Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aksam keyfi
Vallaha kardeş akşam keyfi deyince aklıma getirdin.Balıkla rakı gider ah bir yaz gelse akşam keyfini gönderecem resimlerden göreceksin.Yaramı aştın ve kardeş ah ..................................................ulan.................................ah..................................
Bul
vetilmed yazdı:Vallaha kardeş akşam keyfi deyince aklıma getirdin.Balıkla rakı gider ah bir yaz gelse akşam keyfini gönderecem resimlerden göreceksin.Yaramı aştın ve kardeş ah ..................................................ulan.................................ah..................................

abim raki icemiyoz mezesini bulamiyoz raki varda mezesi muhabbeti onemli, gittim 4 sise viski aldim kutuda kolayla karisik balik mazeret olsun oturdum oltayida attim cinliler bana bakiyordu bu balikmi yakaliyor keyifmi yapiyor diye uzattim ayaklarida sansima iki balikta geldi valla guzel oldum iki saat
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:bu ara sen yinede yolla okyanus balıklarını tanımış oluruz bizde böylece
tekneyle tekrar cikinca almadigim baliklarin resmini cekerim abi geri salmadan once, cok cesitler var bakam bu hafta hava guzel olursa 15 cesit balik gonderirim
Bul
meze çıkmış tebrikler rastgele7171
Bul
Bahri kardeş ben sana çok basit meze tariflerini veririm. Sen ne istediğini söyle yeter.Viskiyi boşver o iskoç içkisi.Rakıya devam.Muhabbete gelince ülkendeki iyi,kötü günleri düşün ondan daha iyi muhabbet yok.Velhasıl özlemden ,aşkdan gerisi boş.Neye aşık olursan ol onun başıda,sonuda zaten muhabbttir.Her sorununda,mutluluğunda isteği muhabbet.Hz.MEVLANA Şems'e muhabetinde dolayı muhatbet aşkından bağlanmamışmıdır ?
Bul
vetilmed yazdı:Bahri kardeş ben sana çok basit meze tariflerini veririm. Sen ne istediğini söyle yeter.Viskiyi boşver o iskoç içkisi.Rakıya devam.Muhabbete gelince ülkendeki iyi,kötü günleri düşün ondan daha iyi muhabbet yok.Velhasıl özlemden ,aşkdan gerisi boş.Neye aşık olursan ol  onun başıda,sonuda zaten muhabbttir.Her sorununda,mutluluğunda isteği muhabbet.Hz.MEVLANA Şems'e muhabetinde dolayı muhatbet aşkından bağlanmamışmıdır ?
valla abim siir gibi yazmissin tam anlamak icin 5 sefer okudum tesekkur ederim isin gercegi rakiyi icemiyorum yaramiyor aslinda hic biri yaramiyor uc sene ehliyetimi kaybettim meletin yuzunden onumuzdeki ay geri alcam bu memlekettede karidan bosan daha iyi ehliyet kaybetme yanimda tekneyi cekmeye birisi yoksa baliga bile gidemiyoz
Bul
Adımla özdeşleşen sana bir tarif.
Ali NAZİK
1.Kişi başı orta boy batlıcan çekirdekli.çekirdeksizler hormonludur.
2.kişi başı 250 gr domates
3.kişi başı 100 gr acılı,acısıs sivri biber
4.kişi başı 1 baş sarımsak
5.250 gr kuzu kuyruk yağı.Avusturalyada bol bulunur.oradaki koyunlar türkiye'den giden merinos koyunları 1960 yıllarda.
6.1.çay bardağı zeytin yağı,
7.yeteri kadar tuz,pul biber,kara biber.
Gelelim hazırlamasına.
Geniş bir malgalı alıyoruz.Ateşi yakıp 2 kilo kadar odun kömürünü güzelce harlayıp ( yani köz düşene kadar )patlıcanları bir bıçak yardımı ile ortalarından derince kesiyoruz içine elimizde bulunan kuyruk yağlarını ince,ince kesip içine yerleştiyoruz sadece biraz tuz koyup çizilmiş tarafları üste gelecek şekilde ateşe yatırıyoruz patlıcanın her bir tarafını güzelce ateşte kabukları yanıp içi fokur.fokur kaynayacak şekilde pişiyoruz.Bu arada sarımsak biber domatesleride közün üstünde güzelce pişiriyoruz.Patlıcanlar güzelce piştiği zaman kestiğimiz yerden ayırıp içindeki kuyruk yağlarını atıyor.İçindeki patlıcan özünü aynı filato çıkarır gibi kabuğunu almadan çok ince doğruyoruz.Sarımsağı piştikten sonra kabuklarını soyup ince,ince doğruyoruz.Domates ve biberede aynı şekilde uyguluyoruz.Geniş bir tepsiye bunları güzelce döküp karıştırırken yağınıda döküp pul biber,kara biberi ekip ihmal etmeyip afiyetle yiyoruz.AFİYET OLSUN
Bul
abim afiyet olsun iştamı açtın akşam akşam
Bul
Afiyet olsun sanada kardeş.
Bul
vetilmed yazdı:Adımla özdeşleşen sana bir tarif.
Ali NAZİK
1.Kişi başı orta boy batlıcan çekirdekli.çekirdeksizler hormonludur.
2.kişi başı 250 gr domates
3.kişi başı 100 gr acılı,acısıs sivri biber
4.kişi başı 1 baş sarımsak
5.250 gr kuzu kuyruk yağı.Avusturalyada bol bulunur.oradaki koyunlar türkiye'den giden merinos koyunları 1960 yıllarda.
6.1.çay bardağı zeytin yağı,
7.yeteri kadar tuz,pul biber,kara biber.
Gelelim hazırlamasına.
Geniş bir malgalı alıyoruz.Ateşi yakıp 2 kilo kadar odun kömürünü güzelce harlayıp ( yani köz düşene kadar )patlıcanları bir bıçak yardımı ile ortalarından derince kesiyoruz içine elimizde bulunan kuyruk yağlarını ince,ince kesip içine yerleştiyoruz sadece biraz tuz koyup çizilmiş tarafları üste gelecek şekilde ateşe yatırıyoruz patlıcanın her bir tarafını güzelce ateşte kabukları yanıp içi fokur.fokur kaynayacak şekilde pişiyoruz.Bu arada sarımsak biber domatesleride közün üstünde güzelce pişiriyoruz.Patlıcanlar güzelce piştiği zaman kestiğimiz yerden ayırıp içindeki kuyruk yağlarını atıyor.İçindeki patlıcan özünü aynı filato çıkarır gibi kabuğunu almadan çok ince doğruyoruz.Sarımsağı piştikten sonra kabuklarını soyup ince,ince doğruyoruz.Domates ve biberede aynı şekilde uyguluyoruz.Geniş bir tepsiye bunları güzelce döküp karıştırırken yağınıda döküp pul biber,kara biberi ekip ihmal etmeyip afiyetle yiyoruz.AFİYET OLSUN
tarif icin cok tesekkur ederim kuyruk yagi deyince cok guldum burda koyunlarin kuyrugu yok morinos valla ben ole biliyom kebabcinin biri demisti hako abiye sorup kesin ogrenmek gerekli gene ilk firsatta denicem tarifinizi tekrar tesekkurler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  akşam postası marmaris uğur 20 4,076 28-11-2008, 02:01
Son Yorum: adem77
  08.09.2006 akşam üstü sırtı ozoca51 13 3,155 12-10-2006, 17:07
Son Yorum: tahsinmersin
  12/09/2006 akşam suyu kartallı 3 1,983 14-09-2006, 12:36
Son Yorum: ozoca51
  11/09/2006 akşam üstü kartallı 6 2,129 12-09-2006, 20:08
Son Yorum: than58

Hızlı Menü: