Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
örgü misinalar
En incesini aldım (0.08) o bile suda çok fazla görünüyor. Bu sene çinekop zamanı test edeceğim. Bizim çinekoplar uyanık olur bakalım bu misinayı farkedecekler mi.
Bul
arkadaşlar bilmiyorum derinde avlanıyormusunuz ama 500 800 metre arası avlanıyoruz. naylon misinada oltayı balık alıp götürseyine haberiniz olmuyo gerilmesi çok fazla olduğu için.
örgü misinada 600 metredebile balığın tırtıklamasını azda olsa hissedebiliyorsunuz
bu kıyıdada aynı.
Bul
Ahmet07 yazdı:arkadaşlar bilmiyorum derinde avlanıyormusunuz ama 500 800 metre arası avlanıyoruz. naylon misinada oltayı balık alıp götürseyine haberiniz olmuyo gerilmesi çok fazla olduğu için.
örgü misinada 600 metredebile balığın tırtıklamasını azda olsa hissedebiliyorsunuz
bu kıyıdada aynı.
Meraba ahmet bizde alanyada derin suda örgü misina ile avlanırız benin sorum şu ne gibi bir düzenek kullanıyorsunuz el yapımı cıkrıkmı yoksa fabrikasyon cıkrıkmı kullanıyorsunuz 500-700 dediğine göre sargı makaran fabrikasyon olmaması lazım.ışık olarak hangi sistemle takımı düzenliyorsunuz selamlar.
ben hiç kullanmadım,bizim buralardada kullanılıyorsa alınabilir,
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:ben hiç kullanmadım,bizim buralardada kullanılıyorsa alınabilir,
Ben derin su icin dediğim gibi bunlardan kullanıyorum evet 300 metrede ızmarit tık dese duyuyorsun.aşada örgü ipin aldığım zamanki makarası ve cıkrık makarasına sarılı olduğu bçlüö burada 400 metre düğümsüz ip sarılı.[Resim: 93823335cd1.jpg]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

büyük balıklar için kalın örgüip misinalar değişilmez hiç bir şeye hele yayın için ama inceleri dolaştığı zaman kaldır at dedikleri gibi arkadaşların tek iyiliği balık büyükde olsa kaçıracam diye bir derdin yok ben turna avında 012 lik kullanıyorum biraz kazık para ama benim için değer at çekte pek dolaşmasına izin vermiyorsunuz kullanış şeklinden dolayı balığın en ufak dokunuşu bile hemen belli oluyor. at çek yaparken kafama az sassi batmadı bazende mepss eh bir şekilde çıkıyor önemli olan kalıcı hasar bırakmaması ama çok tehlikeli botda at çek daracık alanda iki bazen üç kamış seri bir şekilde çalışıyoruz kaza bazen kaçınılmaz olabiliyor. ben dyneema marka kullanıyorum çokda memnunum alacak olan arkadaşlara gönül rahatlığıyla alın derim bilmediğim tek yönü tuzlu suda erkenden özelliğini kaybedip kaybetmediğidir tatlı suda yıllaca kullanıyorum çünkü verdiğim parayada değiyor bence uzun süreli olunca denizi bilmem onuda kullanan arkadaşlar yazar artık herkese rastgele
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Bende yukardaki sufix markadan aldım 051,36.3 kg çekeri var.Daha önce hiç kullanmadım,kısmet olursa bu yaz deneyeceğim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Orgu misina yardimi lutfen Bahattin 15 3,589 05-10-2012, 18:53
Son Yorum: Uzun_ahmet
  örgü misina kalınlığı? TORÇUN 20 10,924 08-01-2012, 22:29
Son Yorum: bucalıfikret
  misinalar LeVrEkCi 55 15,324 07-05-2010, 19:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  En ince ve En Sağlam Misinalar Nelerdir ? mrs303 27 15,876 18-11-2008, 23:43
Son Yorum: tahsinmersin