli arkadaşlara misafir oluruz . Paylaşım için teşekkürler...
Bul
dearyildirim yazdı:Oldum olası hep merak ettim Karadenizi ama şimdiye kadar sadece fotoğraflardan ve belgesellerden gördüm sadece. İnşallah gidip görmekte kısmet olur. Kimbilir belki ilerde Kaşalot yada diğer karadenizli arkadaşlara misafir oluruz . Paylaşım için teşekkürler...

misafir etmek isterim ama
ben bile çok az gidebiliyorum
işlerden dolayı Smile

ama yinede sizi misafir etmek isterim çaykaram güzeldir

o resimdeki köy benim atalarımın köyüdür

benim köyümdür
Bul
dearyildirim yazdı:Oldum olası hep merak ettim Karadenizi ama şimdiye kadar sadece fotoğraflardan ve belgesellerden gördüm sadece. İnşallah gidip görmekte kısmet olur. Kimbilir belki ilerde Kaşalot yada diğer karadenizli arkadaşlara misafir oluruz . Paylaşım için teşekkürler...

rizeye kadar arabayla en az 20 kez gittim geldim ben öyle yeşil ben öyle mavi görmedim gerçekten deniz orman bambaşkadır iklim yagışlı oldugundan turizm fazla yok allahtan yok süperdir karadeniz doyulmazdır 76
Bul
Levrekci yazdı:

rizeye kadar arabayla en az 20 kez gittim geldim ben öyle yeşil ben öyle mavi görmedim gerçekten deniz orman bambaşkadır iklim yagışlı oldugundan turizm fazla yok allahtan yok süperdir karadeniz doyulmazdır 76

levrekçi inşallah birlikte yolumuz düşer oralara da birlikte alabalık avlamak nasip olur
eklediğim resimlere bakarken bile özledim canım karadenizimi
Bul
Paylaşım harika.Yerler zaten bir başka güzel.Tahminim ülkemizin doğusunda bulunan bakir yerlerdendir diye düşünürken alt mesajda yerleri öğrendik.İçeriden Konya,aşağıdan Adana ortadan Ankara yukarıdadan da Zonguldak hariratadan çizgileri birleştirdinmi geri kalan yerlerimizi görmedim.Fırsat bulur ve denk getirebilirsek Ailem ile birlikte yapmak istediğimiz ilk şey ülkemizi baştan aşağı gezip görmek.Allahım inşallah nasip eder.Selamlar
Bul
xxl üstad yazdı:Paylaşım harika.Yerler zaten bir başka güzel.Tahminim ülkemizin doğusunda bulunan bakir yerlerdendir diye düşünürken alt mesajda yerleri öğrendik.İçeriden Konya,aşağıdan Adana ortadan Ankara yukarıdadan da Zonguldak hariratadan çizgileri birleştirdinmi geri kalan yerlerimizi görmedim.Fırsat bulur ve denk getirebilirsek Ailem ile birlikte yapmak istediğimiz ilk şey ülkemizi baştan aşağı gezip görmek.Allahım inşallah nasip eder.Selamlar

Üstad emin olki benimde tek hayalim budur. Orta halli bir karavan. Bahar aylarında bir başlayacaksın. Gezmekle bitmez zaten memleket. İnşallah gerçekleştiririz bu hayali..
Bul
KARAGÖL ORMAN İÇİ DİNLENME YERİ
    İzmir  ili Karşıyaka ilçesine 27 km uzaklıktadır. İzmir-Manisa yolunun Sabuncubeli mevkiinde 13 km orman yolu ile ve Menemen–Muradiye  karayolunun Emiralem mevkiinden  de 13 km  orman yolu ile ulaşmak mümkündür. Dinlenme yerindeki heyelan gölünün meydana getirdiği su yüzeyi, ibreli ve yapraklılardan oluşan bitki örtüsü ve jeomorfolojik özellikleri ile ilginç, doğal bir peyzaj oluşturmaktadır. Piknik alanı 13 Ha lık bir alanı kapsamaktadır.  Göl yüzeyi35 dekarlık alanı teşkil etmektedir.  Saha  447.5 ha büyüklüğündeki Muhafaza Ormanı içindedir. Kuzeyi ve batısını Devlet ormanı güneyi ve doğusunu ise Devlet karayolu oluşturmaktadır. Yamanlar dağında  810 m rakımda bulunan krater gölünün çevresindeki hakim bitki örtüsünü kızılçamlar oluşturmakta, karaçamlar karışıma münferit olarak  katılmaktadır. Göl ve dere kenarlarında çınar ve söğüt ağaçları yer almaktadır. Alt tabakayı  Ahlat ve Yabani Erik gibi ağaççıkların, yabangülü ve böğürtlen gibi çalıların, eğrelti ve çayır otları ile sarmaşıkların oluşturduğu bir bitki örtüsüne sahiptir.
                Karagöl OİDY ne 27 km’lik 0 metre rakımdan 810 m rakıma yükselerek çıkan bir asfalt yol ile ulaşılmaktadır. Sahada Kır gazinosu, büfe,  WC, otopark, piknik üniteleri bulunmaktadır. Su ve elektrik vardır. Saha dış şartlara açık olduğundan yağışlı ve karlı günleri çoktur. Eşsiz kar manzarasıyla ziyaretçilerce  kışın da rağbet görmektedir. Ziyaretçi kapasitesi 2000 kişi/gün dür.

kaynak:izmir.gov.tr
Bul
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Gerçekten görülmeye değer yerler ve daha niceleri vardır.Herkesi bu konuya katılım için davet ediyorum.En azından 1-2 resim vardır herkeste böyle.Lütfen arkadaşlar gerçekten çok resim olursa aklımda pir proje var onu yapıv-cam sitemiz için.Herkese tekrar teşekkürler.Saygılar.
Bul
artinvin arhaviye kadar hemen hemen her ilini gezdim karadenizin gerçekten yeşili mavisyle insanı cezbediyor birde insanlarının cana yakınlığı ve hoş sohbeti eklenince daha bir başka oluyor ha birde akçabat köftenin üzerine köfte tanımam ama akçabat gölünün kenarında yiyeceksin adreste yani şimdi karadenize gidilecek dense bir bahane uydurup gitmeye çalışırım
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi