21-02-2007, 10:28
paylaşım için teşekkürler güzel bir yaşanmış hikaye
bir garip insanki ne insan
|
21-02-2007, 10:28
paylaşım için teşekkürler güzel bir yaşanmış hikaye
21-02-2007, 10:59
sabah ilk işim bu yazıyı okumak kısmet oldu ama ne yazacağımı bir türli toparlayamadım. neden derseniz ankaralı balıkcılar bilir eski adıyla susuz yeni adı göksu oldu. ailecek pikniğe giderdik hem balık hem piknik gölün çevresi o kadar pis olurduki sormayın biz her gittiğimizde bulunduğumuz yeri kızımla toplayıp poşetlerdik. bir seferinde yine çevre temizliğine girdiğimizde yakınımızdaki grup uzaktan bize takılmışlardı burasıda berbat burayıda temizleyin diye yanımda ailem olduğu için bu lafları yutmak zorunda kalmıştım.zor durumda kalmayım diye ama aracın plakasın almıştım hala balığa gittiğim yerlerde bu plakayı ararım o lafları yedirmek için bu insanında ne kadar zorluklar yaşadığını anlamak zor değil benim için ben ailemle bu olayı yaşadıkdan sonra o tek başına neler yaşıyor allah bilir.
21-02-2007, 12:29
Belki çok şeyini yitirmiş.Ama sevgisini asla yitirmemeiş. Bu zatı muhteremde neler gizlidir neler.
İbret olsun insan olduğunun farkına bile varamayanlara
21-02-2007, 12:44
kim deli kim akıllı ,tabiat bize dersini verince anlayacağız.
21-02-2007, 13:29
Kamil ILIPINAR yazdı:sabah ilk işim bu yazıyı okumak kısmet oldu ama ne yazacağımı bir türli toparlayamadım. neden derseniz ankaralı balıkcılar bilir eski adıyla susuz yeni adı göksu oldu. ailecek pikniğe giderdik hem balık hem piknik gölün çevresi o kadar pis olurduki sormayın biz her gittiğimizde bulunduğumuz yeri kızımla toplayıp poşetlerdik. bir seferinde yine çevre temizliğine girdiğimizde yakınımızdaki grup uzaktan bize takılmışlardı burasıda berbat burayıda temizleyin diye yanımda ailem olduğu için bu lafları yutmak zorunda kalmıştım.zor durumda kalmayım diye ama aracın plakasın almıştım hala balığa gittiğim yerlerde bu plakayı ararım o lafları yedirmek için bu insanında ne kadar zorluklar yaşadığını anlamak zor değil benim için ben ailemle bu olayı yaşadıkdan sonra o tek başına neler yaşıyor allah bilir.kamil abi biz baliga giderken bir kagit parcasi atmistik adam uyardi geri aldik arkadas yine atmis geldikten sonra adam cam a sikistirmis copu tekerlegi indirmis hadi biz dalga gecmemistik, bu adam baya hakketmis pencereyi kirip cop doldur arabasina ben olsam beterini yaparim valla sabirli adammisin
21-02-2007, 13:55
gerçekten arkadaşımız çok ama çok duyarlıymış, beni çok duygulandırdı, nedersiniz arkadaşlar bu abimizi kendimize örnek alabiliriz.
21-02-2007, 14:01
bahriciğim bazı anlar vardır altdan alman gerekir dedimya yanımda ailem vardı.oraya pikniğe stres atmaya gittik ama stres olup döndüm.burada öyle dengesiz insanlar varki senin aramana gerek yok gelir onlar seni bulurlar bi şekilde.bu grupda öyle bir grupdu işte
21-02-2007, 14:09
yazık adamcağıza aslında onemli olan onun deli olması falan değil onu nelerin bu hale getirdiğidir.
21-02-2007, 14:16
boyle insanlara av yaparken rasgelmemek umidiyle abim ne diyeyim keklik diye baska bir yere nisan alinir
temmellide terbiyesiz birisiymis bide aileniz yanindaymis daha duyarli olmalari gerekirdi valla nasil cesaret bulup yapiyorlar bilmiyom ama dediginiz gibi bela geliyom demez o sizi bulur
21-02-2007, 17:01
DELİLİK BUYSA BEN AKILLI OLMAK İSTEMİYORUM.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|